O-M-G O-M-G!!!!! ובעברית: אמאל´ה!!
טוב.... אז אני יתחיל.. הרגע סיימתי לראות את הפרק ו.... אוף אני לא יכולה לנשום !!! OMG זהו אני קובעת - זה הפרק
הכי טוב בתולדות באפי!!!! No doubt about it!!! (כן כן אפילו יותר מפרקי ווילו !!! רק כדי להדגיש כמה אהבתי!!!) מרגש (ווילו? טארה? *סניף על*
) מפחיד, מותח ומה לא !!! OMG קודם כל צפיתי בפרק עם "דון" לצערי היא כבר קראה היום את כללללללל הספויילרים שכתבתם עוד לפני שהספקתי לראות את הפרק וכמו תמיד היא רצתה להרוס אבל אחרי איומים (וטוב... גם... בכי וצרחות אמאאאאא!!! מצדי היא נרגעה, סתמה את הפה (דון האמיתית צריכה ללמוד ממנה...) וישבה איתי לצפות בפרק בכיף... והיא אפילו הושיטה לי כתף תומכת ברגעים הקשים (ווילו? טארה? *סניף על*
) ועל כך נאמר Bonding...) נתחיל מהתחלה (ותגיבו!!!) :
הקטע עם באפי והערפד היה ע-נ-ק!! קורע ביותר!! איך שהיא נפתחה!! סוף סוף ג´וס אומר לנו בדיוק איך שהיא מרגישה....
ווילו!!!!!
כבר בקטע הפותח שראיתי אותה יושבת all alone התרגשתי.... כשראיתי את קאסי הייתי ממש ה-מ-ו-מ-ה היה ממש כיף לראות אותה שוב... אבל כשהיא התחילה לדבר על טארה - זהו, סטו, פיניטו, נגמר, לא יכולתי והפעם אני מדבר ברצינות ובכנות... בחיים לא בכיתי ככה - לא כשבאפי הרגה את אנג´ל ואפילו(!!) לא כשטארה אהובתי משכבר הימים מתה... לא, זה היה הרבה יותר מזה... והנה אני ברגע של כנות ופתיחות מספרת לכם על הרגעים הכי נוראים שעברו עלי
בכל תולדות באפי. כשהיא אמרה לה... על השיר, שאלה אם היא זוכרת את השיר על הגשר ועל איך שהיא ממשיכה לשיר לה...
פה זה התחיל, כבר לא יכולתי יותר והתחלתי לבכות בהיסטריה (כן כן יש לי נטיה לדרמטיזציה בדרך כלל אני יודעת אבל הפעם זה רציני!!! אחותי ממש נבהלה!!) ואיך שהיא אמרה לה שהיא צריכה להמשיך, שהיא חזקה כמו אמזונה.... זוכרת? OMG פשוט נגמרתי (ופה זה הרגע בו אחותי הסתכלה עלי כבר ממש מיואשת ומבוהלת ממני... הושיטה לי כתף וכמעט ובכתה איתי... ואז היא יצאה מכל הקטע ואמרה לי בשיא הרגש "מה את מפגרת?! מה את בוכה?!") הרגע הזה (לא עם אחותי... עם ווילו וטארה - קאסי - הרוע או מה שזה לא יהיה) זה ה-ר-ג-ע הכי עצוב מכל רגע שהיה ו(אולי) יהיה בתולדות הסדרה!!! די כבר אין מילים שיכולים לתאר מה שהרגשתי... אוף איזה הורס זה היה כשבסוף התברר שזאת בכלל
לא טארה כשהיא אמרה לה להרוג את עצמה... די ברור שטארה בחיים (וגם במוות..
) לא היתה אומרת לווילו לעשות כזה דבר!!! ובכלל שאמבר לא היתה (למה למה למה ??? אני מתגעגעת!!!) והקטע הזה שהיא אמרה שהיא צריכה להפסיק להשתמש בקסם לגמרי? לא הגיוני בחיים!!! לדעתי הרוע אמר לה את זה (קודם להפסיק לגמרי עם הקסם ואחר כך כשהוא ראה שזה לא ממש הולך לו הוא אמר לה להתאבד) כדי שבסופו של דבר, בביג פינלה, האמא של הפינלה של כל הפינלות ווילו תהיה חלשה ולא תוכל לעזור לסקוביז להלחם נגדו... לא מזמן כתבתי פה תאורייה לגבי טארה ועל הסיבות שהיא מתה - איך שזה קשור לגורל של ווילו עם הקסם והכל... שווילו נהפכה לרעה קודם בשביל שהיא תרגיש את הכח הגדול שבה, כדי שהיא תדע כמה היא חזקה ואחר כך בשביל ללמוד איך לשלוט בו ולהשתמש בו לטובה בכדי שכשהסוף יגיע היא תהיה בצד הטוב יותר חזקה מתמיד... וזה די חופף לדברים ש"קאסי" אמרה הרי למה היא רוצה את ווילו מתה אלא אם כן למנוע ממנה להלחם נגדה? מה שבטוח לווילו יש מקום גדול ומרכזי ביותר במלחמה הזאת, לא סתם הרוע פנה אליה ככה וכל כך התאמץ לגרום לה להתאבד.
דון. בהתחלה היא היתה די בסדר שנאתי אותה פחות מהרגיל... אבל כשהיא התחילה לצרוח (
) שוב התחלתי לזמר את התפילה "שתמות!! שתמות!!" אבל באמת מגיע לה ח"ח היא הראתה תושייה איך שהיא עמדה על שלה, בזכות עצמה, לבד בלי עזרה של אף אחד (היא לא צרחה באפייייי?? יש אלוהים!!!) וניסתה להלחם ברוע בשביל לעזור לאמא שלה... הפעם רציתי קצת פחות שהיא תמות.... לדעתי זאת באמת היתה ג´וייס והרוע היה זה שניסה למנוע מדון לדבר איתה כדי שג´וייס לא תזהיר אותה (מבאפי??) אמרו פה כבר שהרוע יכל למנוע מדון לדבר איתה כי הוא הרי כל יכול, מה גם שהוא יכל לפגוע בה יותר מסתם שריטה (אני מסכימה!!!) אבל... לרוע יש דרכים משלו... כמו שהוא לא הרג את אנג´ל "בתיקונים" ובמקום ניסה לשגע אותו, ככה הוא עשה הפעם עם ווילו ודון. משגע אנשים ובנתיים אוגר כוח כדי שכשיגיע היום הגדול הם יהיו חלשים נגדו. אבל רגע... באפי?? הרעה העונתית? What the f*ck?? *שיעול* מיחזור... *שיעול* כמה שזה נשמע הגיוני, הרי כבר כמה עונות סוחבים את הענין של הכוח של הקוטלת בא ממקור רע - אולי הרוע הראשון... אבל עדיין מוקדם לדעת.... אולי היא תהיה לצידו? או אולי הקשר שיש לה איתו בסופו של דבר יעמוד נגדו? כי הוא חלק ממנה יש להם אותן כוחות, אותן חולשות... בכל מקרה לא נראה לי שג´וס ימחזר.
שוב אחד מהסקוביז הוא הביג באד? ועוד עונה אחרי עונה? אבל שוב... מוקדם לדעת כל הסימנים מראים שזה נכון - 1 ) זאת העונה האחרונה, יותר מדי דברים גדולים קורים בה!!! יותר מדי רמזים, משחקים!! 2) בגלל שזאת עונה אחרונה הכל גדול וככה גם הרוע - הרוע הראשון, באפי רעה - הכל יכול לקרות.
ספייק רע ???? YEY !!!!! סוף סוף הוא חזר לעצמו!!! אבל... איך? מה? פתאום השבב פשוט הפסיק לפעול? ואיפה הנשמה שלו בדיוק? הלכה לטייל? מה קורה פה לעזאזל!!!!!!!!
יצאתי מהפרק הזה המומה ומזועזעת ואם שתי מסכנות בידי :
1) זאת העונה הכי טובה של באפי אי פעם. וגם האחרונה *סניף*
.
2) אני שונאת את ג´וס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לזכרה של טארה - לא שכחנו ולעולם לא נשכח
לזכרו של ג´ונתן שליווה אותנו מהתחלה - ועד הסוף...