7x16

../images/Emo58.gif 716

אממ אותי הוא לא איכז כי הייתי בטוחה שהיא תהרוג את אנדרו אז ממש הופעתי לטובה.... חוץ מזה שלשם שינוי שזה לא היה קשור לדם אלא לדמעות מה שקצת יותר אופטימי... גררר אני לא יכולה לחכות עד ה 5 במרץ

Angelus

New member
716 ../images/Emo58.gif שאלה

זה אני או שהראו חתיכות בשר עפות לעבר הזכוכית שבאפי ורובין דיברו? אממ מה עוד.. בקשר למה שאמרו פה שבאמת העלילה לא נמשכת וסתם נתקעת זה באמת קצת נכון כי מדברים על הרוע הראשון מהפרק הראשון של העונה וכל הזמן אומרים שזה מתחיל התחיל יתחיל נו יאללה רק חמישה פרקים אחרונים שנהיה במתח אמיתי? תתחילו מעכשיו! חוצמזה שזה קצת איכזב שזה באמת לא נגמר כהמשך יבוא.. ולדעתי היא כן קשורה איכשהו לרוע הראשון אולי בזמן שהיא הייתה בגיהנום בסוף העונה החמישית אחרי שהיא מתה ואולי שהיא חזרה גם קרה משהו.. בכל מקרה אלו רק השערות. אשמח לקבל תגובות NON SPOILERS :]

פצקרשת

New member
../images/Emo58.gif 7x16

חתיכות הבשר שעפו על החלון בבי"ס בזמן שבאפי ו-ווד דיברו היו של התלמיד שכמה דקות קודם לכן אמר שהוא מאוד לחוץ ומרגיש שהוא עומד להתפוצץ. אז הוא התפוצץ. ובאפי לא הייתה בגיהנום, אלא בגן עדן. אל תגיד לי שלא ראית את המחזמר...

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif7X16

אמממממ, בקטע שרובין (רובין ווד, למה לא רובין הוד???) בא לשפד את ספייק, נראה לכם שזה היה חלק מזה שה"חותם" במרתף השפיע עליו או שבלי קשר? נחמד שלשם שינוי מה שצריך זה לא דם, אלה שהפעם היה צריך את הדמעות של מישהו (במקרה הזה אנדרו), מה שכן בסוף העונה החמישית כשבאפי אמרה בקול רם את התהיה שלה "Why it has to be Dawn's blood???" או משהו כזה אז ספייק אמר "It's alwas was and will be blood" או משהו כזה, לא זוכר תציטוט המדוייק. נראה לכם ג'וס מצפה שנזכור את זה? ואמרו לי שאיש הגבינה מופיע פה...... כנראה שפשוט לא זוכר את איש הגבינה מרסטלס, אז מי זה בדיוק היה בפרק הזה (כי טוענים שיש לו משמעות...)? ומצחיק שאנדרו שינה את הגרסא שלו לגבי מה שקרה כל פעם בקשר לרציחה של ג'ונתן.....

מינצו

New member
../images/Emo58.gif 7X16

נראה לי שאנדרו מאוהב בזאנדר... שימו לב שהוא מסתכל על הסרט של זאנדר ואניה הוא מדקלם את השורות שאניה אומרת לזאנדר כאילו הוא אומר לו את זה... וחוץ מזה שדי ברור שהוא היה מאוהב בוורן, זה לא נראה לכם קצת קינקי?

Angelus

New member
נו אני אמרתי את זה ממזמן.. חוץ מזה

6X07 שבאפי לא הייתה בגן עדן אלא בגיהנום!

GuyNemesh

New member
איך הגעת? ספוילר6

"wherever I was, I was happy" "I think I was in heaven" רינג א בל?

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif7X16 דווקא משהוא אחר

גרם לי לחשוב על זה שהוא מאוהב בזאנדר..... נדמה לי שהוא העיר הערה כלשהיא בארוחת בוקר, או בחלק אחר של הפרק על משהו בזאנדר.... חחח הקטע שווילו וקנדי מתנשקות על הספה קרע אותי מצחוק, בהתחלה רואים דרך המצלמה שלו אותן והוא אומר משהו בסגנון "הנה משהו חשוב שהצופים יאהבו" ואז כשהוא עושה זום אז בכלל הוא לא מתמקד עליהן עלה על העבודה שזאנדר עשה בתיקון החלון..... נקרעתי מצחוק בקטע הזה. וגם בהתחלה נקרעתי כשאניה שאלה אותו למה הוא לא פשוט מאונן כמו כל השאר (טוב היא לפני זה שאלה מה לעזאזל הוא עושה בשירותים במשך חצי שעה...) .] בכלל היו קטעים מצחיקים עם אנדרו בפרק הזה. ובסוף חשבתי שבאפי נהייתה קצת רעה ושהיא הולכת להרוג את אנדרו כשהיא הולכת עם הסכין ביד והיא ואנדרו מסתובבים כל הזמן עם המבט הזה.... ובכלל זה שווד שאל את באפי למה לה לבטוח בווילו (נדמה שזה היה בקשר לווילו, איכות סאונד זבל) כי כל אחד מהם היה רע מתישהו, ואז היא אומרת שהיא לא, אז זה קצת מרמז משהו בסגנון 'היי, כל החברים שלי היו רעים מתישהו, עכשיו תורי!!'

IDOffryn

New member
גם אני חשבתי על זה אבל../images/Emo58.gif

אז נזכרתי בפרק when she was bad ולמרות שהיא לא בדיוק הייתה רעה אבל בכל זאת זה שם הפרק..

ספוילר ../images/Emo58.gif לפרק

תראו, אם אנדרו היה צריך למות כדי לסגור את החותם, באפי היתה עושה את זה, ואם היא לא אני מאמין שהוא היה עושה את זה בעצמו, כי הוא מיוסר על מה שהוא עשה לג'ונת'ן, מה גם שזה סוף הירואי, ואנדרו אוהב סופים הירואים.

זה שווּד (../images/Emo58.gif 7.16)

בא לשפד את ספייק זה לא קשור כלל וכלל לזה שפי השאול השתלט עליו. צריך לזכור שהראשון כבר גילה לווּד ב-7.14 שספייק הוא זה שהרג את אמו. ווּד חש טינה כלפי ספייק עכשיו והיה ברור שהוא ינסה לנצל כל הזדמנות שתהיה לו לחסל את הערפד המחומצן. בפרק הבא (7.17) יורחב בעניין המתיחות בין השניים, לא אפרט כדי לא להרוס.

בקצרה (../images/Emo58.gif 7.16 כמובן)

אהבתי, אבל לא עד כדי כך. לא מהפרקים המבריקים ביותר בסדרה, אבל פרק מבורך nonetheless. הסגנון הוא אותו סגנון כמו 'סופרסטאר', כלומר לקחו את אחד החנונים והקדישו לו פרק שלם באופן מיוחד במינו. אני הייתי במיעוט שאהב את 'סופרסטאר', ואי אפשר לומר שלא נהניתי מכל הגאגים הקטנים ב'מספר סיפורים' שצופים מזדמנים לא היו מבינים. אבל..לא יודע, בכל זאת הרגשתי שהיה חסר משהו. אני מסכים איתך שסוף הפרק די אכזב. באפי הייתה כל כך out of character בסצינה שהיא מאיימת על אנדרוּ. בעונה כמו זו, בה אין רמה אחידה לכל הפרקים, גם הפוגה קומית קלילה דרושה, והפרק הזה עשה את שלו על הצד הטוב ביותר. אני לא יכול לחכות כבר להמשך, כי אני יודע שהפרק הבא יהיה משובח (מעין חלק 2 של 'fool for love'), ואני מקווה שאתה (יחד עם כל שאר המאוכזבים) תופתע לטובה. ואסיים בברכת
Buffy...slayer of the vampyres
.​
אגב, שמת לב לשד ה-Grr Argh בסוף הפרק? זו הפעם השניה שהוא שר והפעם השלישית בסה"כ שהוא חורג מתפקידו. מומלץ לצפות שוב רק בשביל זה

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif7X16

כן אבל הוא הראה איפוק בקשר לזה (טוב נו, בפרק 15 היה קצת מתח ביניהם...)... לא יודע, אפילו שגם בפרק הזה נראה שהוא אולי מנסה לראות אם באמת לספייק יש נשמה בניגוד לאז ושהוא לא רשע... (או שרק לי זה נראה ככה?)

Angelus

New member
לאאא ../images/Emo58.gif 6X07 היא אמרה ש

איפה שהיא הייתה בפרק שלוש נראה לי היא הייתה בטוחה למה אתה חושב שהיא תהיה בגן עדן אם אמרו לה שהיא היא תקפוץ היא תהיה במימד של עיוניים אין סופיים וכל זה.. (נ.ב אני מקווה שיראו פרק אחד על מה שהיה שם.. זה יהיה מרתק!) היא אמרה שהיא הייתה שם בטוחה והיה לה טוב וחם למרות הכל כי היא ידעה שהיא הצילה את החברים שלה וכולם בטוחים.. ועכשיו הם החזירו אותה לחיים למרות שהיא חשבה שהכל נגמר שהיא סיימה את התפקיד שלה כקוטלת והיא יכולה לנוח הם החיזרו אותה לחיים והיא הבינה שהם לא בטוחים אז בעצם הכל התנפץ היא לא הייתה בגן עדן היא הייתה בגיהנום איך הגעתם לזה שדרך הפורטל הזה שגלורי יותר נכון הסבא המוטנטי הזה יצר יגיעו לגן עדן? מה? לבאפי יש כרטיס טיסה מיוחד לשם וכל השאר עפים לגיהנום? אם יש הסבר הגיוני תסבירו לי למרות שאני דיי בטוח במה שאני אומר

super joby

New member
ברור שכן!! ../images/Emo58.gif

באפי אמרה לספייק בפרק 3 שהיא חושבת שהיא הייתה בגן עדן, וזה היה עוד יותר ברור במיוזיקל כשהיא שרה את זה! אם זה נראה כמו ברווז ומתנהג כמו ברווז - זה ברווז.

star lili

New member
תקשיב

הפורטל של גלורי לא העביר את באפי לשום מימד, הוא לא עשה לה כלום חוץ מלהרוג אותה (עובדה שהגוף שלה נשאר שם. זה אומר שהיא לא עברה לשום מימד גיהנום) *אחרי* שהיא מתה בהקרבה עצמית שהצילה את העולם- היא קיבלה את *המתנה* שלה, להזכירך- "מוות הוא המתנה שלך"= המתנה שלה לעולם, בעזרת המוות שלה היא מצילה את העולם, וגם המתנה שהיא מקבלת- מנוחה סופית בגן עדן. באפי היתה במקום שהיה לה *טוב* בו, בגלל זה היה לה כל כך קשה לחזור לחיים ראית את המוזיקלי? there was no pain no fear no doubt till they pulled me out of HEAVEN גן- עדן.(!!!!!!!!) ג'יזס, אני לא מאמינה שאני צריכה להסביר את זה.

IDOffryn

New member
ובידוק שורה אחרי זה..../images/Emo58.gif

i think i was in heaven.. היא חושבת.. לא נאמר בברור שהיא הייתה שם.. בכלל שב617 נתנו תאוריה שהיא בעצם חזרה בית משוגעים שהיא נמצא בו כביכול בעולם האמיתי.. והיא לא ממש מתה.. גם זה מוסבר שהמוות שלה לא היה טבעי זה לא שהיא נפלה ומתה משהו בין הפורטלים גרם למוות לא טבעי ובגלל זה הם גם יכלו להחזיר אותה (מה שלא קרה אם טארה-אבל מוזר שכן קרה עם החברה של וורן) אולי גם בגלל זה לא קמה קוטלת חדשה (ואל תגידו שבאפי לא יכולה להפעיל עוד קוטלת כי לא אמרו את זה בשום מקום בסדרה!) אבל יש לנו עוד 6 פרקים אולי יהיו תשובות יותר ברורות

../images/Emo58.gif 6

אז לא משנה זה לא אומר שהיה הייתה בגן עדן כמו שאנחנו רואים אותו... היא הייתה במקום שהיה טוב לה שם והיא לא הייתה צריכה להילחם , גם בית החולים יכול להיות אפשרות כזאת. אבל היא בטוח לא הייתה בגיהנום אחרת היא הייתה קופצת על ווילו ומודה לה על זה שהיא החזירה אותה לחיים ולא עושה פרצופים...

למעלה