7x07 ספוילר

idan3k

New member
../images/Emo58.gif 7x07 ../images/Emo58.gif

אני גאה לפתוח את השרשור על הפרק... ולהודיע שאני מוריד אותו... על 2.3KBPS
(ויש לי כבלים 750!)

idan3k

New member
8-12... ../images/Emo3.gif ומ1 עד 6 בבוקר אין

אינטרנט כי ערוצי זהב משדרגים משהו! יום שני ברציפות! אני לא אגמור את זה היום...

A Pig in a Cage

New member
עדיין לא הסתדר? ../images/Emo13.gif

בקצב הזה תראה את הפרק בעוד שבוע... ועד אז כבר יהיה חדש אני מוריד כרגע ב 50, אבל זה משתנה, לטובה או לרעה בקיצור, ה DSL 500 שלי קורע את הכבלים שלך
בעוד 45 דקות זה יירד!

IDOffryn

New member
תמונה מהפרק../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שייווו כל כך הרגשתי שיחזירו אותה!!! דמות כזאת חמודה!! הייתה לי כזאת הרגשה בסוף help שעוד נראה אותה!!

IDOffryn

New member
אממ..../images/Emo58.gif

אני לא רוצה להרוס לך את הפרק אבל אם את חובבת ספוילרים ולא אכפת לךלגלות הכל אז תקראי פשוט את השרשור אבל תשובה לשאלה שלך.. היא חוזרת מהמתים בפרק הזה..

idan3k

New member
לא עובר את ה12.9... ../images/Emo58.gifבחלק2

חלק1 - הגיגי המהירות: ואם מדברים על לקרוע... אני הולך לעשות כמה טלפונים ולצרוח על כמה אנשים... אני לא מוכן למהירות הזאתי! משהו לא בסדר! חלק 2- הפרק: וראיתי את מה שלפני הפתיח וטיפה אחרי, איזה אישה מוזרה (לא יכולתי לראות הרבה כי זה "בחושך" - אני צריך להעביר את התצוגה לטלוויזיה) שמה מוזיקה ופותחת איזה קופסה לא הבנתי ממש מה הולך שם, ואנדרו וג´ונתן (הוו יו סין וורן? או יה, דד.) חוזרםי לסאנידייל ולאנדרו יש רעיון איך לסדר הכל... טוב נראה... אה כן וגם ווילו עצובה על הסרטים ולא קלטתי אם זאת באפי או דון בבית קברות נראה לי ליד הקבר של ג´ויס...

idan3k

New member
תיוקנים ותוספות ../images/Emo58.gif

אוקיי, הקופסא, זה פסנתר...
ושכחתי להגיד שהיא שרה וגם ספייק עצוב ומהרהר לא רק ווילו... ואגב הכל קורה מחר, ב12 לנובמבר. אוקיי בבית הקברות זאת באפי, כי דון בבית שרה שיר על אנשובי (אל תשאלו - ואם אתם עדיין רוצים לדעת אז זה הולך ככה: אנששוביס אנשוביס, יור סו דלישס, איי לוב יו מור ד´ן אול ד´ה אד´ר פישס) אוי ונראה לי שהיא מתאמנת עם הנשקים של בפאי, איזה מאמי! אמאללללללה!!! הנה קייסי!!!!! רגע היא לא מתה??? *סניף* *סניף* אני הולך לבכות, טארה ביקשה שהיא תדבר איתה, והיא אומרת שהיא עדיין שרה... יו נואו, מהמיוזיקל... דון מדברת בטלפון עם קיט, רואה טלוויזיה... יש רוח ורעשים.... חותכים בחזרה לבאפי לחמת בבית קברות ופתאום הערפד מזהה אותה, באפי? באפי סאמרס? עומד להציג את עצמו ו... נגמר לי הקטע... צריך להוריד עוד... אנהי אצפה שוב עוד איזה 10-20 מגה... נ.ב - אם לא שמתם לב כתבתי את זה תוך צפייה...

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif707../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

מה לעזאזל? לא הבנתי כלום. בעצם הבנתי אבל לספייק יש נשמה - איך הוא הורג? זאת באמת הייתה ג´וויס? מה לעזאזל היה הערפד המפגר הזה? למה לא הראו את טארה? אמרו שהיא חוזרת בפרק הזה
כנראה באמת אין טארה יותר
כל מה שה"רוע" אמר לווילו זה נכון? היא באמת תהרוג את כול החברים שלה? למה לא מראים את זאנדר ואניה בפרק? מה הולך לעזאזל בעונה הזאת? הפרק מפחיד - אהבתי אותו. הוא יפה.. רק מבלבל.

The Flash

New member
פרק ע-נ-ק!!!!(ספויילר לפרק)

השאיר אותי עם טעם של עוד! אני מת לראות מה קור עם באפי וספייק שם אהבתי את הקטע עם הערפד שהיה עם באפי בתיכון ולא ווילו לא תהרוג את החברים שלה אבל השד הזה רצה שהיא תחשוב ככה(אם זה שד בכלל) הקטע שהרגו את ג´ונתן מת...לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מאמין למה???????????????????????????????????? ובאמת חבל שלא הראו את זאנדר ואניה...אבל כנראה לא יכלו להביא מישהו שידבר איתם ולא יכלו להכניס אותם לעלילה הקטעים היחידים שלא אהבתי זה היה עם דאון...זה היה משעמם ודפוק

Angelus

New member
אוקי לא הבנתי.. ../images/Emo58.gif כולנו לא..

כאילו באפי תהיה הרע של העונה? של תמיד?? בגלל זה היא גם הייתה אחרונה בחילוף דמויות בסוף הפרק הראשון? כאילו היא תמיד הרוע והטוב? בהתחלה הייתה הרעה ותמיד? סעמק אני לא הבנתי כלוםםםםםםםם......... מה המטומטמת הזאת אמרה לווילו בסוף? למה היא פתאום רעה ולמה אם זה שד הוא בא בגוף שלה???????? ווילו רולז!! דבר שני ספייק סתם מניאק אמרתי לכם הוא אידיוט הלוואי באפי תהרוג אותו.. ומה עוד מה עוד אה כן למה הם הרגו את ג´ונתן? מה זה הדבר הזה שם??? ובכלל וורן הזה הייה ככה בתחילת העונה שהם החליפו דמויות זאת אומרת שזה השד שמחליף צורות???? ג´ויס אמרה לדון שהיה רע באפי לא תהיה שם להרגיע אותה והיא נשארת לבד כאילו באפי תהיה הרעההההההה?? (מצטער שאני חוזר) או שהיא תמות??? מה ייקרה עם דון?????? אם מישהו יודע ספוילרים שלא יגיד לי אני סתם שואל שאלות רטוריות רק מי שראה ושלא יודע ספוילרים שיסביר לי את הפרק ולא את ההמשך.. נראה לי שהסידרה הולכת להרס :<<<<<<<<<<< אבל זה היה פרקקקקקקקקק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!

../images/Emo58.gif אנסה לענות בקצרה

גם ג´ויס, גם קאסי (או "המטומטמת הזאת" כפי שכינית אותה) וגם וורן, כולם היו למעשה הרוע הראשון, הלא הוא הביג באד העונתי, שהופיע בפרק הראשון של עונה כבר ושאנו יודעים שיכול לשנות צורה למי שבא לו. עד כאן העובדות. לגבי המשך העונה, לא שידוע עדיין, זה הכל השערות, אבל תיאוריה אחת של המעריצים גורסת שבאפי אכן תהיה הביג באד באופן כלשהו, כי הרוע הראשון והקוטלת הראשונה קשורים אחד לשניה, ואולי הרוע הראשון ישתמש בקוטלות כדי לסייע לו להשמיד את העולם. צריך לזכור שבמהלך השיחה עם הערפד הפסיכולוג באפי אומרת שהיא מרגישה שהיא עליונה, שהיא מעל שאר הסקוביז. ברור שיש לה תסביך עליונות/נחיתות, כי היא אומרת לפני כן שהיא מרגישה שהיא מתחתם. ע"פ תיאוריה זו, ייתכן שפיית´ (שתופיע בפרקים 18-22 העונה) תהיה זו שתציל את העולם, ע"י כך שתהרוג את באפי. אפשרות אחרת היא שדון תהיה זו שתציל, אולי באמצעות הדם שלה או משהו. היא הרי עדיין כדור אנרגיה מיסטי איפשהו, לא? לגבי ספייק, יש שתי אפשרויות הגיוניות: האחת, שזה היה באמת ספייק ושהרוע הראשון שולט בו ומעלים את הכאב, שכן השבב עדיין נמצא בראשו באופן וודאי. האפשרות השניה היא שזה לא ספייק, ושלמעשה נגלה בהמשך שספייק כלל לא עזב את הארון בדירתו של זאנדר מאז השתכן שם.

talrv

New member
אני לא חושבת שאלו עובדות ../images/Emo58.gif

קאסי בטוח, וורן כנראה, אבל ג´ויס? שמעתי הרבה תיאוריות, חלק אומרות שהיא באמת הרוח של ג´ויס ושהרוע הראשון (אני גם לא בטוחה שזה הוא, אבל נניח...) ניסה למנוע ממנה למסור לדאון את ההודעה. ויש תיאוריה שג´ויס היא התגלמות של הרוע הראשון שמנסה לבלבל את דאון. ויש המון אפשרויות ותיאוריות שלא הזכרת, ומה שכן הזכרת, אלה לא האפשרויות היחידות. ולגבי מה שקאסי אמרה לווילו, גם זה לא ברור, אם זה מה שיקרה, אם הוא אמר את זה סתם לבלבל את ווילו, או שזה באמת נכון.. חשבתי על המון דברים במהלך הפרק המצויין הזה, כמו למה הרוע הראשון לא הגיע לבאפי.. בהנחה שהוא היה אצל אנדרו, דאון, ו-ווילו, אז למה לא באפי? אז יש אפשרות שהיא בעצם הרשע העונתי באמת, ולכן הוא לא מתעסק איתה, או שהוא מנסה להפנות אנשים נגדה, ועוד חמישים אלף תיאוריות שונות.. יותר מדי תיאוריות, ואני לא ממש יודעת מה לחשוב ובמה להאמין...

ברור שיש מלא תיאוריות (../images/Emo58.gif 7)

ולא התכוונתי להתחיל לפרט את כולן. רק פירטתי את אלה שנראו לי הגיוניות יותר. יש גם, למשל, תיאוריה שספייק למעשה רוצה לעצור את הרשע (באפי?) ולכן הוא החל לגייס "צבא" של ערפדים. זו תיאוריה שטותית לחלוטין, אם תשאלי אותי. השורה התחתונה כאן היא: נחיה ונראה. בטח הגאון הזה ג´וס ימציא משהו שאפאחד לא חשב עליו. אגב, ראית כבר את הפרומו לפרק הבא? הפרומו מציג את זה כאילו זה יהיה פרק קומי וקליל, כשלמעשה, ע"פ העלילה, צפוי בדיוק ההיפך מזה. מהי לדעתך הסיבה שלא ראינו את זנדר ואניה בפרק האחרון?

talrv

New member
לא, לא יצא לי לראות.. ../images/Emo58.gif7

אכפת לי להגיד לי באימייל מאיפה השגת? ([email protected]) או במסרים? וממש אין לי מושג למה זאנדר ואניה לא הופיעו.. אולי הם לא מהווים תפקיד חשוב בתוכניות הגורליות של הרוע הראשון, ואולי הן כן ופשוט רוצים לעבוד עלינו.. ממש קשה לי לחשוב על סיבה הגיונית אחרת, ולא שמעתי דווקא על הנושא הזה יותר מדי תיאוריות, לכן אני אהיה חייבת להגיד, שכנראה הם משחקים תפקיד פחות חשוב בתוכנית הגדולה, ולא היה מקום לעלילה משלהם בפרק המצויין הזה.. ואכן, תיאוריה שטותית.. ונחיה בציפייה רבה ונבהה במסך המומים יהיה הצורה היותר נכונה ל"נחיה ונראה"

talrv

New member
ובעזרתך האדיבה-המון תודה! ../images/Emo58.gif7

ראיתי את הפרומו.. באמת עשו את זה בצורה מוזרה, יחסית לפרק שאמור להיות רציני.. הפרק כנראה יתמקד בספייק, מה שדי מתבקש אחרי איך שהשאירו אותנו בפרק הקודם (ספייק נושך מישהי).. באפי וספייק יתעמתו, זאנדר בטח לא ירצה שספייק יגור איתו עוד, עלילה מעניינת צפויה גם עם אניה, האם עוד לא נגמר הסיפור ביניהם??? וכנראה שם נראה איך הוא יכול לנשוך עם הצ´יפ... והקטע שאני הכי רוצה לראות - באפי נותנת לספייק לנשוך אותה?? מה הסיפור שם??? הפרומו, אם תשאל אותי, עשוי בצורה מזעזעת.. כל כך לא מה שמצופה לפרק כמו ש"sleeper" (אני חושבת שזה היה השם) נראה.. הקטעים שהם בחרו להראות הם הכי מושכי רייטינג וזה חשוב, אבל האווירה הכללית של הפרומו הייתה כאילו הפרק יהיה בסגנון "him" כשלפי הנושאים הוא הרבה יותר רציני.. ועוד משהו קטן, החל מפרק 9 לדעתי, נראה אם העונה השביעית תהיה כמו השישית (פרקי התחלה טובים ואף מצויינים ומשם ירידה) או כמו העונות לפניה (מצויינות לכל אורכה..).. אני מקווה שתהיה עונה בסגנון החמישית, בעיקר בשביל בניית העונה המדהימה והפיתולים.. ושוב תודה משה!

למעלה