8:18 - "Orion in the Sky"

halloween

New member
בכיתי כל הפרק!!!!

אוי! איזה פרק עצוב.... אני אשכרה בכיתי כל הפרק. אני לא רוצה שהוא ימות.... אבל יש עוד פרק איתו... נכון?

heart breaker

New member
רגע.. שאני אבין..

זהו? הוא לא חוזר יותר לבית החולים?!?!? אני בכיתי בכל הקטע האחרון בעיקר... עם הקטע עם קרטר למשל, כשקרטר שאל אין חולים קשים? אז מארק ענה "רק הרופא" או משהו כזה

עמי92

New member
היום היה הפרק האחרון!?!?!??

ככה כתוב במדריך הפרקים שיש בפינת הקישורים!!!! האם זה נכון???
:(

פרק נחמד!

זה היה פרק ממש יפה, רק שהפסדתי את החלק עם אליזבת כי אמא שלי קראה לי, מה הלך שם? ורגע, זה היה הפרק האחרון איתו? לא, נכון? כי אם כן הם היא אומרים את זה בפרומו...לא? וזה ממש מגניב שיהיה פרק משותף של אי אר ומשמרת שלישית!!! רק חבל שרק סוזן תהיה שם, זה יהיה יותר מגניב אם עוד שחקנים יהיו שם, לא?

Rוית

New member
דווקא לדעתי רק הסוף היה יפה...

הפרק עצמו היה טוב כמובן אבל לא יודעת למה, הוא לא עניין כ"כ.. אהבתי יותר את הסוף.. "THENK U, U´R MY LAST PASEANT" "לי יש גידול במוח, ואי אפשר לנתח-אני ניצחתי" ובכלל הסלואומוסאנים והכל.. היה יפה...

heart breaker

New member
לא!!! זה לא הפרק האחרון

מותק תירגעי... אני יודעת מה יהיה בפרק האחרון ויש לפחות עוד שני פרקים חוץ מזה.. ברגע שיש טריילר "בשבוע הבא באי אר..." דיי ברור שיש עוד פרק...

mgirl

New member
תשמעי,

לקראת סוף העונה באמת ה, נקרא לזה ´גוף הפרק´ די משעמם, והסופים מ-ד-ה-י-מ-ים. גם הסוף של On the beach עצוב ויפה, אבל בפרק עצמו ממש פיהקתי משעמום. טוב, לא פיהקתי משעמום. אבל הוא לא היה כזה מעניין

E LaDy

New member
באמת היה פרק די משעמם

הכל היה איטי כזה... אבל אהבתי איך שקרטר אמר לפראט ללכת לאיזשהו חדר ופראט הלך לחדר הלא נכון. *חחחחח*

mgirl

New member
זה היה פשוט קורע!

נראה לי שגם קרטר עבר את זה. אני לא זוכרת, לא ראיתי עונה 1, אבל נדמה לי.

צמות

New member
איזה סוף יפה....../images/Emo7.gif../images/Emo78.gif

אולי באמת הרוב צודקים ותוכן הפרק היה קצת משעמם אבל הסוף היה ממש מרגש... לפי מה שאני הבנתי כשמארק הסתכל על פראט, סוזן ואבי זה היה כאילו הוא נפרד מהם....
בפרק בכלליות פראט ממש עיצבן אותי (סנוב קטן) והצחיק אותי איך פרנק ואל (המטופל של מארק) קראו לו ילד והוא התעצבן..חיחיחי אבל אח"כ כשהוא שמע על מארק וגם היה צריך לספר למטופל שיש לו סרטן אז הוא נעשה כזה רגיש ואכפתי ועכשיו אני די מחבבת אותו...
הפרק ממש התמקד במארק אז אין לי כל כך מה לכתוב על האחרים... מה זה הייתי עצובה בקשר להחלטה של מארק להפסיק את הטיפול.. מצד אחד אני מסכימה איתו כי זה מבעס לראות שמה שאתה יודע לעשות הכי טוב אתה כבר מתקשה בזה בגלל מחלה.. מצד שני כאב לי לראות את אליזבת´ כשהיא הייתה עצובה כשהוא סיפר לה... זהו זה, זה נקודת המבט שלי על הפרק.. לסיכום פרק נחמד וסוף נהדר ניסים קורים
רק תביע משאלה...

אוייייייייייי

איזה פרק עצוב הסוף באמת היה ממש מרגש כמעט התחלתי לבכות אין ספק שהסדרה לא תשאר כמו שהיתה בלי מארק ....... :( והפרומו לפרק הבא ממש יפה אבל עצוב ליייייייייייייייייי

~*~gaL

New member
8:18 - "Orion in the Sky"

אני פשוט ילדה מטומטמת. כן! מטומטמת! היום חשבתי לעצמי: "אני צריכה להתחיל קלטת חדשה או לא? בואו נראה.. פרק 18, 19, 20.. והפרק האחרון צריך להיות יחד עם הפרק האחרון של עונה 7.. הממ..." בקיצור, במקום לבדוק אם "בייגונס" משבוע שעבר היה האחרון בקלטת (למרות שהייתי אמורה לדעת שהוא לא היה האחרון דרך הראש שלי, בעזרת הדבר הזה שנקרא מוח), איכשהו חשבתי שפרק 21 הוא הפרק האחרון בעונה ופתחתי קלטת חדשה. יופי גל. עכשיו אני צריכה לקליט שוב את הפרק של היום, את 19, 20, ו-21. GO GAL! ולמה כל זה? כי אני מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת-! ועכשיו לפרק.. לא רוצה שמארק ימות. טוב, אבל אין לי ברירה.. לא בכיתי אבל העיניים שלי דמעו כשהוא דיבר עם ג´ן על העתיד של רייצ´ל...ובעוד כמה מקומות. הקטע של "אני לא יודע אם אני אגיע ליולי" מאד הזכיר לי את הקטע בסוף עונה 5 של הנער הזה עם הכוויות שלוסי החזיקה לו את הטלפון והוא דיבר עם ההורים שלו ואמר להם שהוא "לא חושב שאני אגיע לאגם בקיץ הקרוב" (או משהו כזה), שאגב, היה קטע מאד חזק ונורא, נורא, נורא, עצוב. עוד מישהו שם לב שהחולים שמארק טיפל בהם היו חולים מהפיילוט של הסדרה? מעניין. ציטוטים: "You set the tone, Carter." – Mark Mark: Thank You. Girl: "What did I do?" Mark: "You just became my very last patient.” Father: "Shift over?" Mark: "Yeah." Mrs. Raskin: "I have a hangnail and it is very painful.” Mark: "I have a brain tumor, and it´s inoperable, I win." הפרק היה דיי שונה והתמקד הרבה בחולים, והתמקד במארק, כי אחרי הכל, מגיע לאנתוני. TPTB בעצם נתנו למארק להציל חיים לפני שהוא עוזב, ללמד את פראט ("I learned a lot today"), ומארק גם רמז על זה שקרטר עכשיו האחראי. "You set the tone”... לפחות היו גם קטעים מצחיקים.. עם קרטר ("He´ll figure it out") ופרנק עם הקטע של הכלא/קרי הזה שלו. HEE!

heart breaker

New member
גל! אני מסכימה איתך

מה אני אגיד לך... זה בדיוק מה שחשבתי ולא ממש הבנתי את הקטע שהוא אמר לה שהיא המטופלת האחרונה שלו זאת אומרת שזהו? הוא עוזב? כי ראיתי אחר כך כל מיני קטעים שרומזים על זה כמו הקטע עם קרטר בסוף....

DreamS_HunteR

New member
מישהו יכול לעזור לי?

לא ראיתי את הסוף של הפרק! ראיתי עד הקטע של מארק מספר לאיש הזה שהוא חולה בסרטן הערמונית ואז הלכתי לעבודה... מישהו יכול לספר לי מה היה ההמשך הקצר הזה?

Lורליי

New member
פרק גרוע :(

יש עוד פרקים עם מארק? מישהו/י כתב על פרק משותף לאי אר ומשמרת שלישית, מתי זה? פראט ישאר קבוע מעכשיו? בעעע אני הכי אוהבת את סוזן, מה זה שמחתי שהיא חזרה (חבל שבמקום מארק, אבל לפחות היא חזרה אז האובדן של מארק לא כזה נורא- לפחות בשבילי)

DreamS_HunteR

New member
אבל בכל זאת,

את יכולה להגיד לי מה היה בסוף? אחרי שמארק סיפר לאיש ההוא שהוא חולה בסרטן הערמונית?

למעלה