טוב אני אנסה../images/Emo9.gif.
אז מבחינת האירגון אהבתי, הצוות של המרימי מכשולים היה מהיר אבל אם כבר מדברים על זמן אז לצופים (לפחות לקבוצה שלנו) היה די משעמם לחכות איזה שעה בהפסקה הזאת וכ'ו.. היה נחמד אם בין ההפסקות/ישור מגרשים היו עושים איזה מופעים או אולי באמת מספרים על הרוכבים יותר לעומק כי אז בעצם הם היו מספיקים לספר יותר.. אני חושבת שזאיה מופעי דרסג'ף רומח או הורסבול היה יכול להיות ממש נחמד.. זה היה לפחות מעסיק את הקהל. די התאכזבתי מהאוכל(
-שמנה) כי זאת האליפות וציפיתי ליותר מבחר.. וגם ציפיתי שחנויות לציוד יגיעו כי זה באמת מוסיף הרבה.. ההוספת שמשיות באמצע המקצים ביום הראשון היה ממש דפוק.. זה הרס את האוזן.. אא והייתי איזה אחת שאספה זבל והיא זרקה לנו 3 פחיות קולה שהיו כמעט מלאות והן עמדו על הכסא וזה היה ממש חוצפה!! וכשביקשתי ממנה הסבר היא עשתה לי מין פרצוף של "לא ראיתי, לא שמעתי.." זה היה ממש מעיק
. ואהבתי את יקי בתור קריין מאשר את ההיא ביום השני
. אממ זה מה שאני זוכרת פחות או יותר.. בוא נגיד שציפיתי להרבה יותר בתור אחת שהייתה ב2 האליפויות הקודמות. זה היה ממש שונה.. ואני לא יודעת אם זה יהיה מעליב או לא אבל התחרותה אחרונה בכנות הייתה יותר מרשימה מהאליפות עצמה וזהו פחות או יותר. אבל כן, ראו שהיה מאמץ והשקעה ובאמת שאיאפשר להפוך את כנות לאיצטדיון
. היה די מאכזב בעניין הקהל כי כמעט לא היו אנשים..