לסכם את הפרק במילה אחת:
OH MY GOD!!!! ואם לא הייתי חושבת שזה יגרום להראות כמו אחת מאלו שאומרות "אוי פרק ענק! קרטר אידיוט לייק הלו! לוקה שולט!" זה בערך כל מה שהייתי כותבת בהודעה. אני, בטור מישהי שמנסה להיות טדית אבל אף פעם לא מצליחה, ידעתי כמעט את כל השיחות והבאנטרים שם. אבל לראות את הפרצופים של ג´ון-ג´ון, לוקה והשאר... כל-כך שווה! וד"א- עכשיו אתם יודעים מה זה לראות הבית הלבן, להתפוצץ מצחוק ולא להבין למה כולם קוראים לזה דרמה. אני תמיד חשבתי שזה דיי ברור שאבי וסוזן יהיו חברות. כלומר- למה לא? איזו סיבה יש להם לא להיות חברות? וסוזן באמת הייתה ממש חמודה הפרק (למרות שאני, בכל ה5 פרקים בערך שראיתי איתה, תמיד אהבתי אותה). זה רק אני או שגלאנט היה פשוט תקוע שם? אז הוא עזר קצת לרדת על ג´ון-ג´ון, אבל יכלו למצוא דרכים אחרות. בניגוד לרוב פה אין לי שום דבר נגדו בכללי, אבל הפרק הוא סתם היה שם! אהה- ואני אוהבת את הפתיח החדש! זה זהכל מצפיה ראשונה, תסכימו איתי שפרק כזה דורש גם צפיה שניה, ושלישית, ורביעית ושינון בע"פ (כיאה לפרקים מהבית הלבן). אז אני אתן סיכום קצת יותר מפורט (שיכלול עוד כל מיני קריצות שעליתי עליהן בזמן הצפיה) אח"כ. אהה- ונכון אמרתי שאני אולי אהיה לובי? אז משום מה גם אני רציתי שהם יתנשקו בסצינה הראשונה.