8:14 - "A Simple Twist of Fate"

מארק נשמה

יפיתוש, מארק קנה את הבית והזמין את אליזבת לגור איתו... וזה נכון שיש לה זכות להביע דעה אבל זכותו של מארק להחליט שהוא אוהב את שתי הבנות שלו באותה מידה. ויש לי שאלה אליכם- זה בערך
האם שאלות, תהיות ואנחות בקשר לזה שמארק מת נחשבות ספויילר? הרי כל חברי הפורום, וגם אלו שלא, כבר יודעים...

mgirl

New member
...

החלק של קרטר ואמא שלו היה הכי משעמם. הקטע של הבייגלס היה ממש מגניב. אליזבת ומארק- מבריק. אבל למה אליזבת חייבת להיות כזאת ביצ´ית? סתם ככה לזרוק את רייצ´ל? ורייצ´ל באמת לא התכוונה. ואסור היה לה לעשות את זה! מגעילה. הקטע עם אבי וג´ויס ובעלה הזה... היה עצוב, היה טיפה מותח, אבל אתם חייבים להודות שדי מדכא. נורא מתאים לשגרת החיים המלנכולית והדיכאונית שיש עכשיו לאבי. סוזן הייתה ממש ממש אכפתית וחמודה בפרק הזה, את קרי לא ראינו כמעט בכלל (ה-ללויה!) ואת רומנו בכלל לא (חבל...), קרטר בקושי נראה בוכה, הסצינה של מארק שנכנס לאם אר איי בסוף היתה ממש פצצה, מותחת והדבר הכי טוב בפרק. היה נורא מגניב שהחזירו את ג´רי, אבל כל כך מהר הוא היה צריך ללכת הביתה?
זהו. זה הסיכום שלי. -מיכלי-

שלמונזה

New member
שכחתי באמת

איזה כיף שג´רי בא לבקר, זה היה גדול!!!!!! נורא חבל שהוא עזב.

InvisibIe

New member
צודקות בקשר לאליזבת´

ניסיתי להבין אותה, ובאמת הבת שלה כמעט מתה בגלל רייצ´ל שהיא גם לא הבת שלה וגם עיצבנה אותה מההתחלה, אבל היא עדיין הגזימה! היא לא ניסתה להתחשב אפילו טיפה ברייצ´ל או במארק. ראו שרייצ´ל מצטערת והיה ברור שהיא למדה את הלקח שלה ומעכשיו היא הולכת להיות הכי בסדר שהיא יכולה. הייתי מבינה אם אליזבת´ לא היתה רוצה לדבר איתה או משהו, אבל להגיד לה שתעוף? זה מוגזם! ומה מארק אשם? סך הכל רייצ´ל היא גם בת שלו!

Gloria_Nathan

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

אוי ואבוי! אוי ואבוי!!!! תגידו לי ביים את ה...דבר הזה שמנסה להיות תוכניות איכותית ואני אדאג באופן אישי שהוא לעולם לא יביים עוד משהו בחיים שלו! זה היה נראה כאילו הבמאי כרגע קיבל מצלמה נורמלית ועכשיו הוא עושה את כל הטריקים האפשריים בלי קשר לאם הם נחוצים מוסויפים או לא! והיו כ"כ הרבה דברים שהם סתם התלהבות ואם היו מביימים את זה בצורה קצת יותק ´קונבציונלית´ והם היו מבינים שזווית צילום זה שפה לא פחות מהמילה שאבי אומרת ללוקה, ושגם הזווית צריכה להיות מתאימה ב3682% לסצינה ולמה שהיא צריכה להעביר הפרק הזה יכל להיות כ"כ יותר טוב. גם הבימוי מבחינת משחק לא היה מי יודע מה, אבל במזל יש שחקנים טובים בסדרה הזאת ככה שזה עוד היה נסבל. הכתיבה... טוב נו אני מניחה שהיה יכול להיות יותר גרוע בהתחשב בדברים שכבר ראיתי בסדרה הזאת. בעצם היה רק דבר אחד טוב בפרק הזה... קרטר בכה
יאיי!
וזהו.

mgirl

New member
האמת, את צודקת.

התסריט היה טוב, השחקנים גם. הבימוי זוועה וWay too much אפקטים.

היה פרק ממש יפה

למרות שציפיתי ליותר אחרי הפרק המדהים של שבוע שעבר. יפיתוש, בקשר לאליזבת... אני לא כועסת. גם אותי היא הרגיזה במידה מסויימת... אבל אני בכל זאת אוהבת אותה. אני מבינה למה קשה לה עם התינוקת שלה והבת של מארק. קרטר פשוט מושלם! מושלם! . כל כך חמוד ורגיש. וגם נראה כל כך טוב... בזה מוענק לקרטר אות ההצטיינות ממועדון הרלג"ב
ממש אהבתי את לוקה בפרק הזה. נזכרתי למה כל כך אהבתי אותו בפרק שעבר. כשהשכן של אבי נכנס לדירה שלה ממש צעקתי לטלוויזיה "אם הוא נודע בה אני מכסחת אותו!" וכל כך נבהלתי כשהוא פרץ את הדלת... כשלוקה כיסח אותו במכות ממש שמחתי. gooooooooooooooooo luka! אני ממש שמחה שהכל הסתדר עם התינוקת של מארק ואליזבת. היה נחמד לראות איך סוזן עוזרת ודואגת למארק. אני נורא אוהבת לראות חברויות בין אנשי אי אר. וקרי? בסצינה וחצי שהייתה לה היא הזכירה לכולנו שהיא כלבה. אמרה לכולם לא לאכולמהבייגל ואכלה בעצמה. רק שאלה לסיום- קליאו עזבה לתמיד?

Rוית

New member
בכלל לא הבנתי מה היה עם הקטע

של הביגלה בהתחלה... כלומר מה היה, פרנק רצה שכל יום יהיו ביגלה לארוחת בוקר או מה?
בכל מקרה, מגיע לקארי שהיה נהייתה חולה!
, במיוחד אחרי שהיא היתה רעה לסוזן
בקשר לשליח פיצה, זה כן נראה לי היה שליח במקור שצילצל, אבל בטח בעלה של גו´ס חיכה בחוץ או משהו.. אבל איזה מנייק
, אני הייתי בטוחה שעוד אחרי שאבי התעוררה הוא יהיה שם בבית! אבל הפחדן הזה ברח!(הכוונה של זה במובן לא שהייתי רוצה שהוא ישאר כמובן!), אני לא אוהבת את לוקה בדר"כ, אבל היום הוא היה גדול!!! נכון זה "מאוד חינוכי" להראות לנו את השיטת פעולה של לוקה (A.K.A לקרוע לו את הצורה), אבל זה כ"כ הגיע לו!!!! קרטר ואמא שלו-קרטר כ"כ צדק כשהוא צעק על אמא שלו במעלית! היא גרמה לו להיות מעורב והיא רצתה לברוח, אבל היא עשתה את המעשה הנכון כשהיא נשארה.., מעניין מה יגמר הסיפור איתה כשהילד ימות..
אליזבת.. או, אליזבת.. תראו, יש לה את כל הסיבות להיות כועסת, זה צודק, אבל אין תרוץ לדרך שהיא התיחסה למארק!, איך היא צעקה עליו ביציאה מבי"ח!, בסדר, את כועסת על רייצ´ל, אבל אל תשלחי אותה, שבו כולם ודברו! סוזן.. אחח סוזן, ידעתי שיש סיבה ולמה אני אוהבת אותה, היא היתה כ"כ חמודה היום (ותמיד
)
לסיכום, לדעתי היה פרק דווקא טוב, על איזה OVERאפקטים אתם מדברים?
אהבתי...

מיכל ק

New member
לוקה

אני ממש אהבתי איך שלוקה הגן עליה והחטיף לו מכות פשוט הגיע לו. עכשיו אבי תתחיל לשתות ולהשתכר, לדעתי זה ממש חבל שהם עושים מהדמות שלה מסכנה

InvisibIe

New member
למה כולכם כל כך מתלהבים מזה?

מה טוב במה שהוא עשה? זה היה סתם ילדותי ומיותר. זה שהבנאדם הזה חטף מכות לא יעזור לאבי בכלום, וגם לא יגרום לו להפסיק לתקוף את אשתו ועוד אנשים. זו סתם היתה ירידה לרמה שלו. ו... מאיפה את יודעת שהיא תתחיל לשתות? זה ניחוש שלך, או שזה באמת הולך לקרות? אם כן, עדיף שתכתבי שזה ספויילר, יש אנשים שלא רוצים לדעת... בכל מקרה זה לא נראה לי כל כך נורא, כל עוד הם יאוששו אותה מתישהו (ועדיף באמצעות קארטר!
). אחרי הכל גם בחיים יש לאנשים תקופות של דיכאון, הם לא רק מאושרים ושמחים כל הזמן...

צמרמורת

זה מה שאני הרגשתי בפרק הזה. אף אחד לא התייחס לזה בשרשור אבל אני חושב שהקטע החזק של הפרק היה כשלואיס בודקת למארק את הלשון. בתהחלה היא אומרת "אני לא יכולה לראות, תוציא אותה ישר" ולא התייחסתי, ואז הוא אמר "אני מוציא אותה ישר" והוא פתח את הפה ולאט לאט יצאה הלשון המדממת שלו הצידה...זה היה פשוט מצמרר...

Rוית

New member
נכון!!!!

הקטע עם הלשון היה נורא! ואיך שמארק חטף כאבים הייתי בטוחה הוא יתמוטט שם!!! ואיך סוזן אחרי הבדיקה ניסתה לעודד אותו אבל ראו על הפנים שלה שהיא מודאגת! ראיתם את הפרומו לשבוע הבא??? זה ממש מתחיל לסמל את סוף העונה! מישה יודע כמה פרקים נשארו?

צפניה?

שלום מאמי!!!
מושזר לי לא לראות את השם שלך בכחול...
גם לי הייתה צמרמורת... זה כל כך לא פייר שהם עושים לא את זה... אני כל כך אוהבת את מארק, ועכשיו עם כל הבלאגן עם רייצ´ל והתינוקת הם גם נותנים לו גידול במוח???

אדם עם שאיפות! ../images/Emo6.gif

אני שמחה לראות שיש לך שאיפות להשתלט על תפוז... סתאאאם! כמובן נפלא לראות אותך פה! הפרסום בפורום באמת עובד!

mgirl

New member
צודק!

זה היה דבר מטומטם. לוקה הוא סתם חמום-מוח, והוא פותר כל דבר בכוח יותר מדי. הוא אלים ואדיוט ו... למשל, כשהוא הרג את השודד הזה בעונה קודמת...

למעלה