7x07 ספוילר

707 לא הבנתי כלום ../images/Emo58.gif

מה לעזאזל הולך שם בקשר לספייק אני לא בטוח שזה היה הוא נראה לי שזה הרוע הראשון בקשר למה שג´ויס אמרה לדון מה זאת אומרת באפי תהיה נגדה אבל בהחלט פרק שולט

IDOffryn

New member
כמה דברים שמתי לב אליהם../images/Emo58.gif

שימו לב שרשע שהתחזה לקאסי ידע על השירה של טארה ווילו... וגם בפרק הראשון הוא ידע בדיוק את מי להראות לספייק ואיך לשגע אותו אז למה דווקא עכשיו לתקוף?? באפי כבר הייתה במצב הרבה יותר קשים כמו שגלורי חטפה את דאון.. אז עכשיו יודעים שהוא היה שם כל הזמן(זה נכון אם זה באמת אותו אחד ששיגע את אנג´ל) אוקיי והמשפט from beanth you it devours ועכשיו אנחנו יודעים שזה בעצם הוא אז למה הוא חכה למה הוא כבר לא תוקף אותם וזהו אה ודרך אגב נראה לי שזאת באמת הייתה ג´וס בגלל שהיצור שראו מעלייה לשנייה בספה היה קצת דומה למה שקאסי הפכה (לפחות מה שראו דרך הפה שלה) ולא יודע אם באפי תהיה רעה.. ואלה סתם שאלות שהעליתי אז אם למישהו יש תשובות של ספוילרים אז לא לענות אני אחיה יותר טוב בלי לדעת עד שזה יתגלה..

buffstar

New member
../images/Emo58.gifע-נ-ק! ענק!

Oh.My.God
איזה פרק אדיר! חכיתי יומים עד שהצלחתי להשיג אותו, ונמנעתי מספויילרים בחירוק שיניים, אפילו את הפרומו לא ראיתי, היה שווה כל רגע!
כבר הטיזיר הבנתי שהיה מש מיוחד כי הראו קטעים ממש מהעבר עם הטריו והכל, ואחרי זה היתה גם את הפתיחה המיוחדת עם השיר והצגת הדמיות כל אחת במקום אחר עם כתוביות עם תאירך ושם הפרק מאוד מאוד מחשיד...
קודם כל ממה שהכי זיעזעה אותי: ספייק הורג אנשים
! ספייק!? עם הנשמה+הצ´יפ?! ספייק שרוצה להיות *בן- אדם* טוב ראוי לבאפי?! ספייק נושך אנשים !? ספייק BAD ASS VAMPIRE חזר
?! ספייק!? אני עדיין בשוק... הייתי משש היפר אקטיבית אחרי הקליפ אנגר... ספייק!? טוב נמשיך הלאה...ספייק
!?!
קאסי אוי קאסי כמה שמחתי לפגוש אותך שוב ועוד בכלל בהתחלה חשבתי שאת מביאה מסרים מטארה
*סניף* ושהיא סיפרה על השיר אז בכלל נשברתי... אבל ברגע שהיא דיברה על זה שווילו תהרוג הרבה אנשים ושהיא צריכה להפסיק להשתמש בקסמים והדגישה את זה, הבנתי שמשהו לא בסדר, כי די מההתחלה אחרי שגילינו שהביג באד הוא משנה צורה אז חשדתי שהוא יהפוך לטארה וישגע את ווילו... ונראה לי שגה זואת היתה התוכנית המקורית אבל היו בעיות בין ההפקה לאמבר בנסון, שמעתי על זה משו ואני לא ממש זוכרת... וכל כך שמחתי שווילו קלטה שטארה בחיים לא היתה אומרת לה להתאבד, לוותר... Coz they are strong like amazons
ואז היתה התחילה להתנשא לברבר ככמה שהיא רעה וכל זה אז בכלל התעצבנתי רציתי שוולי תעיף לה ´מכת ברק´
או משו... אפילו שזה ממש מגניב שהשאירו את קאסי כמו שהיא עם הסגול בשיער והכל...
אנדרו הסיסי הזה הרג את ג´ונתן החמודי בפרק הזה והתחלתי לחבב אותו שוב! אוי כמה אני שונאת את וורן, חי או מת הוא כזה Bitca... וזה רק אני או שהסמל הזה שג´ונתן מת עליו בסוף זה אותו סמל כמו שהיא של הרוע הראשון ב"כפרות" של הרוע הראשון? לא היה לי צ´נס לבדוק אבל זה רק תאוריה... אפילו שזה די ברור שזה הרוע הראשון...
הקטע עם דאון המפלץ וג´ויס היה די מטריד... בכלל הוא היה ממש מפחיד אני לא חושבת שג´ויס דיברה אמת אלה שהיא הרוע הראשן בעיקר בגלל שאם המפלץ בהתחלה שמנע ממנה לדבר היה הרוע הראשון או היה פשוט הורג את דואן או מעיף אותה לכל הרוחות(i wish) ולא נותן לה איזה שריטה מסכנה ובכלל היא לא היתה מצליחה לגרש אותו אם זה הי הרוע הראשון שכל כך חזק... אז אני חושבת שהוא סתם ניסה לבלבל אותה ולהסית אותה נגד באפי... ֻ
ובאמת באפי כמו שטל אמרה, issues much!? אבל היה מעניין מצחיק ומפתיע סך הכל כל השחה שלה עם הערפד החדש... היי וסקוט הומו, ידעתי שמשו לא בסדר עם הבחור, כאילו לזרוק את באפי? את באפי?! טוב אז סך הכל פרק ענק! סורי על ההשתפכות... אבל העונה משתפכת מפרק לפרק, וחסר למי שמגלה לי ספויילרים... לא רוצה לדעת כלום.

Buffybot

New member
מצמרר ../images/Emo58.gif

במשך כל הפרק היו לי צמרמורות, לא רק של פחד אלא גם של צחוק, התרגשות ו...עוד. טוב, אחד אחד יש הרבה להגיד. איזה פרק גאוני! איך שכל אחד בנפרד ולכל אחד יש את השיחה שלו עם המת שלו. אגב, אני מתה לראות מה באפי תגיד על הבית שדאון הרסה בזמן שלא הייתה שם... אני לא בטוחה שהקבר בהתחלה היה של ג´וייס. כי גם אחר כך באפי נלחמה בערפד הזה והיא אמרה here we go אז... אגב הערפד הזה, גדול!!!!!! "באפי? באפי סאמרס?"
ובמשך כל הפרק הם מנהלים שיחת פסיכולוג. הרג אותי!
אהבתי את מה שבאפי אמרה על ספייק! היא יודעת שהוא אוהב אותה! היא מודה בזה! היא כן מרגישה משהו כלפיו! yey! ואיזה סוף מדהים, שהוא מספר לבאפי שספייק עירפד אותו, ככה הוא מכיר אותו, ואז רואים את ספייק נושך את הזאתי, שאגב אני שמחה שהיא לא הייתה החברה החדשה שלו. ואז באפי משפדת אותו (את הערפד). גאוני, שוב! ספייק לא אמר מילה בפרק...
התחלתי להתגעגע לזאנדר, שאותו באמת לא הראו. מה שפרק אחד יכול לעשות.... אוי יש לי צמרמורות מכל מה שעדיין לא עיכלתי. אני כבר מתה לראות את ההמשך, מה שהרוע הראשון עשה, מה שאמר ומה שאמר לדאון. עכשיו הוא משגע לא רק להם את השכל, אלא גם לי. העונה הזאת כל כך חזקה. ואגב, כשג´וס אמר שתהיה בעונה זו חזרה לשורשים, הוא קצת שיקר, לא נחזור ממש לתקופת התיכון, ופרקיים פרקיים. הכוונה שלו הייתה שיהיו הרבה עירעורים ומחשבות וחזרות בראש לגביי העבר. ומציינים את הדברים האלו של העבר רק במילים: בפרק selfless באפי מזכירה לזאנדר שהיא הרגה את אנג´ל, בפרק הזה היו המון, כשבאפי דיברה עם הערפד שהיא הרי "מכירה" מהתיכון, על סקוט (גדול!) ועוד שקשה לי לחשוב עכשיו, בקושי לכתוב. זה החזרה לשורשים שג´וס תיכנן. העונה הזאת כל כך לא צפוייה. ציפינו שקאסי תינצל ותישאר around, אבל לא. ספייק מתחיל לזלול שוב אנשים, הערפד שמתברר כמישהו שבאפי למדה איתו, ו... עוד, כי שוב, אני לא יכולה להיזכר הרגע. כל כך אין לי כוח לג´ונתן ואנדרו שוב. אם זה יהיה רק ג´ונתן זה בסדר, אבל כל הקטע הזה שהם חוזרים.. פשוט אין לי כוח לזה. אגב, נורא אהבתי איך שהתחיל הפרק, עם כתוביות היום ואפילו שעת השידור! זה בהחלט נכנס אצלי. והשיר בהתחלה, כל כך יפה לסצינה, כשרואים את באפי הולכת בבית הקברות והשיר ברקע, כל כך נראה כמו סרט! אני חושבת שהרוע הראשון מנסה להפריד בין כולם תחילה ע"י שיגוע השכל ואז לתת את המכה, לכל אחד בנפרד. אבל למה דווקא כולם ולא רק הקוטלת? ברור שזו לא בחירה באקראי. למה הוא לא מפריד את כולם מבאפי או ההפך, למה הוא חייב לעשות לכולם את אותו הדבר. ועכשיו שאני חושבת על זה, הרוע הראשון לא היה עם באפי בכלל בפרק. עונה... ברררר.... טוב, אם אני אחשוב על עוד משהו, אני אחשוב על זה עם לכתוב, כי זה עושה לי צמרמורת, וזה לא טוב לשורשי השיער. ביי!

מינצו

New member
ספייק../images/Emo58.gif

לפי מה שאני זוכרת, בפרק שהם נלחמו בתולעת הזאת שאניה יצרה, ספייק תקע בה את החרב בדיוק כשהיא בטלה את הכשוף וחזרה להיות בן אדם (רוני קראו לו?) וספייק תפס את הראש ואז הסתכל לצדדים בהפתעה, כאילו הוא מופתע מזה שלא כואב לו!!!! אני אלך לבדוק את זה עכשיו

מינצו

New member
הוכחה לתאוריה שלי!!!../images/Emo58.gif

צרפתי תמונות של ספייק ב"רגע האמת"

יכול מאוד להיות שאת צודקת! ../images/Emo58.gif

ההבעה על פניו של ספייק לא הייתה של סבל אלא של תדהמה! וכדי לוודא זאת ראיתי עכשיו שוב את הסצינה בה הוא תוקע את המקל ברוני התולעת. ייתכן שכל ההתנהגות המוזרה שלו לאחר מכן (Wrong...) הייתה לא יותר מכיסוי לכך שהוא כבר אז היה בשליטתו של הביג באד.

וכמה סמלי...../images/Emo58.gif

שבאפי אומרת מיד לאחר מכן לספייק "You´re Not The One Who Needs Help". יש לי הרגשה שהיא עוד תתבדה בהמשך העונה.

-------------->../images/Emo58.gif

בקשר לספייק אני עדיין לא חושב שזה הוא שאכל את האישה אלא הרועהראשון בדמותו בקשר לאנדרו וורן וג´ונתן אם שמעתי נכון {ואני בטוח שכן} הצוכנית שהם התחילו בעונה 6 עוד לא היסתיימה הרי וורן אומר לאנדרו הרי ידענו שאני ימות ויהיה חזק יותר זה היה התוכנית עכשיו תורך הקטע שהצחיק אותי זה שהם עדיין מיתנהגים כמו חנונים שאוהבים סדרות מדע בידיוני כמו בקטע שאנדרו אומר לוורן הוא {ג´ונתו} התקווה האחרונה שלנו ווורן עונה " לא יש אחר " אז אנדרו אומר מה --באמת אז וורן עונה לו "לא סתם המשכתי את האווריה הוא הוא האחרון " או משהו כזה באפי עם הערפד בבית הקברות הרג אותי כל הזמן צחקתי סקוט הומו זה הגיוני הרי מי לעזאזל שפוי מספיק בשביל ליזרוק את באפי אבל אהבתי שהם מיתעדכנים על דברים שקרו בתיכון פרק יפה הכי יפה שראיתי בנתיים בעונה הזאת {ממה ששודר כמובן}

matanbu

New member
קצת נחמד בהתחשב בעובדה

שהשחקן משחק בהכי גאים והוא הומו גם בבאפי לפי דעתי זה יכול להיות אפילו קרוסאובר חחחח :)

IDOffryn

New member
זה כל הרעיון היה..

בהערה הזאת.. אני חושב, שבגלל שהוא משחק הומו בהכי גאים שיש אמרו שהוא יצא מהארון.

The Flash

New member
ממש לא!

הקטע היה שהוא תקע במפלצת אתהעמוד אבל הוא בעצם תקע בנאדם וכמה שהוא כבר פגע באנשים הוא לא יכל יותר ואחר הוא אמר כל הזמן to much, to much, to much וראו שכאב לו לא היה לו מספיק זמן לחשוב שיכאב לו כי כל זה קרא בשנייה בכל מקרה השורה התחתונה היא שהוא הופתע לראות שזה בנאדם והוא פגע בעוד בנאדם כשעכשיו יש לו מצפון ונשמה

idan3k

New member
OMG OMG OMG ../images/Emo58.gif7.07

ואני אומר את זה שוב, הפרק הכי טוב בעונה (למרות שזה לא שווה הרבה כשאני אומר את זה כמעט כל שבוע...) טוב אז ככה, אחרי שראיתי את כל הפרק והאינטרנט חזר לפעול (ערוצי זהב ה$#^%^ האלה)
עכשיו אנחנו יודעים שהרשע הזה יכול ליהות בכמה מקומות בו זמנית (עם ווילו בספריה, עם אנדרו בביה"ס). בקטע עם ווילו בספריה התחלתי לחשוד שזה השייפשיפטר הזה כשהיא אומרת לה שטארה רוצה שהיא תפסיק לחלוטין להפסיק להשתמש בMAGIC/MAGICK, זה היה נראה כאילו הרשע רוצה להחליש אותה כדי שלא תוכל לעמוד נגדו ואפילו להפטר ממנה כי אולי יש לה סיכוי נגדה, אבל בסוף כשהוא מזדהה ומדבר בצורה כזאת יהירה (מזכיר לי את גלורי) זה היה ברור שהוא ממש לא מפחד ממנה, אולי רק רצה להשתעשע/להתעלל בבאפי/לעשות לעצמו חיים קלים יותר אח"כ. אני לא חושב שג´ויס באמת הייתה גם הוא מכמה סיבות: היא הופיעה בצורה אחרת, כמו מלאך או משהו לא כמו בנאדם חי שככה הופיעו האחרים שהוא השתנה אליהם, היא לא ניסתה לשכנע את דון להתאבד או משהו, אלא להפך, להזהיר אותה ועובדה גם שמשהו ניסה למנוע ממנה לעשות את זה ואגב GO DAWN! היא נפטרה מהיצור הזה לגמרי לבד! לדעתי הפרק הבא יהיה בעצם המשך לזה, לא פילר כי כמו SMASHED וWRECKED בעונה השישית שהפרק התחיל בדיוק איפה שהשני הפסיק (אולי התבלבתי בפרקים אבל זה משהו באזור אולי עם GONE משהו). ועוד משהו, זאת תהיה העונה הכי טובה של באפי ללא ספק! (ראה הודעה שלי על אופי העונה) כי אם פרק 7 מרגיש כמו פרק 20 לפחות אין דרך אחרת להגיד את זה... כל פרק הוא מעולה בצורה של FINALE. כבר עד עכשיו ה7 פרקים האלה לדעתי יותר טובים מה12 של הראשונה וה22 של השניה (מצטער אבל אני אישית לא סובל את העונה הזאת). וממש חבל שאמבר לא תופיע, כי הדמות שלה הייתה אמורה להיות הדבר שיא המגניב (הALTER EGO של טארה) וזה בנוסף לשאר הדברים שבהחלט יכולים כל אחד אפילו להחזיק עונה לבד. אקיצר אני לא יכול לחכות ל708
ואני לא רוצה לקרוא ספויילרים... לא העונה...

idan3k

New member
אופי העונה השביעית ../images/Emo58.gifעד707

לפי מה ששמתי לב עד עכשיו, בעונה השביעית יש מאפיינים מכל העונות של באפי. 1-3
Sunnydale High. 2
ערפד עם נשמה, בלי נשמה, רוצח, לא רוצח - וההשפעה על באפי. 1,2
קלילות של פרקים נחמדים שלא קשורים לעלילה המרכזית.
7x18-7x22
ון בשורה הבאה:
2,3
2 קוטלות או במילים אחרות פיית´!
סוף ספוילר 4
טוב מפה לא שמתי לב למשהו שלקוח... 5
רוע שהוא IT יחיד, יהיר ובטוח בעצמו, חזק מאוד. 6
פרקים מורכבים ועמוקים וכמובן הרשעים מכל העונות שהשייפשיפטר הזה משתנה אליהם: וורן, גלורי, דרוסילה, אדם וכו´...

A Pig in a Cage

New member
יש משהו בפרקי ה 7 האלה...

להזכירכם פרק 6x07, הלא הוא Once More With Feeling המצוין... ואגב, מאיפה דואן יודעת איך לגרש רוחות? היא עשתה את זה בכזו מקצועיות.

idan3k

New member
זה מסביר למה כל פרקי 7XX כאלה טובים

|שמאל\ כאילו שכל הוענה השביעית מעולה!

talrv

New member
וואו! איזה פרק נהדר! ../images/Emo58.gif

באתי לראות אותו עם ציפיות גבוהות מאוד, אחרי כל ההתלהבות שראיתי מהפרק, (לפי הכותרות ומספר התגובות) לא יכולתי לחכות עוד שנייה עד שאני אראה אותו... ואיזה פרק מדהים!!!! באפי, ווילו *סניף*, דאון, ג´ונתן ואנדרו ספייק.. פשוט נהדר! ונתחיל ממי שלא היה.. זאנדר! where´s my Xander??? ואניה.. הייתה חייבת להיות סיבה למה הם לא הופיעו, לא? אולי בעיה עם השחקנים עצמם, או שזה העלילה שמחייבת.. מעניין ביותר.. ומהסוף להתחלה- ספייק.. מה עם הצ´יפ?? הוא יצא?? הוא לא משפיע יותר?? או שהוא כן משפיע וספייק בהשפעת הרשע העונתי (שאני אתעקש מעכשיו לקרוא לו הר"ע, הרשע העונתי) מתעלם מהרגשת הכאב? הקטעים הקצרים וללא הדיבורים שהוא הופיע בהם היו מצויניים, בימוי נהדר.. ג´ונתן ואנדרו.. ביי ביי ג´ונתן, נאהב אותך תמיד..הם חזרו ממקסיקו! מדברים על להיות חלק מהחבורה, על להציל את העולם, על להיעזר בבאפי, להיות טובים לשם שינוי, ולג´ונתן אכפת מהאנשים שלא היה להם אכפת ממנו.. ואז וורן מגיע, וורן? או שזה היה הר"ע??? מעניין ביותר.... ואנדרו בוגד בג´ונתן! אויייי אנדרו הזה! כל כך כעסתי על ה____ ה____ ה____ הזה... ותשלימו חופשי.. ואני מתה לראות (לא מתה כמו ג´ונתן אבל בכל זאת) מה יקרה עם הדם של ג´ונתן והתקווה האחרונה של וורן ואנדרו ה____ .... דאון.. הריקודים היו נחמדים, ואפילו גיחכתי, וזה הפרק היחיד שהצרחות שלה היו במקום. ודאון שכל כך רצתה את אמא שלה ואפילו החזירה אותה לחיים בעונה החמישית והתגעגעה אלייה כל כך, פתאום מקבלת את ההזדמנות רק שאיזה מפלצת נוראה לא נותנת לה.. (דרך אגב, זה הר"ע?? נדמה לי שזה היה אותו אחד שקייסי נהפכה לו בערך שנייה לפני שהיא נעלמה.. רגע! עוד לא הגענו לקייסי, תיכף.....) הרבה אומץ ותושיה פתאום התגלו, האם אנחנו רואים את דאון קצת מתבגרת?? אפילו קצת?? פתאום אני חושבת על זה, יכול להיות שההזכרה של ג´ויס בשיחה של באפי ודאון שבוע שעבר הייתה רמז..? ומה שג´וייס אומרת לה זה מצמרר.. האם באפי תהיה הרשע העונתי הפעם כמו שהרבה העלו תיאוריות כאלה בסוף "לקחים"?? וווילו.... *סניף* אחד לא מספיק... היה כל כך עצוב!! לא ידעתי שזה יהיה הר"ע במקום קייסי (דרך אגב, הופעה מדהימה של אזורה סקיי, שראיתי את שמה בקרדיטים והופתעתי לחלוטין..), ולראות אותה מדברת בשם טארה היה כל כך מרגש ועצוב... אתם חושבים שהדברים שהיא אמרה היו נכונים? כאילו, שווילו תהרוג הרבה אנשים? ומה ווילו הולכת לחשוב? וזה לא היה באמת טארה שקייסי דיברה בשמה נכון?? היה כל כך כיף להבין ביחד עם ווילו שטארה לעולם לא הייתה אומרת לה להתאבד.. ומשחק נהדר של אליסון ואזורה, נקווה שנראה עוד מאזורה, עוד הרבה.. באפי.. היא מרגישה לא ראויה לאהבה של החברים שלה ואז יותר טובה מהם.. מתוסבכת much ??? מעבר לזה, היה יפה לראות איך סוף סוף היא נפתחת למישהו, וזה לא היה ממש לשם שינוי שזה ערפד.. והולדן (הערפד הפסיכולוג) היה מצויין, רע - טוב, נחמד - לא נחמד, בואי נריב - בואי נדבר ומת.. הוא היה קורע! אני פשוט התפקעתי מצחוק.. וההערה על סקוט הופ + המחווה להכי גאים שיש הייתה מצחיקה בטירוף.. ובקיצור על הפרק. הכותב מצויין, הוא רשם שניים מהפרקים הטובים יותר שראיתי בבאפי, ועוד צפוי לו עתיד ארוך לדעתי. קיבלנו פרק הרבה יותר מעניין משבוע שעבר וזה התבקש בעיקר בגלל התקופה עכשיו בארצות הברית של מדידות הרייטינג. עונה שביעית עושה רושם של עונה מצויינת (לא ראיתי את ההתלהבות פה בתקופת תחילת העונה השישית, אבל אני התלהבתי מהשביעית יותר מהשישית) וכל הפרקים שמספרם בעונה היה שבע עד עכשיו בבאפי היו מצויינים (אנג´ל, שקרים, תגליות, היוזמה - קצת פחות ממצויין לדעתי אבל לא משנה, עבד לאהבה, ופרק המחזמר המהולל...). אני לא יכולה עוד להתחיל לכתוב על תיאוריות, יותר מדי מהן מסתובבות לי בראש, הר"ע נשמע נהדר ומותח בצורה בלתי רגילה...
ואיך אפשר בלי הנר לג´ונתן..

למעלה