7x07 ספוילר

talrv

New member
ההודעה למעלה מדברת על הפרומו

ל-7X08.. אז מי שלא ראה את הפרומו ולא מעוניין לדעת פרטים שייזהר..

Cyber Cat

New member
לדעתי (../images/Emo58.gif 707)

זאנדר ואניה לא הופיעו כי אם היו צריכים לדאוג לעלילה גם בשבילם, ולדאוג להם לקטעים, אז זה היה לוקח זמן מהעלילות שכן היו בפרק, ומפריע להתעמק בהן. פרק מעולה, פשוט מושלם. היה מרגש (הקטעים עם ווילו), מפחיד (עם דון), מצחיק בטירוף (עם באפי), מפתיע (מה לכל הרוחות ספייק עושה?!). פשוט נהדר. Cyber Cat

A Pig in a Cage

New member
וואו

קטונתי מלהביע דעה כלשהי לגבי הפרק המדהים הזה. סוף סוף פרק יוצא מין הכלל שמתקשר לחלוטין לעלילה המרכזית של העונה. אהבתי את הקטע שהיו 4 עלילות נפרדות (לא כולל ספייק). מה עם זאנדר? ואניה? לדעתי (והכל לדעתי, אין לי מושג מה יקרה בעתיד) הדבר שהתגלה בתור אמא של באפי הוא לא היא בכלל, בדיוק כמו קייסי, והמטרה היתה להטעות את דואן. חוץ מזה הקטע איתה היה די צולע. מאוד אהבתי את העלילה של באפי. הצליחו להשחיל בצורה יפה מאוד ניתוח פסיכולגי מעניין ומצחיק. אני חייב לציין שבשלב מסויים כבר הבנתי שזאת לא קייסי ומישהו פה עובד על ווילו, וחבל. וחבל שטארה לא היתה בפרק כי זה היה יכול להיות נהדר. וברור, כמובן, שאותו דבר שהתגלה בתור ג´ויס וקייסי התגלה גם כוורן וגם הופיע בחלומות שג´ונתן ואיך-קוראים-לו דיברו עליהם. הניחוש שלי הוא השטן, וזה די מתבקש, אבל אין לי מושג. וזה די חבל שג´ונתן מת, הוא היה בסדר גמור. בקשר לספייק, כמובן שהאינסטינקט הראשון שלי היה לעמוד על הכסא ולצרוח "לספייק אין נשמה! לספייק אין נשמה!" תוך כדי הצבעה על המסך, אבל אני מניח שזה לא כזה פשוט. למעשה, זה נראה לי הדבר הכי מורכב כאן. אולי מרוב הייסורים שלו הוא מרגיש שהוא חייב מדי פעם לפנות לצד הרע שבו? אולי הדבר הזה השתלט עליו? אולי זה לא היה הוא? למרות שזה דווקא היה יכול להיות נחמד מאוד לדעתי אם היה לו איזה רומן עם מישהי, אבל נסתרות הן דרכי התסריטאים. באמת פרק משובח. הכי טוב שהיה העונה (יותר מ selfless המעניין ו him המצחיק). אני לא יכול לחכות, ורק מקווה ששבוע הבא לא יהיה בקטע של "עוד פרק שלא קשור לכלום כדי להאריך את העונה". כולי נפעם ונרגש. אולי לא אמרתי את זה, אבל הפרק מצויין בטירוף.

just some guy

New member
../images/Emo45.gif

פרק מצוין!!!!!!! ממש ממש אהבתי אותו! אני מקווה שבקורב נדע יותר דברים, זה מאוד מאוד מותח

hospital_food

New member
אוףףף גם אני רוצה ../images/Emo58.gif

אני מסתבך עם המירק, וזה מגיע לקאזה רק ביום חמישי. אז טארה הופיעה בפרק בסופו של דבר?!

WillowFreak

New member
O-M-G O-M-G!!!!! ובעברית: אמאל´ה!!

טוב.... אז אני יתחיל.. הרגע סיימתי לראות את הפרק ו.... אוף אני לא יכולה לנשום !!! OMG זהו אני קובעת - זה הפרק הכי טוב בתולדות באפי!!!! No doubt about it!!! (כן כן אפילו יותר מפרקי ווילו !!! רק כדי להדגיש כמה אהבתי!!!) מרגש (ווילו? טארה? *סניף על*
) מפחיד, מותח ומה לא !!! OMG קודם כל צפיתי בפרק עם "דון" לצערי היא כבר קראה היום את כללללללל הספויילרים שכתבתם עוד לפני שהספקתי לראות את הפרק וכמו תמיד היא רצתה להרוס אבל אחרי איומים (וטוב... גם... בכי וצרחות אמאאאאא!!! מצדי היא נרגעה, סתמה את הפה (דון האמיתית צריכה ללמוד ממנה...) וישבה איתי לצפות בפרק בכיף... והיא אפילו הושיטה לי כתף תומכת ברגעים הקשים (ווילו? טארה? *סניף על*
) ועל כך נאמר Bonding...) נתחיל מהתחלה (ותגיבו!!!) :
הקטע עם באפי והערפד היה ע-נ-ק!! קורע ביותר!! איך שהיא נפתחה!! סוף סוף ג´וס אומר לנו בדיוק איך שהיא מרגישה....
ווילו!!!!!
כבר בקטע הפותח שראיתי אותה יושבת all alone התרגשתי.... כשראיתי את קאסי הייתי ממש ה-מ-ו-מ-ה היה ממש כיף לראות אותה שוב... אבל כשהיא התחילה לדבר על טארה - זהו, סטו, פיניטו, נגמר, לא יכולתי והפעם אני מדבר ברצינות ובכנות... בחיים לא בכיתי ככה - לא כשבאפי הרגה את אנג´ל ואפילו(!!) לא כשטארה אהובתי משכבר הימים מתה... לא, זה היה הרבה יותר מזה... והנה אני ברגע של כנות ופתיחות מספרת לכם על הרגעים הכי נוראים שעברו עלי בכל תולדות באפי. כשהיא אמרה לה... על השיר, שאלה אם היא זוכרת את השיר על הגשר ועל איך שהיא ממשיכה לשיר לה...
פה זה התחיל, כבר לא יכולתי יותר והתחלתי לבכות בהיסטריה (כן כן יש לי נטיה לדרמטיזציה בדרך כלל אני יודעת אבל הפעם זה רציני!!! אחותי ממש נבהלה!!) ואיך שהיא אמרה לה שהיא צריכה להמשיך, שהיא חזקה כמו אמזונה.... זוכרת? OMG פשוט נגמרתי (ופה זה הרגע בו אחותי הסתכלה עלי כבר ממש מיואשת ומבוהלת ממני... הושיטה לי כתף וכמעט ובכתה איתי... ואז היא יצאה מכל הקטע ואמרה לי בשיא הרגש "מה את מפגרת?! מה את בוכה?!") הרגע הזה (לא עם אחותי... עם ווילו וטארה - קאסי - הרוע או מה שזה לא יהיה) זה ה-ר-ג-ע הכי עצוב מכל רגע שהיה ו(אולי) יהיה בתולדות הסדרה!!! די כבר אין מילים שיכולים לתאר מה שהרגשתי... אוף איזה הורס זה היה כשבסוף התברר שזאת בכלל לא טארה כשהיא אמרה לה להרוג את עצמה... די ברור שטארה בחיים (וגם במוות..
) לא היתה אומרת לווילו לעשות כזה דבר!!! ובכלל שאמבר לא היתה (למה למה למה ??? אני מתגעגעת!!!) והקטע הזה שהיא אמרה שהיא צריכה להפסיק להשתמש בקסם לגמרי? לא הגיוני בחיים!!! לדעתי הרוע אמר לה את זה (קודם להפסיק לגמרי עם הקסם ואחר כך כשהוא ראה שזה לא ממש הולך לו הוא אמר לה להתאבד) כדי שבסופו של דבר, בביג פינלה, האמא של הפינלה של כל הפינלות ווילו תהיה חלשה ולא תוכל לעזור לסקוביז להלחם נגדו... לא מזמן כתבתי פה תאורייה לגבי טארה ועל הסיבות שהיא מתה - איך שזה קשור לגורל של ווילו עם הקסם והכל... שווילו נהפכה לרעה קודם בשביל שהיא תרגיש את הכח הגדול שבה, כדי שהיא תדע כמה היא חזקה ואחר כך בשביל ללמוד איך לשלוט בו ולהשתמש בו לטובה בכדי שכשהסוף יגיע היא תהיה בצד הטוב יותר חזקה מתמיד... וזה די חופף לדברים ש"קאסי" אמרה הרי למה היא רוצה את ווילו מתה אלא אם כן למנוע ממנה להלחם נגדה? מה שבטוח לווילו יש מקום גדול ומרכזי ביותר במלחמה הזאת, לא סתם הרוע פנה אליה ככה וכל כך התאמץ לגרום לה להתאבד.
דון. בהתחלה היא היתה די בסדר שנאתי אותה פחות מהרגיל... אבל כשהיא התחילה לצרוח (
) שוב התחלתי לזמר את התפילה "שתמות!! שתמות!!" אבל באמת מגיע לה ח"ח היא הראתה תושייה איך שהיא עמדה על שלה, בזכות עצמה, לבד בלי עזרה של אף אחד (היא לא צרחה באפייייי?? יש אלוהים!!!) וניסתה להלחם ברוע בשביל לעזור לאמא שלה... הפעם רציתי קצת פחות שהיא תמות.... לדעתי זאת באמת היתה ג´וייס והרוע היה זה שניסה למנוע מדון לדבר איתה כדי שג´וייס לא תזהיר אותה (מבאפי??) אמרו פה כבר שהרוע יכל למנוע מדון לדבר איתה כי הוא הרי כל יכול, מה גם שהוא יכל לפגוע בה יותר מסתם שריטה (אני מסכימה!!!) אבל... לרוע יש דרכים משלו... כמו שהוא לא הרג את אנג´ל "בתיקונים" ובמקום ניסה לשגע אותו, ככה הוא עשה הפעם עם ווילו ודון. משגע אנשים ובנתיים אוגר כוח כדי שכשיגיע היום הגדול הם יהיו חלשים נגדו. אבל רגע... באפי?? הרעה העונתית? What the f*ck?? *שיעול* מיחזור... *שיעול* כמה שזה נשמע הגיוני, הרי כבר כמה עונות סוחבים את הענין של הכוח של הקוטלת בא ממקור רע - אולי הרוע הראשון... אבל עדיין מוקדם לדעת.... אולי היא תהיה לצידו? או אולי הקשר שיש לה איתו בסופו של דבר יעמוד נגדו? כי הוא חלק ממנה יש להם אותן כוחות, אותן חולשות... בכל מקרה לא נראה לי שג´וס ימחזר. שוב אחד מהסקוביז הוא הביג באד? ועוד עונה אחרי עונה? אבל שוב... מוקדם לדעת כל הסימנים מראים שזה נכון - 1 ) זאת העונה האחרונה, יותר מדי דברים גדולים קורים בה!!! יותר מדי רמזים, משחקים!! 2) בגלל שזאת עונה אחרונה הכל גדול וככה גם הרוע - הרוע הראשון, באפי רעה - הכל יכול לקרות.
ספייק רע ???? YEY !!!!! סוף סוף הוא חזר לעצמו!!! אבל... איך? מה? פתאום השבב פשוט הפסיק לפעול? ואיפה הנשמה שלו בדיוק? הלכה לטייל? מה קורה פה לעזאזל!!!!!!!!
יצאתי מהפרק הזה המומה ומזועזעת ואם שתי מסכנות בידי : 1) זאת העונה הכי טובה של באפי אי פעם. וגם האחרונה *סניף*
. 2) אני שונאת את ג´וס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לזכרה של טארה - לא שכחנו ולעולם לא נשכח
לזכרו של ג´ונתן שליווה אותנו מהתחלה - ועד הסוף...

WillowFreak

New member
נו אז מה אתם חושבים../images/Emo35.gif צודקת? טועה?

או שאין לכם כח לקרוא את המגילה....

idan3k

New member
אני לא מבין למה כולם חושבים שבהכרח

אם יש נשמה אי אפשר להרוג, מה אין הני אדם שרוצחים? ולכולם יש נשמה...

buffstar

New member
גם צודקת וגם טועה...../images/Emo3.gif

אני חושבת ג´ויס היתה הרוע הראשון---> הוא יכול לשלוט על אנשים מתים... + שני חושבת על זה אם ווילו היתה מתאבדת (touch wood) הוא היה יכול להשתמש גם בה... אבל אני לא רוצה שבאפי תיהיה רעה... אפילו שזה יכול להיות אדיר! וזה בהחלט היה פרק ענק אחד הטובים ביותר , אבל לא הטוב ביותר... מזמן לא הייתי בכזה שוק אחרי פרק...

ניתוח מצויין....

אני הרגע ראיתי את הפרק ואני לא יכול לחשוב על שום דבר מעבר ל- "תעצרו את הקרוסלה, אני רוצה לרדת!" (במובן הטוב)

hospital_food

New member
בקטע של דאון (ספווילר7)

לדעתי הרוע היה דוקא זה שניסה למנוע מג´ויס לדבר עם ביתה ולהזהיר אותה מפני העתיד לבוא.... אבל יכול להיות גם כמו שאמרת שג´ויס בעצם הרוע שרוצה להפריד ולסכסך בין באפי לדאון, אבל אז נשאלת השאלה מי זה זה שניסה לעצור אותה מלדבר עם דאון? הוא הטוב בעצם?!! פרק מדהיםםםם, אחד הטובים בתולדות הסדרה, ונותן טעם של עוד להמשך העונה...

7X07 - כמה דברים לא ברורים

למה התעוררו המתים (קאסי, ג´ויס, וורן)? מי הרס את בית סאמרס שהשתלט גם על ג´ויס? מי זה הרוע שקאסי אמרה שהיא הרוע? למה אנדרו הרג את ג´ונתן? פשוט זה היה פרק מבלבל ולא ברור... תודה מראש למי שיענה

The Flash

New member
תשובות

נראה לי שהבנתי את רוב הפרק(חוץ מהקטע עם ספייק...מה זה היה??!) כאילו הרוע שרואים הפרק הראשון(שמחליף חזויות ומדבר עם ספייק בסוף הפרק) עשה את כל זה כדי להסית את הסקוביס אחד נגד השני או משהו...זה כנראה חלק מהתכנית שלו... אנדרו הרג את ג´ונתן מסיבה אחת פשוטה: וורן אמר לו לעשות ככה(או לפחות הוא חשב שזה וורן, אבל זה בעצם הרוע הגדול הזה) וכנראה היו צריכים דם אדםעל הסמל הזה בשביל שהוא יעבוד או משהו ג´ונתן מת!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

A Pig in a Cage

New member
עוד תשובות

בקשר לג´ויס. אם היא באמת היא אז סביר להניח שמה שתקף אותה הוא גם התגלות של הרע הגדול. רעיון אחר, יותר יפה לדעתי, הוא שהרע היה בעצם ג´ויס והוא ניסה להסיט את דואן נגד באפי, ומה שנלחם בו היה בעצם טוב.

14מתן

New member
7x07 תאוריה אחרת משל כולכם ../images/Emo58.gif

למרות שאני די מסכים עם מה שאתם אומרים על הרוע הראשון שהוא עבד עליהם יש לי עוד תאוריה זה היה וורן ! בקטע עם ג´נתן זה היה באמת הוא בקטע של דון וג´ויס רואים שיש מישו על הספה יחד עם ג´ויס ואם תעצרו את התמונה תוכלו לראות שזה בנאדם בלי עור כמו שוילו עשתה לוורן ! וזה היה באמת לשבריר שניה כדי לרמוז לנו ! אבל לא יודע מה נכון מבניהם... הקטע שהיה הכי טוב בפרק היה willow : from beneath you it devaurs kassi : not it, me זה היה ענק !

cassie88

New member
אף אחד לא חשב על הקטע עם ספייק?! |ס

איך לעזאזל הוא הרג את האישה הזאת ואת הערפד/פסיכולוג הזה? יש לו שבב! אז מה אם יש לו נשמה, עדיין יש לו שבב! (פלאשבק לפרק 2 בעונה ה-7, שהוא הרביץ לזאנדר או מישהו אם אני זוכרת נכון, לא?)

talrv

New member
חשבתי על זה.. ../images/Emo58.gifלפרק

ולספייק יש שבב, פעם אחרונה שראינו אותו נדמה לי מרביץ למישהו ב"עזרה" וכואב לו.. עכשיו יכול להיות, למרות שזאת לא אפשרות סבירה, שהוא הוציא את השבב, ויכול להיות שהוא לא נותן לשבב להשפיע עליו יותר, או שהשבב עצמו לא פועל יותר. ויכול להיות שלרוע הראשון יש חלק בעניין ויכול להיות שלא.. עזבו את הקטע של הנשמה. זה שאנג´ל טוב עם נשמה, זה לא אומר שגם ספייק צריך להיות טוב עם נשמה.. הנשמה היא סך הכל מה שהיה לו כבנאדם, זה לא עושה אותו בנאדם טוב, ולא עושה אותו בנאדם שעוזר לאנשים, ולא מונע ממנו לפגוע באנשים. ספייק הוא לא אנג´ל, במיוחד לא כשהרוע הראשון מנסה לשגע אותו (אני מניחה על סמך מה שראינו) וכמו שראינו, כנראה גם מצליח..

IDOffryn

New member
סוף סוף ראיתי את הפרק!!../images/Emo58.gif

אוקיי לא קראתי את התגובות כי רציתי לכתוב ישר שהכל עוד בראש.... אז אל תתפלאו אם אני חוזר על דברים.. פרק ענק מהמם להיט!! אוקיי אז הנה
העלילה של דאון- איזה פחד! וכל הקטע שהיא התחילה לשבור את החפצים בבית איזו משוגעת!! אבל ג´ויס
למרות שלדעתי זאת לא ג´ויס זה עוד דמות שעבדה עליהם... אבל עדין הקטע שהיא אמרה את הכישוף וצעקה בסוף! איזה פחד! וגם התחרשתי..!!
העלילה של וילו- בהתחלה זה היה נורא מרגש(למה לא הביאו את טארה) כל השיחה כביכול בניהן אבל הסוף היה ממש קריפי ואיך שהדבר הזה בלע את עצמו!! אבל קייסי הייתה חמוד מאוד! למרות שבסוף היא די הפחידה..
באפי אוקי! מוזר אבל פה יש את הצד הקומי שבסיפור. אוקי קטע ענק הערפד סיפר שהופ אמר עליה בתיכון שהיא לסבית ולפני שנה הוא בעצמו יצא מהארון. עכשיו השחקן שמשחק את הופ משחק בהכי גאים שיש.. נראה לי שג´וס השתמש בזה. אבל עדין כל השיחה עם הערפד במקום להרוג אותו נראה לי קצת טפשי
ספיק- אוקיי מוזר ומעצבן. הערות: זהו הפרק הראשון בתולדות פרקי באפי שזאנדר לא הופיע!!!!!! וגם אניה לא הייתה

IDOffryn

New member
ואיך שכחתי!!!../images/Emo58.gif

וורן הגיע
איכס אני שונא אותו שנוא אותו שונא אותו!! הוא הרג את טארה!! שיפסיק לחזור כבר!!!! שונא לראות את הפרצוף שלו אפילו!!! ג´ונתן.. אתם יודעים בדר"כ הייתי עצוב שמישהו מת(במיוחד כמו ג´ונתן..) אבל בוא נראה כמה אנשים שכבר מתים ראינו בעונה הזאת?? אז בטח גם נראה אותו... ועוד פעם וורן אני שונא אותו!! והכי כיף שחוץ מהדמויות שמופיעות(גונתן, גו´יס וכו´) לא ידעתי כלום ככה שכל הפרק הייתה לי הפתעה!!! איזה כיף שלא יודעים ספויילרים! בקטע שקאסי אמרה לוילו למות הייתי בכזה "מה??" אבל אז הבנתי שזו לא טארה!! זה היה כיף!!! ואני יודע שטארה לא הייתה בגלל בעיות בחוזה אבל זה טפשי שהרשע ישלח אלייה "שליח" מטארה במקום את טארה את עצמה... דרך אגב אף פעם לא ראו את טארה משחקת דמות שונה משלה(הכוונה היא אף לא הייתה רעה או משהו כמו וילו) זה נורא מענין אותי לראות איך היא הייתה עושה את הקטע בסוף שקאסי משתגעת ומשהו אחרון.. בוא נראה.. בעונה הזאת מתו כבר 1.קאסי 2.החברה השדה של אניה(אני אף פעם לא זוכר את השם שלה!) 3.ג´ונתן ולדעתי זו רק ההתחלה

למעלה