8:18 - "Orion in the Sky"

רק רגע תעזרו לי כאן!!!!!!!

לא ראיתי את הקטע האחרון!!!!!!!!!!!!!!!!! מארק התפטר???????? לאאאאאאאאאא רוצה!!! וגם לא רוצה שימות... אז זהו? הוא אמר לפחות ביי ביי לחברים שלו? לא נראה אותו יותר ונראה אותו רק שימות????????

Sunburn

New member
אי.אר.

את לא מטומטמת!! הפרק אתמול היה כל כך יפה.. וזה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אי.אר. פעם הייתי רואה בלי הפסקה..הייתי ממש מכור.. הכי כיף היה לראות את השידורים החוזרים המקובצים אחד אחרי השני בסופי שבוע..אין כמו אי.אר. מי שרוצה שיצור איתי קשר באיסיקיו. אני משה..נעים מאוד..

~*~gaL

New member
ברוך הבא! :)

נכון שזה היה כיף כשהיו שידורים חוזרים?.. *נוסטלגיה* (!)

איזה פרק עצוווווובבב!!!

כמעט בכיתי!
רוב הפרק היו לי דמעות בעיניים... וגם עכשיו...
אהבתי ממש את הסוף...

שמתם לב...

שאי אפשר לשנוא את מארק, אי אפשר! וחוץ מזה הפרק התמקד כמעט רק במארק אני מבינה למה, אבל היה אפשר להוסיף לו עוד סיפורים בעלילה ופראט מעצבן!

~*~gaL

New member
תתפלאי,

אבל לפי צורת הכתיבה של כותבי TWoP, ניתן להבין שחיבה למארק אין להם.. נכון, הוא לא היחיד, אבל אפשר ממש להרגיש את השנאה למארק..

Sith Master

New member
מה עם המציאות?

הגידול מוח שיש לו במציאות? זה לא סופני נכון? זה אחד שאפשר לנתח- כי אז עוד יהיה אפשר לא להרוג אותו ובמקום זה לתת לו להיות צמח שיחזור פעם בשתי עונות כמו דאג.

Sith Master

New member
יש לו

דבר ראשון אני בן. דבר שני- ראיתי לפני כמה חודשים בגיא פינס שעושים לו את בסדרה כי יש לו את זה במציאות. אולי זה כבר עבר לו- אבל בשלב מסוים בחייו יש או היה לו גידול מוח.

mprb

New member
למי???

לאנתוני אדוארדס??? אני לא חושבת שהיה גידול. אם היה לו גידול הוא היה עוזב את התוכנית מזמן.

mya 6

New member
זה מהפרקים האלו

שפשוט הייתי רוצה לדלג עליהם.. פשוט לשכוח שהם משודרים... איזה פרק מ-ד-כ-א!!!. שיו.. כול הפרק ישבתי אם מבט של צמח בעיניים. ומארק היה ממש מגעיל.. "מזל טוב את אמא!", למרות שבהחלט אפשר להבין אותו. ואתם צוחקים ביגלל קרטר החולירע?!. זה פשוט היה מגעיל, למה הוא צוחק על פראט? הוא חדש והכול-למה להטעות אותו?ועוד בכוונה? מה הוא עשה לך קרטר?.אני לא חושבת שג´ון-ג´ון שלכם היה צוחק אם מארק למשל היה עושה לו את זה..(מה גם שהקטע לא היה כול כך מצחיק, הוא.. מעלה גיחוך קל..) כאילו מארק הולך למות הדמות שאי אפשר להגיד עליה שום דבר רע-הרופא הכי נשמה שראיתי בכול תולדות אי.אר! (לדעתי, שלא נתחיל להיגרר לריבים..!).

~*~gaL

New member
מגעיל?

אז היו קצת צחוקים, אז מה? ומארק וסוזן לא גיבסו לקרטר את הרגל?

איזה פרק מהמם!

כל הפרק ירדו לי דמעות. וזה אפילו לא היה מלא בסצינות סוחטות דמעות... פשוט כל הקונספט של מארק מת כל כך מעציב אותי. אני ממש מבינה את אליזבת. נורא עצוב לה לראות שמארק מת ולא רוצה לעשות דברים שיאריכו את החיים שלו. אבל אני גם מבינה את מארק... הטיפול הזה רק יהרוס לו את מעט הזמן שנותר לו. יפה שרייצ´ל מראה רגישות למה שקרה. ויפה שאבי דאגה למארק "זה טוב מערכת החיסונית". ויפה שקרי דאגה למארק (סוף סוף המכשפה הייתה נסבלת... שלוש פעמים היפ היפ הוריי) פרק מקסים!

למעלה