8:16 - "Secrets and Lies"

מועדון ארוחת הבוקר

איזה פרק מדליק. החבר´ה שלנו בריתוק. מקורי. הקטע עם הסיף היה טוב. סוזן וקרטר אף פעם לא שכנעו אותי. לא ראיתי כימיה. אתם חושבים שבגלל זה החליטו להגיד את זה בסדרה? שהם חשבו שתהיה כימיה והצופים לא הגיבו כצפוי? קרטר ואבי... אני אשמח אם יהיה שם משהו. אני שמחה שסוזן ואבי נהיו כאלו חברות. אני נורא אוהבת את שתיהן. הקטע על איבוד הבתולים - הסיפור של קרטר מזעזע. לדעתי לא הדגישו מספיק שדבר כזה הוא ניצול מיני. 11? לאנשים יש בראש את המחשבה המוטעית שבנים תמיד רוצים סקס ולכן גבר בן 25 ששוכב עם בת 11 זה מזעזע, אבל ההיפך זה "אחלה גבר". זה לא. המלט בקרואטית... זה היה חזק. וכל האיזכורים האחרים של תרבות גם היו במקום.

mya 6

New member
היה אחלה פרק!!

וואו!!! היה כול כך מצחיק!! לא הפסקתי לצחוק.. וזאת בכלל סדרת דרמה... וקרטר!! אויש כמה שקרטר הצחיק אותי.... 11? 11?! *מתפקעת מצחוק!!* היית רוצה.ולוקה... אויש, לאכול את לוקה!!! כמה בן אדם יכול להיות כול כך... חמוד ורגיש!! מושלם! מושלם!זה היה כול כך רומנטי שהוא חיכה! ואיזה חמודות סוזן ואבי!!וגם גלאנט היה סבבה!! ועוד משהו.. כנסייה?!??!?!בחייך,לא יכולת למצוא משהו יותר טוב?!! (מישהו ידע בכלל שהשם הפרטי שלו הוא מייקל?!) וסיכום.. היה אחלה של פרק, אחד מן הטובים של העונה וביכלל!(עוד דבר אחרון.. הכי טוב לדעתי היה.. שרומנו לא היה בפרק!! חי חי!) ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!!
בקסטריט בויז שולטים!!

דנית ש

New member
פרק מצחיק, אהבתי

וקרטר באמת היה דפוק אבל עדיין חמוד
סוזן עיצבנה אותי איך שהיא כל הזמן ירדה על קרטר ובכלל היא מעצבנת בכלליות

erandb

New member
היה משעמם פחד

חבל שבכלל צפיתי .למרות שקראתי מה יהיה לא האמנתי שיהיה כזה משעמם. לפי מה שקראתי לגבי שבוע הבא יהיה הפעם מעניין.

Rוית

New member
יו זה היה כזה פרק מצחיקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

סוזן היתה דווקא שהכי הצחיקה אותי! אוח איך אני אוהבת את הדמות שלה! למרות שחיצונית, השיער הקצר חביב לה אבל היא טיפה השמינה בפנים וזה נראה מוזר
, יוצאים לה כאלה פרצופים מוזרים... בעונות הראשונות היא היתה יותר יפה.. אבל מישהו\י אמר פה ואני מסכימה איתו\ה 100%, יש לה קול כזה מרגיע! וגם שהיא כזה צועקת, הוא חמוד (מישהו זוכר שהיא צעקה לקארי: "U ATE THE BAGEL" בפרק שכולם נהיו חולים מאכילה של הביגלים.., יוצאת לה צרידות כזו..)
חוץ מזה, לדעתי היה פרק קורע! זה בקלות היה יכול להיות פרק משעמם (כלומר כל הפרק אותם 5 דמויות בשיחות נפש) אבל זה היה גדול!!! ואני למעשה חשבתי זה היה גלאנט שעשה את התעלול לוויבר (זה היה עוד קטע ענק! "U SHOULD HAVE SEEN HERE FACE!!"
), אבל קרטר ידוע בשובבותו
למרות שהוא באמת טיפה עצבן אותי כל הפרק.. אני עדין מעדיפה אותו מאשר את לוקה שדווקא כן היה חמוד בפרק.. לסיכום-פרק גדול!!!

your-destiny...

New member
סוזן אולי מעצבנת..

אבל בסך הכל היא ממש ממש טובה! היא פינתה לאבי את הדרך לקרטר...

אני מתה על סוזן עוד מהעונה הראשונה

יש לה את הקול הכי מדהים שאי פעם שמעתי - שקט, נמוך ומרגיע. תמיד אמרתי שאם לרופאה שלי היה קול כזה, או שתמיד הייתי בריאה (מבריאה רק מלשמוע את הקול שלה) או שתמיד הייתי חולה (בשביל לבוא לרופאה).

InvisibIe

New member
מה יש לכם נגד סוזן?

אני לא ממש צופה ותיקה של הסדרה, ככה שלא הכרתי אותה לפני העונה הזאת. כשהיא הגיעה היה לי אנטי בסיסי אליה, בגלל כל הסיפור עם קרטר (זו הייתה צריכה להיות אבי, כמובן), אבל זה עבר לי מהר מאוד. היא ממש חמודה. ו"פינוי הדרך" הזה שהיא עשתה היום היה נהדר!

שלמונזה

New member
פרק טוב לאללה

לא הספקתי לצחוק לרגע (וזו אמורה להיות סדרת דרמה...) אבי וסוזן באמת היה מגניב איך שהם נהיו חברות נורא חמודות ביחד, וכל המשחקים שלהם והשאלות פשוט ג-ד-ו-ל-! המשפט שהכי אהבתי שקרטר אמר בפרק הזה זה: אני לא רוצה לשכב עם אבי! אבל זה לאפני שסוזן נתנה לו את ברכתה
אני אףפעם לא הייתי מעריצת סוזן אבל היא נהיתה כזו חמודה!!! היא פשוט היתה מקסימה כל הפרק. ולסיום: GO LUKA! כל פרק אני פשוט אוהבת אותו יותר!!!! כל קיוויתי בדירה שהם יתנשקו וזה לא קרה
למרות שאני יודעת שהם נפרדו, אני עדיין מקווה...

Gloria_Nathan

New member
לסכם את הפרק במילה אחת:

OH MY GOD!!!! ואם לא הייתי חושבת שזה יגרום להראות כמו אחת מאלו שאומרות "אוי פרק ענק! קרטר אידיוט לייק הלו! לוקה שולט!" זה בערך כל מה שהייתי כותבת בהודעה. אני, בטור מישהי שמנסה להיות טדית אבל אף פעם לא מצליחה, ידעתי כמעט את כל השיחות והבאנטרים שם. אבל לראות את הפרצופים של ג´ון-ג´ון, לוקה והשאר... כל-כך שווה! וד"א- עכשיו אתם יודעים מה זה לראות הבית הלבן, להתפוצץ מצחוק ולא להבין למה כולם קוראים לזה דרמה. אני תמיד חשבתי שזה דיי ברור שאבי וסוזן יהיו חברות. כלומר- למה לא? איזו סיבה יש להם לא להיות חברות? וסוזן באמת הייתה ממש חמודה הפרק (למרות שאני, בכל ה5 פרקים בערך שראיתי איתה, תמיד אהבתי אותה). זה רק אני או שגלאנט היה פשוט תקוע שם? אז הוא עזר קצת לרדת על ג´ון-ג´ון, אבל יכלו למצוא דרכים אחרות. בניגוד לרוב פה אין לי שום דבר נגדו בכללי, אבל הפרק הוא סתם היה שם! אהה- ואני אוהבת את הפתיח החדש! זה זהכל מצפיה ראשונה, תסכימו איתי שפרק כזה דורש גם צפיה שניה, ושלישית, ורביעית ושינון בע"פ (כיאה לפרקים מהבית הלבן). אז אני אתן סיכום קצת יותר מפורט (שיכלול עוד כל מיני קריצות שעליתי עליהן בזמן הצפיה) אח"כ. אהה- ונכון אמרתי שאני אולי אהיה לובי? אז משום מה גם אני רציתי שהם יתנשקו בסצינה הראשונה.

InvisibIe

New member
כן, גם לי זה ממש הפריע

כששמעתי את הגיל הייתי בשוק, וציפיתי שגם האנשים בחדר יהיו בשוק, אבל במקום זה הייתה כל ההתייחסות הזאת של: "שילמת לה?" ממש ממש לא במקום.

InvisibIe

New member
ונורא מצאה חן בעיניי היציאה מהשיגרה

פרק בלי אנשים מדממים למוות, מוניטורים מצפצפים וילדים שצריך להודיע להם שאמא שלהם מתה.

דנית ש

New member
זו רק אני...

או שפתאום כולם נהיו לי פה לובים
אז פרק אחד קרטר היה פחות נחמד אבל זה בגלל שהוא התחיל את היום על רגל שמאל ולא היה לו מצברוח אז מה, קורה לא

Gloria_Nathan

New member
היי היי! time out!

באמת יש פה מישהו שאהב *פחות* את ג´ון-ג´ון מבד"כ? הוא היה כזה מת-וק היום! עם כל הפרצופים של ה"אוופס", והלוזריות החמודה ו...באמת מישהו אהב אותו היום פחות?!?! איך אפשר?! ואני לא חושבת שאנשים פה לובים בגלל שקרטר ´כביכול´ פחות נחמד הפרק אלא בגלל שבסצינה הראשונה אבי ולוקה היו צריכים להתנשק. נקודה!

URNFS

New member
האיש במסכה...

נראה לי זה היה פרנק.אח"כ כשהראו אותו הוא נראה קצת צולע...

אני עדיין קארבית../images/Emo70.gif

וזה לא ישתנה בקרוב חוצמזה היה די נחמד לראות שג´ון לא חייב להיות תמיד מושלם איזה פרק יפה, הקלטתי אותו ואני מתכוונת לראות אותו עוד המוווווון פעמים. הקטע עם הסיף היה ממש נחמד וכל הפרק ראו איך שלוקה וג´ון הסתכלו אחד על השני במבט הזה.. וסוזן ואבי ממש מתאים להן להפוך פתאום לחברות סוף סוף אבי נהנתה והפסיקה לרגע להיות כזאת מדוכאת ומלנכולית! וג´ון, הוא עצם הפרק! סוזן ממש לא מתאימה לו אולי כידידים, הוא קורץ יפה, אבל 11? עוזרת בית? התסריטאים עישנו משהו? וגלאנט באמת נראה שם די מיותר הרי כל הפרק היה אמור להיות מן קרטר-אבי-לוקה-סוזן וכל המתחים שבינם. בכל אופן זה היה פרק ענק!

eb182

New member
הסיפור על איבוד הבתולים שלו

ת´אמת הוא קצת דומה לסיפור האמיתי של נוח וויילי כשמאוד אהבתי אותו מצאתי ראיון ושאלו אותו את השאלה הזאת אז הוא אמר שהוא היה בן 13 והוא היה עם איזה מישהי שהוא לא מכיר שהיתה בת 18 וזה היה שנה לפני שהיתה לו את החברה הראשונה שלו בקיצור זה נורא הזכיר לי את זה.

למעלה