- - - - - - - - - - - - -

scary_face

New member
- - - - - - - - - - - - -

היי כולם כפי שאתם רואים אני חדש בפורום שומע LIMP BIZKIT KoRn RHCP BLINK182 וכו וכוכוכוכוכו אני יודע שתגידו שהם חרא של להקות אבל אולי תמליצו לי מה כדאי לי לשמוע

V.W

New member
אממ

בוא ננסה מעבר שילך לא רע דווקא כנראה על PRIMUS שמעת? תוריד דברים שלהם ותראה אם אתה אוהב אחרי זה נמשיך

Vlad Drac

New member
אני דווקא מציע

שתנסה קודם כל את faith no more. פרימוס קצת יותר קשים לעיכול...

Vlad Drac

New member
תנסה את אלה

epic falling to pieces midlife crisis kindergarten digging the grave ashes to ashes last cup of sorrow ושל פרימוס: to defy the laws of tradition frizzle fry jerry was a race car driver tommy the cat my name is mud wynona´s big brown beaver electric uncle sam

Nanook

New member
איך שבא לך

אתה יכול להמשיך איתם... או לעבור ללהקות אחרות.... אני הייתי ממשיך איתם כל ה 4 דיסקים שלהם שיש לי מעולים.

Vlad Drac

New member
גם וגם...

אני מציע שתקנה אחד מהדיסקים שלהם, בתור התחלה הייתי אומר או the real thing או king for a day, fool for a lifetime

scary_face

New member
לקנות?

כן בטח יש לי אינטרנט מהיר וצורב אני קונה רק אם זה דחוף או שאני לא מוצא באינטרנט

a_duck

New member
זה לא חוקי...

וחוץ מזה...איך אתה היית מרגיש אם היית מוציא משהו ואז כולם היו צורבים את זה? בגלל זה לפעמים קורה שהלהקות מפסידות כסף כשהן מוציאות דיסקים כי אף אחד לא קונה ככה שגורם להן להפסיק לנגן...

scary_face

New member
אני חושב

שכבר הרבה אנשים קונים את הדיסקים וללהקות יש מספיק כסף מזה אני לא חושב שאנשים יפסיקו לנגן בגלל שצורבים את הדיסקים שלהם חוץ מזה מה אני יכול לעשות שיש לי אינטרנט מהיר וצורב זה פשוט גורם לי להוריד גם משחקים ואלבומים אז מה אם זה לא חוקי כל דבר באינטרנט הופך לדבר לא חוקי

a_duck

New member
אולי ללימפ ביזקיט שלך יש כסף...

מכל החרא שלהם... יש להקות שלא שמים קליפים שלהם כל היום בMTV ולא כל העולם מכיר אותן...

scary_face

New member
אז אתה אומר שכל הלהקות האלה אין

כסף? שיורידו את המחירים של הדיסקים ואז נקנה אני חושב שהמחירים מוגזמים בקשר ללימפ ביזקיט זה לא חרא ומה קרה? אסור להם להצליח? הם הצליחו בגלל המוזיקה שלהם

a_duck

New member
בלה...

הם הצליחו כי הם לא יודעים לעשות מוזיקה...הם לא הצליחו כי הם להקה מוכשרת או משהו...פשוט החרא שלהם היה באופנה באותו זמן... והלהקות לא קובעות את המחירים...אלה החנויות והמפיצים שלהם בעיקר... ולא נראה לי שהם בכלל רוצים לעשות מזה כסף כי הם יודעים שממוזיקה רצינית לא יוצא הרבה כסף אז לא חושב שאיכפת להם...אבל יש מקרים שהם מפסידים כסף מלהוציא דיסקים וזה כבר מסריח...

scary_face

New member
אתה צודק שיש כאלה

ששומעים אותם בגלל מסחור וכל החרא הזה אני מעריץ ששומע אותם בגלל המוזיקה ורק בגלל המוזיקה

Zed off

New member
אפס...

אתה יודע כמה כסף זה שעות אולפן? המון... זה כלכך "No Brainer" העניין הזה של הצרובים, אתם אוהבים להקה מסויימת? תתמכו בה ותקנו את הדיסקים שלה, כדי שהייה להם כסף להוציא עוד דברים...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
כמה הבהרות

הקשר בין קניית דיסקים לכסף שיש ללהקה הוא לא ישיר בכלל. הלהקות בקושי רואות כסף מהדיסקים שהם מוכרות 99% מהכסף מקניית אלבומים הולך לחברת התקליטים. האמנים עצמם לא רואים מזה כסף בכלל. ככה שאין לך מה לדאוג מכך שאם תצרוב את הדיסקים שלהם אתה תפגע פיננסית בלהקה. לעומת זאת, אם כולם יצרבו את הדיסקים של להקה כלשהי במקום לקנות אותם, זה יפגע בנתוני המכירות שלהם, מה שיגרום לחברת התקליטים לא להחתים אותם על עוד אלבומים וכתוצאה מכך לא יצאו עוד אלבומים של הלהקה. על כל פנים, להקות מרוויחות כסף מהופעות ומכירת המרצ´נדייז שלהן. אז אם אתה ממש רוצה לתמוך בלהקה, לך להופעות ותקנה חולצות שלהם.

למעלה