8:19 - "Brothers and Sisters"

heart breaker

New member
מישהו ראה את הפרומו?!? גאד!

ספוילר!!!!!-------------- רגע.... האחיינית שלה מתה.... כי לפי מה שראיתי

איזה פרק!

איזה פרק מדהים זה היה שילוב מאוד יפה! איזה מסכן קרטר שהוא בא לאבי והיא הייתה עם לוקה... :( איזה ראיתה את הפרסומת של הפרק הבא??????? איז פחד!!!!!!! תשרשרו תגובות על הפרק!

איזה פרק יפה!!

קרטר כזה מקסים!!!
מתה עליו!!! פראט הזה או איך שקוראים לו מעצבן אותי
השילוב עם מישמרת שלישית היה נחמד

Kלינור

New member
היה פרק ממש ממש יפה !

היה פרק מדהים אבל לא ממש הבנתי את הקטע שהם פתחו לאיש הזה את החזה ואז קרטר צעק עליהם.... עם מה הם פתחו לו את החזה? =]

Rוית

New member
זה לא מה שהם עשו כמו שזה

שהם עשו. נקודה. הם מתלמדים, מתמחים, איך שלא תקראו להם, כמו בקרטר אמר-אסור היה להם ליגוע בו בלי רופא נוכח, ולא רק שהם נגעו בו, הם גפ פתחו לו את החזה...

T LaDy

New member
איזה פרק יפה../images/Emo70.gif

קרטר היה כזה חמוד! איך שהוא דואג לאבי בניגוד ללוקה, איזה מין חבר הוא? בקטע שהוא וקרטר דיברו חשבתי שהם עומדים ללכת מכות (עוד פעם)... אני רשמית שונאת את פראט!
(מתלהב קטן...) ודווקא התחלתי לחבב את גלנט.. וסוף סוף הראו את רומנו קצת יותר משתי שניות!
איזה מאמי איך שהוא נתן לאליזבת ללכת ולא עשה לה בעיות אז בקיצר היה פרק מוצלח ביותר

bonowoman

New member
הפרק+מה???גדול

מה????? רומנו היה מאוהב בקורדיי???????? אההה!אני לא מאמינה.... הפרק היה פדוט גאוני! אחד הטובימ ביותר העונה.... הקטע שקרטר זועמ על לוקה היה פשוט הקטע הכי גאוני בסידרה:) :)אני שונאת את לוקה....) "Or doyou want her to be drunk? you like them vornobell" סליחה על השגיאות כתיב.... אוהבת יעל

שלמונזה

New member
קרטר מעצבן אותי!!!

גם אני לא מאמיה שאני אומרת את זה, אבל הדמות של קרטר פשוט עולה לי על כל העצבים, בייחוד הקנאה שלו בכל מה שמדובר באבי!!! וחוץ מזה מתי הוא כבר ילמד שהוא צריך לשים לב לסטודנטים שלו??? לוקה ואבי לנצח!!!

Kלינור

New member
זה מה שאני מנסה לברר...אבללל...

לפני הפנים שהיא עשתה בפרומו מתי שהיא ראתה את הילדה הזאת.... אז כנראה שכן... =[

Rוית

New member
אי אפשר לדעת לפי הפרומים מה יהיה..

אני אישית לא מאמינה שהיא תמות.. לא יכולים לעשות את זה לסוזי הקטנה! אוקי, ועכשיו בקשר לפרק:
סוזן, אחחחח סוזן! הייתי בטוחה כל הפרק יהיה על הנושא שלה, אבל זה היה רעיון טוב להשאר על מה שקורא באי.אר. וככה לא קיבלנו עוד פרק סטייל התמקדות בדמותו של מארג\אבי\קארטר וכו´, וזה היה מהמם!
פראט הוא כזה מעצבן
, אני זוכרת שגל מההתחלה אמרה שהיא חושבת שהיא הולכת לשנוא אותו, ואני כ"כ איתה! הוא כזה יהיר ואגואיסט! עד כמה שזה נשמע מגעיל, אבל היו צריכים להרוג את החולה שהם "טיפלו" בו, רק כדי לנער את פראט! הוא ממש מלוצ´י2!, ומסכן גלאנט, הוא לא עשה כלום..
בתחילת הפרק, שאבי נכנסה ומאחוריה עמד מישהו עם קופסאות בהתחלה לא ראו את הפרצוף, ויכולנו לדמיין את קרטר שם, אבל זה היה ברור שזה לוקה.. אבל רואים שלוקה קולט מה הולך שהיום הוא אמר לקרטר "DONT POSH YOU LACK" יענו אל תדפוק את עסק לך ולאבי.. ואבי, מסכנה, היא כ"כ מבולבלת... THERE "AS"? I´TS COMPLECATED" (נו, גל בטח תביא את הציטוט השלם וגם בלי שגיאות
)
רומנו.. שני דברים עליו היום: מצד אחד הוא היה ממש מנייק בקטע של קארי והמה שזה שהוא לא רצה שהיא תעשה דווקא כי היא לסבית.. מצד שני, שוב ראינו את רוברט הרגיש והחמוד שהוא דיבר עם ליזי.. אפילו הסכים להתפלל בשבילם.. טוב היו בזמן שראיתי את הפרק בטח מליון דברים שעברו לי בראש ועכשיו אני לא ממש זוכרת
נו שוין
שרשרו תגובות על הפרק גם....

T LaDy

New member
../images/Emo58.gif בערך...

קראתי באיזשהו אתר את התקציר של הפרק הבא ונראה לי שהיה כתוב שם שהיא לא תמות אבל יכול להיות שלא הבנתי טוב מה שכתוב...

InvisibIe

New member
אני כמעט בטוחה שהיא תמות

סוזן עשתה כזה פרצוף שזה די בטוח שזו היא... ערוץ שלוש היו צריכים להפסיק את הפרומו לפני שסוזן מספיקה להגיב.

InvisibIe

New member
רומנו נחמד רק אל ליזי...

למישהו יש מושג למה? אל האחרים הוא לא מתנהג משהו, ואל קרי הוא ממש מגעיל. וזה נראה כאילו הביאו את פראט לסידרה כדי שהצופים ישנאו אותו, הוא ממש מעצבן. גם את שנאת את מלוצ´י? המון אנשים דווקא אהבו אותו, ואף פעם לא הבנתי את זה... אבל גם גלאנט די מעצבן אותי, עם כל הקשקושים שלו על צבא והצדקנות המוגזמת. גם לא יודעים כלום על החיים האישיים שלו, והוא נראה די משעמם. מישהו מאלה שקוראים ספויילרים יכול להגיד לי אם הולכים לפתח קו עלילה שכולל את החיים האישיים שלו (לא להגיד לי איזה קו עלילה, אם יש, רק כן או לא)? תודה. אבי באמת מסכנה... ולוקה מעצבן אותי. שיעזוב אותה וייצא לה מהחיים (אף פעם לא אהבתי אותו). אם היא הייתה עם קרטר אז היא לא הייתה כל כך אומללה ולא הייתה צריכה לשתות! טוב, (ספויילר מאחרי הסוגריים, למרות שאני לא מאמינה שיש מישהו שלא יודע את זה) העיקר שהם באמת יהיו ביחד בסוף...

mgirl

New member
בגלל ש...

בעונות הראשונות, כשליזי עוד היתה עם פיטר, הוא אמר לה שהוא מאוהב בה. אבל היא העדיפה להיות עם פיטר ובגלל זה הוא עשה לפיטר את המוות. בקיצור, הוא בטח עדיין מאוהב בה.

galit15

New member
לא נראה לי ש....

לא נראה לי שסוזי מתה....... אני חושבת שסוזן נבהלה כי הגופה שהראו לה הייתה במצב קשה............ ד"א אני קוראת את ההודעות בפורום כבר הרבה זמן פשוט עכשיו החלטתי להתחיל לכתוב.... :)

URNFS

New member
שטויות!

דווקא בגלל שהפרומו מראה רמזים שהיא מתה אז דווקא זה אומר שזה לא היא. ערוץ 3 מפורסמים בפרומואים שמסמלים את ההפך ממה שבאמת קורה.

אבל אמרו לה שהיא בחדר המתים!!!

לי דווקא נראה שזה אחותה... איזה מסכן קרטר שהוא בא לאבי לתת לה את הפרחים ולוקה היה שם...): לדעתי רומנו נתן לה ללכת כי זה עדיין נושא מאוד חשוב מארק ודווקא הוא לא כל כך עדין איתה בחדר ניתוח הוא המשיך אם העוקצנות שלו... איזה מעצבן פארט!!!!!!!!!!!!! בא לי להרביץ לו הוא אגואיסט מתנשא !

למעלה