8 ריקודים!!

עוז 2002

New member
הריקודים במתקדמים

נבחרו לבקשת הרוקדים, חוץ מ וואי ... שהיה בחירה שלי. אני לא מכיר את לי-לך, אבל הריקוד הזה של ישראל שיקר פופולרי ומתקבל בחום.

עוז 2002

New member
חוויות כמרקיד??

אז קודם כל הרקדה זו הפקה. אולם, פרסום, הגברה, מחשב, מוזיקה, תוכנית, כיבוד, יחסי ציבור, וכו' וכו'. ממש הפקה. לדאוג שהכל במקום ופועל כיאות. ולקראת הפתיחה, משימה ראשונה היא ללמוד את הקהל. חדש, בינוני, ותיק? מה ללמד שיהיה מתאים לרמה ולטעם הקהל? ומשימה שניה היא הרפרטואר. כיצד בונים רפרטואר שיהיה מעניין, שמח, ונעים, ועם זאת לא קשה ומסובך לרוקדים? ובאמת, כל ריקוד נבחר בקפידה מתוך שיקולים רבים: מוזיקה שכייף לשמוע, ריקוד פשוט ופופולרי, גיוון בקצב הריקודים, וגיוון בין ישן לחדש. הקבוצה שלי נעזרת בי ברוב רובם של הריקודים. עובדה המחייבת שליטה גבוהה בריקודים רבים. אין ספק שהחוג הינו אתגר מבחינה זו, ואני בהחלט חושב שהנני רוכש נסיון רב. בסה"כ עבודה קשה. להיות 100% מהזמן ברחבה, 50% מהזמן ליד המחשב, 25% עם הרוקדים... זה קצת יותר מ-100% שיש לך... אבל לגרום לאחרים הנאה וכייף, לקבל משוב חיובי ופרגון - שווה כל מאמץ.

../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שאתה מקבל סיפוק ופידבקים חיוביים. אנשים לא תופסים, לפעמים, כמה חשוב לתת ח"ח - בסופו של דבר, כולם יוצאים מורווחים. הזכרת לי את הפעם הראשונה בעבודתי הנוכחית... ברררררר... ההתרגשות והמתח והלחץ - יצליח/לא יצליח. אגב, אומרים על שחקנים שברגע שהם מפסיקים להתרגש לפני העלייה לבמה - כדאי להם להחליף מקצוע...
מאחלת לך (שוב!!) המון
- חבל שרחוק לי מדי...

UHUstick

New member
ממש הישג

שיש להתגאות בו. נכנס לרשימה לצד שיא העולם בהוצאת שחורים מהאף... באמת, שזה אחד הדברים האחרונים שהייתי מספר עליו...

../images/Emo46.gif סטיקי - למה לא לפרגן?

עוז פתח חוג חדש, לראשונה בחייו (אאל"ט) - אנחנו מפרגנים לו פה!!!!!

לא בהכרח - לכל אחד יש גם את הצדדים

הטובים שלו. לע"ד, סטיקי פשוט ניסה להיות "שנון" - ולא כ"כ הצליח לו...

UHUstick

New member
זה השלב

שלדעתי זה הופך להיות מהצלחה לפנאטיות... בכל מקרה, לקחתי לתשומת ליבי; איך אומרות אלה מגיא פינס (נשבע לכם שיש לי יס) - מפרגנות...

אני מרחם על הרוקדים שלך.

כנראה ששכחת את הביטוי: "תפסת מרובה לא תפשת". אתה מטפח ציבור של בינונים. לומדים המון ריקודים ולא יודעים כלום. אם כי החיננית לפחות, ריקוד לא רע.

e r e z 2005

New member
מעניין מתי

רוקדים את הריקודים המוכרים. בצורה כזו לא יהיה זמן לרקוד - רק ללמוד ולהתבלבל.

למעלה