מצמרר ../images/Emo58.gif
במשך כל הפרק היו לי צמרמורות, לא רק של פחד אלא גם של צחוק, התרגשות ו...עוד. טוב, אחד אחד יש הרבה להגיד. איזה פרק גאוני! איך שכל אחד בנפרד ולכל אחד יש את השיחה שלו עם המת שלו. אגב, אני מתה לראות מה באפי תגיד על הבית שדאון הרסה בזמן שלא הייתה שם... אני לא בטוחה שהקבר בהתחלה היה של ג´וייס. כי גם אחר כך באפי נלחמה בערפד הזה והיא אמרה here we go אז... אגב הערפד הזה, גדול!!!!!! "באפי? באפי סאמרס?"
ובמשך כל הפרק הם מנהלים שיחת פסיכולוג. הרג אותי!
אהבתי את מה שבאפי אמרה על ספייק! היא יודעת שהוא אוהב אותה! היא מודה בזה! היא כן מרגישה משהו כלפיו! yey! ואיזה סוף מדהים, שהוא מספר לבאפי שספייק עירפד אותו, ככה הוא מכיר אותו, ואז רואים את ספייק נושך את הזאתי, שאגב אני שמחה שהיא לא הייתה החברה החדשה שלו. ואז באפי משפדת אותו (את הערפד). גאוני, שוב! ספייק לא אמר מילה בפרק...
התחלתי להתגעגע לזאנדר, שאותו באמת לא הראו. מה שפרק אחד יכול לעשות.... אוי יש לי צמרמורות מכל מה שעדיין לא עיכלתי. אני כבר מתה לראות את ההמשך, מה שהרוע הראשון עשה, מה שאמר ומה שאמר לדאון. עכשיו הוא משגע לא רק להם את השכל, אלא גם לי. העונה הזאת כל כך חזקה. ואגב, כשג´וס אמר שתהיה בעונה זו חזרה לשורשים, הוא קצת שיקר, לא נחזור ממש לתקופת התיכון, ופרקיים פרקיים. הכוונה שלו הייתה שיהיו הרבה עירעורים ומחשבות וחזרות בראש לגביי העבר. ומציינים את הדברים האלו של העבר רק במילים: בפרק selfless באפי מזכירה לזאנדר שהיא הרגה את אנג´ל, בפרק הזה היו המון, כשבאפי דיברה עם הערפד שהיא הרי "מכירה" מהתיכון, על סקוט (גדול!) ועוד שקשה לי לחשוב עכשיו, בקושי לכתוב. זה החזרה לשורשים שג´וס תיכנן. העונה הזאת כל כך לא צפוייה. ציפינו שקאסי תינצל ותישאר around, אבל לא. ספייק מתחיל לזלול שוב אנשים, הערפד שמתברר כמישהו שבאפי למדה איתו, ו... עוד, כי שוב, אני לא יכולה להיזכר הרגע. כל כך אין לי כוח לג´ונתן ואנדרו שוב. אם זה יהיה רק ג´ונתן זה בסדר, אבל כל הקטע הזה שהם חוזרים.. פשוט אין לי כוח לזה. אגב, נורא אהבתי איך שהתחיל הפרק, עם כתוביות היום ואפילו שעת השידור! זה בהחלט נכנס אצלי. והשיר בהתחלה, כל כך יפה לסצינה, כשרואים את באפי הולכת בבית הקברות והשיר ברקע, כל כך נראה כמו סרט! אני חושבת שהרוע הראשון מנסה להפריד בין כולם תחילה ע"י שיגוע השכל ואז לתת את המכה, לכל אחד בנפרד. אבל למה דווקא כולם ולא רק הקוטלת? ברור שזו לא בחירה באקראי. למה הוא לא מפריד את כולם מבאפי או ההפך, למה הוא חייב לעשות לכולם את אותו הדבר. ועכשיו שאני חושבת על זה, הרוע הראשון לא היה עם באפי בכלל בפרק. עונה... ברררר.... טוב, אם אני אחשוב על עוד משהו, אני אחשוב על זה עם לכתוב, כי זה עושה לי צמרמורת, וזה לא טוב לשורשי השיער. ביי!