8:14 - "A Simple Twist of Fate"

Gloria_Nathan

New member
הנה מה שיקרה לדעתי...

(מבוסס על כמה
) ג´ויס תגלה שכל זה קרה ותרצה לחזור לבריאן כדי לעזור לו. אבי תרצה להמשיך להציל את המצב בזמן שגם באיאר יהיה המון לחץ. (היא גם תצעק על לוקה בגלל מה שהוא עשה). אולי גם יחזירו את אמא שלה (הלוואי למרות שזה בטח לא יקרה), אבי תתחיל לשתות, קרטר יגלה את זה, כמובן שמלאך כמוהו יהיה חייב לעזור, הם יתקרבו...וכל הקארביים פה יוכלו סוף סוף לנשום.

mgirl

New member
לא בדיוק... ../images/Emo58.gif

אני לא יודעת מה עם זה שהם יתקרבו, אבל... (ספוילר!!) בפרק האחרון כאילו, תהיה מגפה באי.אר בגלל שתי ילדים ויהיה הסגר. כולם תקועים. אבי וקרטר ביחד בחדר. כשהם מתנשקים, זה, ואני מצטטת את מי שכתב את הסקריפט שאת הסוף שלו קראתי, "יבש. חסר ניצוצות. שום דבר לא קרה, חוץ מקצת טיח מתקלף על הקיר שלי". אבל אז הם מתנשקים שוב

mya 6

New member
ומה איתנו?

הלובים? אני בטוחה שקרטר ולואיס יתחתנו ויתנו ללוקה ואבי לחיות בשקט.. ומה ציפתם?! שאחרי שהוא שמע שבריאן יכול היה לאנוס את אבי הוא יפוצץ לא את הפרצוץ?! ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!

Gloria_Nathan

New member
כל מיני זוויות צילום...

מה שאני זוכרת הכי חזק זה כשמארק שוטף את הפנים ואנחנו רואים את הזווית של "הכיור" כאילו... מלמטה. שזה סתם אפקט- זה לא מוסיף לנו שום דבר כשאנחנו רואים את הזווית הזאת. זה סתם התלהבות וזה גורם לתוכנית להראות חובבנית.

~*~gaL

New member
טוב, אז איפה גל הייתה כל הזמן הזה?

ולמה היא לא עושה לנו שרשורים?.. יש לי קצת בעיות עם הפורום.. אבל בואו נעזוב את זה. הפרק היה.. מדהים כרגיל. כבר הספקתי לראות אותו שוב. אני לא יודעת למה חלק חושבים שהאפקטים לא הוסיפו, לדעתי זה הוסיף. אבי והמראה? נהדר. כל מה שהיה עם מארק? נפלא. כל מה שהיה קשור באפקטים היה מושלם, ממש כמו הסדרה הזאת. יש לי כמה דברים בקשר לפרק הזה שרציתי לכתוב אבל אני אכתוב את זה בהזמנות אחרת כי אין לי ממש זמן. אז בקצרה - אבי - כל מה שהיא עשתה היה רק לטובה, ותראו מה קרה. כמה שאני מרחמת עליה. לוקה - אני לא יודעת מה הייתי אומרת אם זה היה קרטר במקומו, אבל -- בושה!! אלים, פשוט אלים. בלי קשר לאלימות, היה נחמד לראות שהוא דואג לה. כידיד. וזהו. קרטר ואמא שלו - הוא בכה! הא! למרות שבשבילי רק לראות אותו זה מספיק, לא משנה איך. שמחתי לראות את שאמא שלו בסוף נשארה עם הילד הזה. בהתחלה המצלמה הייתה עליו ככה שחשבתי שהיא לא שם, אבל בסוף היא הייתה גם עליה וזה מה שחשוב. מארק - אויייייייייייייייייי כמה נורא! אוף! חבל לי עליו... מסכן. גם בי עברה צמרמורת בקטע של הלשון, וגם בסוף. אליזבת´ - היא לא הייתה צריכה לגרש את רייצ´ל. והיא עוד אמרה למארק שהיא בחרה בשבילו מבין הבנות שלו לאחר שהוא אמר לה שהוא לא רוצה לבחור... חוצפה! אבל אני עדיין אוהבת אותה.. כל העניין של הצוות עם ההקאות היה נהדר, וכמובן - גגגגגגגג´´´´´´´´´´´´´ררררררררררררייייייייייייייייייי! ג´רי! ג´רי! גגגגגג´´´´´´´´רררררררייייייי!! ..*נרגעת*. זהו לבינתיים..

WizMaster

New member
אגב זה רק אני או ש....

נוח לא היה מגולח הפרק? זה מוזר, בד"כ הוא מגולח למשעי...(שונא את המילה הזו...)

~*~gaL

New member
רק שלא יגדל זקן שוב..

עם כל האהבה שלי אליו.. תחילת עונה 5 לא הייתה כל כך טובה בשבילו.. טוב, הכל בגלל שאנה עזבה! זה שבר לו את הלב, הוא בטח נכנס לדיכאון וגידל זקן.. זה מה שקרה לדעתי.

למעלה