7x16

נֹגה!

היי, זה תומר
וואו, לא שמתי לב שהחלפת כינוי באיציק אז לא ידעתי שאת כותבת גם פה תחת הכינוי הזה! בכל אופן, אני כרגע בתהליך הורדה של הפרק החדש, עוד איזה 3 שעות ויהיה לי את כולו.

היי!

לא ידעתי שזה הניק שלך
בוטים רעים מתעללים בי
אז עד עכשיו עוד לא ראיתי את הפרק אבל עוד 5 דקות אני חושבת שהוא כבר יהיה אצלי...

star lili

New member
we are (../images/Emo58.gif 7x16)

!!!as GOOOODS הא! גדול! חייב להיות הפרק הכי קורע העונה (לא שיש לו הרבה תחרות, אבל בכל זאת) העולם מנקודת מבטו של אנדרו... נשמע נורא בתיאוריה, אבל זה עבד כל כך טוב. והוא קיבל את ה redemption שלו. הגיע הזמן שיבין באמת מה שהוא עשה ויקח אחריות. אני נהנתי
)

super joby

New member
פרק מצויין!! ../images/Emo58.gif

ההתחלה הייתה גדולה! "למה אתה לא יכול לאונן שם כמו כולנו?" חחחחחחחחחחחחחחח

IDOffryn

New member
פרק יפה../images/Emo58.gif716

היה ממש פרק טוב הרבה יותר מהקודמים! אבל כל כך רציתי שיהי סוף מותח שיהיה למה לחכות ב3 שבועות הבאים שלא יהיה פרק.. גם הקטע במטבח של באפי(איזה טוב היא נראתה!!!!) ווספייק ואניה שיוו זה היה קורע וגם הקטע של אניה בשירותים! אין היא ענקית!! וגם הקטעים שאנדרו המציא היה קורע! פרק טוב 9.5\10

IDOffryn

New member
כמה דברים..

זמני השידור לא ידועים חוץ מל717 שישודר ב9 למרץ(עוד שבועיים)... השם של 718 השתנה ל.. מי שלא מעוניין שלא יקרא dirty girls ועוד משהו על הפרק
718 פיית' נראה לי חוזרת אז השם נורא מזכיר את הפרק בעונה ה3 bad girls..

theAMP

New member
../images/Emo58.gifכןןןןן!!!

אני אוהב את פיית'.... I gotta have faith

star lili

New member
שמתי לב- (../images/Emo58.gif 7x16)

בסצנת החלום המשותף של אנדרו וג'ונתן הופיע איש הגבינה מרסטלס! נשבעת, תבדקו! ענק
)

BloodySpike

New member
7x16 StoryTeller

אחד הפרקים הצחקים ביותר שהיו (אם לא המצחיק שבהם) אתם מוזמנים להגיב!

nAm250

New member
מצחיק בהחלט!!!!../images/Emo58.gif 7.16

הקטעים הכי מצחיקים היו: בהתחלה כל הקטע שאנדרו מציג אותם, עם המוזיקה, ההילוך האיט והאורות (כל כך אהבתי שהייתי חייבת להכין לזה וולפייפר- בתמונה). הקטע שרואים את הטריו בגן עדן. השחזור של אנדרו לאיך שבאמת היה הקרב בינו לבין ווילו. והכי מצחיק- הדרך בה אנדרו אמר "ערפדים"! "עוד משהו שאני חיישבת לציין- בפרק הזה באפי נראתה ממש טוב, הבגדים, השיער, הכל! ואנחנו לא זוכים לזה בכל פרק...

Adrienne

New member
הוא ירד לפני כמה שעות טובות. לקח לי

איזה שעתיים להוריד אותו. אין - לי - זמןןןןןןןןןןןןןןןןןן! נראה אותו מחר

../images/Emo58.gif 716

ענק! ענק! ענק! ענק! כבר ציינתי שאני מתה על אנדרו? אז עכשיו הוא קיבל פרק שלם אז בכלל
אוי הסצינת פתיחה מזה בילבלה אותי בהתחלה... Buffy the Slayer of the vampyrs איך הוא אמר vampires מצחיק
והסצינה במטבח עם באפי, ספייק ואניה? באני נראתה ממש טוווווווב היא מזמן לא ניראת כל כך טוב
והקטע שמתקרבים לווילו וקנדי כי הוא אומר שיש שם משו שיעניין את הצופים שלנו ואז הוא מלהב מהחלון lol
והגרסה שלו לקרב שלהם נגד ווילו (עלק קרב...) פחחחח little one ... והקטע שהוא מדמיין שהם אלים! We are the gods! שמתם לב שהמפלצת הקטנה בסוף גם שרה את זה? והחדקרן וכל הפרחים... ווד הבן **** ניסה לשפד את ספייק !? גרר! והסוף היפה, הייתה לי הרגשה רעה מההתחלה שבטח יהרגו את אנדרוו בפרק הזה ובגלל זה ממש נבהלתי כשבאפי תכננה לעשות את זה... אני נותנת לפרק הזה 9.9 מתוך 10

Better Man

New member
מספר סיפורים../images/Emo58.gif716

אהבתי, אחד הפרקים המצחיקים ביותר בסדרה, אולי מצחיק ביותר. אהבתי במיוחד שהם ירדו על הפרקים האחרונים של הסדרה, עם כל הנאומים של באפי, וזה גם מה שאני הכי אוהב בסדרה הזו, היא יודעת לצחוק על עצמה. אהבתי איך שאנדרו נזכר בעבר ומשנה בו פרטים "קטנים". אהבתי את הפארודיה על הפרסומות למוצרי טיפוח לשיער. אהבתי שאיש הגבינה חזר סוף סוף! פחות אהבתי את ה5דקות הארחונות, צפיתי ליותר... ציון 9 מ-10

Angelus

New member
אמרתי כי הוא עשה טעות תמימה ועכשיו

סליחה בבוקר שנכנסתי היא נעלמה כלא הייתה. וגם הגבתי על הפרק באותה הודעה..

הייזל

New member
תראה, אני לא יכולה למחוק הודעה

שגרר דיון מבלי למחוק את הדיון, חשבתי שזה ברור. בכלל לא שמתי לב להודעה שלך.

../images/Emo58.gif 716

מזתומרת ציפת ליותר? רצית שבאפי תהרוג את אנדרו!? לא הייתי סולחת לה על זה ובאמת מתחילה לחשוד שהיא באמת קשורה לרוע הראשון....

Better Man

New member
אוקיי../images/Emo58.gif716

זאת לא היית המילה הנכונה, פשוט לא אהבתי את הסוף, קיטשי מידי עם הדמעה והכל.. אבל חוץ מזה,שאר הפרק היה מצויין וגאוני (כן גאוני!).

למעלה