!!!

aloniguy

New member
!!!

לאחר שנגמרה האליפות חשוב מאוד לי לג'יין ולכל מי שלקח חלק בארגון של התחרות לדעת מה הייתה דעתכם? מה היה טוב, מה לא היה טוב, איך אפשר היה לשפר וכו'... וכמובן כמו כולם באמת קצת אכזבה ותחושה של ירידה באיכות משנה שעברה, אבל עדיין תנסו להיות אובייקטיבים מאחר ואי אפשר לקחת את הזמן לאחור...

PinkHorse

New member
טוב אני אנסה../images/Emo9.gif.

אז מבחינת האירגון אהבתי, הצוות של המרימי מכשולים היה מהיר אבל אם כבר מדברים על זמן אז לצופים (לפחות לקבוצה שלנו) היה די משעמם לחכות איזה שעה בהפסקה הזאת וכ'ו.. היה נחמד אם בין ההפסקות/ישור מגרשים היו עושים איזה מופעים או אולי באמת מספרים על הרוכבים יותר לעומק כי אז בעצם הם היו מספיקים לספר יותר.. אני חושבת שזאיה מופעי דרסג'ף רומח או הורסבול היה יכול להיות ממש נחמד.. זה היה לפחות מעסיק את הקהל. די התאכזבתי מהאוכל(
-שמנה) כי זאת האליפות וציפיתי ליותר מבחר.. וגם ציפיתי שחנויות לציוד יגיעו כי זה באמת מוסיף הרבה.. ההוספת שמשיות באמצע המקצים ביום הראשון היה ממש דפוק.. זה הרס את האוזן.. אא והייתי איזה אחת שאספה זבל והיא זרקה לנו 3 פחיות קולה שהיו כמעט מלאות והן עמדו על הכסא וזה היה ממש חוצפה!! וכשביקשתי ממנה הסבר היא עשתה לי מין פרצוף של "לא ראיתי, לא שמעתי.." זה היה ממש מעיק
. ואהבתי את יקי בתור קריין מאשר את ההיא ביום השני
. אממ זה מה שאני זוכרת פחות או יותר.. בוא נגיד שציפיתי להרבה יותר בתור אחת שהייתה ב2 האליפויות הקודמות. זה היה ממש שונה.. ואני לא יודעת אם זה יהיה מעליב או לא אבל התחרותה אחרונה בכנות הייתה יותר מרשימה מהאליפות עצמה וזהו פחות או יותר. אבל כן, ראו שהיה מאמץ והשקעה ובאמת שאיאפשר להפוך את כנות לאיצטדיון
. היה די מאכזב בעניין הקהל כי כמעט לא היו אנשים..

Blue Eyessss

New member
זה לא השוואה הוגנת../images/Emo47.gif

להשוות בין אצטדיון לחווה.... ברור שאצטדיון זה הרבה יותר מרשים לא משנה מה יעשו בחווה

H a R a Z y

New member
בוא נגיד ככה...

בגדולל.. היה שווה.. אבל אני חושב שמה שעשה את זה בעצם כל כך שווה וייחודי הוא העובדה שזאת האליפות... בהתחלה.. בכלל לא הייתה אווירה של אליפות.. אבל לאט לאט כשהגובה עלה גם גבר המתח וזה הדבר שעשה את התחרות.. אתה יודע כבר מה אני חושב על העניין של האליפות.. אני עדיין אומר שבאיצטדיון היה יכול להיות יותר טוב.. הצוות היה מעולה מבחינת סדר וארגון אבל בפירוש האליפות הייתה פחות יוקרתית מהשנים האחרונות.. מה שכן.. אני גם חושב שהיו צריכות להיות המשאיות עם הציוד.. והרבהההההההההההההה הרבההההה יותר פרסום אם אנחנו רוצים שיבואו לראות ולהכיר את הענף..

../images/Emo13.gif

אממ בתור אחת שהתחרתה באליפות אני יכולה להגיד שהחווה שלך אירגנה את האליפות מעולה.. וברור שאם זה היה באצטדיון זה היה הרבה יותר טוב... אבל מה שכן אני לא חושבת שיש עוד חווה שיכלה לארגן את האליפות אצלהם יותר טוב משכנות עשו.. היה מקום קשירה לסוסים בצל.. ואפילו התאים הגדולים ג'יין אירגנה שקי נסורת שזה בכלל היה יפה לראות
החליקו את המגרש כמה פעמים.. חוץ מהפינה שכולם שם מעדו או החליקו זה באמת היה מסוכן.. וגם המגרש המקורה היה מעולה.. אני נהנתי באליפות הזאתי... כמובן שיותר ביום שבת כי אז הרגישו שזה באמת אליפות.. ביום שישי זה הרגיש כמו תחרות רגילה.. וכמו שכולם כבר אמרו היה צריך שיהייו חנויות ציוד, עוד דוכנים של אוכל ולפרסם את זה יותר שהיו מגיעים יותר אנשים.. אבל סה"כ היה מעולה וגם המכשולים היו צבועים יפה ורואים שהשקעתם

../images/Emo13.gif

גם אח"כ דיי ניסו לטפל בפינה הזו, גיא ויואב בידרו אותנו עם הצינור[זרנוק?!] העצום ההוא בהפסקה
(גיאצ' אתה ידוע שאני חולה עליך
) ובכלליות התאכזבתי שחנה לא הגיעה
הייתה לי רשימה שלמה של דבירם קטנים שאני צריכה
וכמו כולם, אמנם לא התחרתי, אבל נהנתי החום לא היה באחריותכם
אבל היה נחמד, לפחות היה צל
נהנתי

aloniguy

New member
חחחחחחחחחח

אני שמח שזה הצחיק אותך לראות אותנו רצים בחום ומשקים את הפינה שם עם זרנוק שמכעט הרים את שנינו ביחד!! חחח וכן את האמת גם אני התאכזבתי שחנה לא באה.... ותודה לכולם על הביקורות זה היה נורא חשוב... ג'ין ויקי ישמחו לקרוא את זה... אההה ובאמת היה חם... והיה ממש כיף להיות בבריכה בזמן ההפסקה בידיעה שמורן שצחקה עליי מסתבך עם הזרנוק הזה יושבת שם בחום ומתבשלת...

רשעעעעע../images/Emo123.gif

מזל שאני לא עושה את הקורס
סתם נו
והאמת?! אחותך ניסתה לגרור אותי לבריכה אבל אני בחרתי להתבשל
~בלי קשר~ החומה שלכם יפה

aloniguy

New member
אההה בחירה לא נכונה עשית....

וכן באמת יפה! אחת הש''שיניות צבעה את החומה...

JASONisTHEgod

New member
אממממ.. נצל"ש קטן...

מישהו פה יודע אם יש לדניאל גליק איסיקיו או משהו?? אם כן אני אשמח לקבל... רב תודות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה