8:19 - "Brothers and Sisters"
הפעם אני מקלידה את ההודעה הזאת מההתחלה בוורד... פרק מצויין, שרק מראה עד כמה אי. אר. היא סדרה מרתקת. אני זוכרת במעומעם את העונות הראשונות ואת הסיפור הזה של קלואי/סוזי.. נורא מוזר לי שסוזי עכשיו בת 6. אפשר להגיד שהסיפור שהיה בין קלואי וסוזי היה בעצם מה שגרם לסוזן לעזוב מההתחלה את ביה"ח. אז חשבנו שעכשיו הכל בסדר עם קלואי, ואז פתאום היא הופכת לנו לנרקומנית שוב... היה מאד נחמד לראות את פיית´/בוסקו/קים ואלכס.. למרות שהאמת.. לא ראינו הרבה מקים ואלכס. ובכלל, אלכס? פרמדיקית? Huh? הנה – אחד הדברים הלא טובים שיצאו משידור הפרק. ואולי זו רק אני, אבל שוטרים עונים לשיחות טלפון? כי בוסקו דיבר עם סוזן בטלפון. אבל כמובן שהיה עדיף שישדרו את הפרק.. ושיהיה עדיף שישדרו את של שבוע הבא.. גם אם בעצם.. יהיו עוד סטורי-ליינס.. Oh... הכל מסובך מדי. אני ממש מרחמת על סוזן.. הנה כל הסיפור הזה קורה שוב. יש אנשים שיחשבו שכל הסיפור של קלואי/סוזי בעונה השנייה היה כבר על סף קרצייתיות, כל הזמן "ליטל סוזי, ליטל סוזי".. אני יודעת שאת אחותי זה שיגע. אבל אני אפסיק לדבר על העונות הראשונות מכיוון שיש אנשים פה שבכלל לא ראו אותן בגלל שערוץ 3 הוא רע. קרטר/אבי/לוקה – לוקה פשוט.. אדיוט. כן! אדיוט! "אני לא מנהל חיים של אנשים אחרים" (או משהו דומה לזה). טוב, אז אולי לא ידעת על בעיית השתיה (הוא לא ידע, נכון? אם הוא ידע - סורי).. ולזה נגיע אח"כ.. אבל אחרי שהבנת שכן יש לה? אתה מוציא משפט *כזה*? רואים שקרטר דואג לה
וזה ממש ממש נחמד. גם לכם נדמה שתמיד השיחות של לוקה ואבי הולכות ככה? – ל: "אז, מה נשמע?" א: "בסדר. מה איתך?" "בסדר. רוצה לשתות משהו?" "כן" "אוקיי" היה פעם ספויילר כזה: Luka: "He brought you dead flowers." Abby: "They´re dried flowers." מעניין מה קרה איתו. בכל מקרה – אני אגיב על זה בכל זאת.. זוכרים? קרטר הביא לאבי פעם פרחים "חדשים" והיא אמרה לו שהיא דווקא חושבת שבפרחים היבשים יש משהו עצוב וחשוך (בצורה חיובית). והיה את כל הקטע הזה שהוא הכניס פרחים לכד והוציא פרחים מהכד.. חחח. אז הוא זכר והביא לה פרחים יבשים. אוווווווווו איזה יופי! איזה דבר נכון מצד הכותבים לעשות. ולוקה.. "פרחים מתים". Heh. כ"כ לא במקום.. טוב, זה בכלל לא שודר! שיהיה.. צפייה בפרק הזה רק גורמת לי לרצות את קרטר ואבי יותר. הם מתקשרים כ"כ טוב יחד.. יש ביניהם כימיה נהדרת. "יש ´אנחנו´?" בטח שיש! והוא יודע את זה! לדעתי כשאבי הרימה את הטלפון בסוף הפרק כדי לחייג זה היה כדי לחייג לקרטר... זה כזה ברור. היא הרחיקה את הבירה.. כאילו היא אומרת "אני מפסיקה את זה" או – "אני יודעת שאני צריכה להפסיק". ואמרתי שאני אגיע לזה.. אז הנה אני מגיעה לזה. לוקה היה חבר של אבי. חבר. והוא לא ידע על בעיית השתייה שלה? זה רק מראה על עד כמה הם היו רחוקים אחד מהשני. Abby: Don’t worry about me. Carter: Somebody should. Abby: Not you. It’s too complicated. Carter: What? Abby: Us. Carter: Us is too complicated? There’s an us? פראט פשוט.. נו, אמרתי לכם שזה מה שיהיה! – הוא בלתי נסבל!! למרות ש.. הוא דווקא מתאים לצ´ן. הוא פשוט גרר את גלאנט לדבר אסור וסתם גרם לו להיות אשם. והיה נכון מצד גלאנט להגיד לקרטר שלא ישווה אותו לפראט.. כי הוא כ"כ לא פראט. "צינרור קל". איזה דבר מגעיל להגיד. יש יגידו שפראט הוא המלוצ´י הבא, אבל זה לא מדויק ב100%... מלוצ´י היה נסבל, והוא לא היה כזה שחצן. ממש ניסו להראות לנו שפראט הוא הממשיך של מלוצ´י בזה שהזכירו את מלוצ´י בפרק. Pratt: "I need to cross-clamp the aorta with that ... big-ass clamp." LOL Carter to Gallant and Pratt: "Play nice, kids. Don´t make me stop this trauma." LOOOL! בכלל.. פראט.. ""I fly the plane, you serve the coffee. אבי הייתה צריכה להעיף לו סטירה! מארק.. הוא בכלל לא היה, וזה רק גרם להכל להיות יותר עצוב.. אני בטוחה שחלק מהצופים חשבו כשהם ראו את אליזבת´ מדברת עם רייצ´ל בטלפון שמארק מת. והכוונה היא לאנשים שלא קוראים ספויילרים. מישהו חשב ככה? זה פשוט היה עשוי בצורה כזו שיחשבו ככה. עד כמה שהקטע של רומנו עם קרי בהתחלה היה מגעיל ומאד לא מנומס, זה היה משעשע! "לזזזזזזזזזזזזזזזביאנס". חיחי. Romano: "Your sisters are under-serviced and we can fix that - County General´s Center for Lesbian Excellence!" "This is gonna be great!" ובסוף.. נורא יפה מצדו לשחרר את אליזבת´ ככה. למרות שקשה לי לחשוב על מישהו שהיה אומר לאליזבת´ לא. והוא אמר שהוא יתפלל.. מקסים. היה עצוב שהיא נזכרה במארק אחרי ש"שחררו" את הילד הזה ונתנו לו למות.. הקטע של הכומר וקרי היה ענקי! נורא נורא מצחיק. "אני לא רוצה לראות אותך שוב אלא אם כן אתה על אלונקה!" חחח! עוד קטע ששעשע אותי היה כשאבי אמרה לקרטר: "קרטר, הסטודנטים שלך הרגע פתחו למישהו את החזה". ואז הוא קם מהכסא ורץ.. חחחחחח! תגידו מה שתגידו – אבל עדיין יש באי. אר. את הקסם שלה! הוא לא אבד! לדעתי הפרק גם נעשה כדי לעזור למשמרת שלישית.. הרייטינג שלה הוא לא תמיד בשמיים, ואיזו דרך יותר טובה לעזור לה להעלות את הרייטינג מאשר לעשות לה קרוס-אובר עם אי. אר.?
והיה את פבלו! פבלו! פבלו!!! Did someone say ´sex´?"" Episode written by: R. Scott Gemmill Directed by: Nelson McCormick
הפעם אני מקלידה את ההודעה הזאת מההתחלה בוורד... פרק מצויין, שרק מראה עד כמה אי. אר. היא סדרה מרתקת. אני זוכרת במעומעם את העונות הראשונות ואת הסיפור הזה של קלואי/סוזי.. נורא מוזר לי שסוזי עכשיו בת 6. אפשר להגיד שהסיפור שהיה בין קלואי וסוזי היה בעצם מה שגרם לסוזן לעזוב מההתחלה את ביה"ח. אז חשבנו שעכשיו הכל בסדר עם קלואי, ואז פתאום היא הופכת לנו לנרקומנית שוב... היה מאד נחמד לראות את פיית´/בוסקו/קים ואלכס.. למרות שהאמת.. לא ראינו הרבה מקים ואלכס. ובכלל, אלכס? פרמדיקית? Huh? הנה – אחד הדברים הלא טובים שיצאו משידור הפרק. ואולי זו רק אני, אבל שוטרים עונים לשיחות טלפון? כי בוסקו דיבר עם סוזן בטלפון. אבל כמובן שהיה עדיף שישדרו את הפרק.. ושיהיה עדיף שישדרו את של שבוע הבא.. גם אם בעצם.. יהיו עוד סטורי-ליינס.. Oh... הכל מסובך מדי. אני ממש מרחמת על סוזן.. הנה כל הסיפור הזה קורה שוב. יש אנשים שיחשבו שכל הסיפור של קלואי/סוזי בעונה השנייה היה כבר על סף קרצייתיות, כל הזמן "ליטל סוזי, ליטל סוזי".. אני יודעת שאת אחותי זה שיגע. אבל אני אפסיק לדבר על העונות הראשונות מכיוון שיש אנשים פה שבכלל לא ראו אותן בגלל שערוץ 3 הוא רע. קרטר/אבי/לוקה – לוקה פשוט.. אדיוט. כן! אדיוט! "אני לא מנהל חיים של אנשים אחרים" (או משהו דומה לזה). טוב, אז אולי לא ידעת על בעיית השתיה (הוא לא ידע, נכון? אם הוא ידע - סורי).. ולזה נגיע אח"כ.. אבל אחרי שהבנת שכן יש לה? אתה מוציא משפט *כזה*? רואים שקרטר דואג לה