- - - - - - - - - - - - -

DISTURBED

New member
כן...באמת חרא של להקות...

תנסה את רדיוהד אולי תתחיל לאהוב אלטרנטיבי. גאנז אנד רוזס מצויינים ו"קלים לעיכול". העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לעקוב אחרי הפורום ולראות שמות של להקות ופשוט להוריד ולנסות.

scary_face

New member
לבן דוד שלי יש דיסקים שלהם

אז אני יכול לקחת ממנו ולשמוע ולראות אם אני אוהב

לדעתי

כדי לך לקחת ממנו את Appetite For Destruction שהוא הדיסק הכי טוב שלהם למרות שהרבה יגידו שUse Your Illusion 1 או 2 יותר טובים ממנו ההצעה שלי היא קח את שלושתם ואם אתה אוהב אחד מהם אז לא תהיה לך להתחבר לשאר

חולוני

New member
לפי דעתי UYL 2 הכי טוב של גאנז.

בעיקר בזכות שני השירים הכי טובים שלהם לפי דעתי - Estranged ו- Coma. אבל גם 1 ואפטייט מצוינים. ב-1 יש את - November Rain, Don´t Cry, coma, Right Next Door To Hell, Dust N´ Bones, Live & Let Die, The Garden. ובאפטייט יש את - Sweet Child O´mine, Paradise City, Welcome To The Jungle, My Michelle, Mr. Brownstone, Nightrain. אבל תבחר מה שבא לך..

אבל אל תשמע את

את ספגטי אינסידנט או לייס ישר על ההתחלה כי אלה הדיסקים הפחות טובים שלהם שרוב הסיכויים שתקבל רושם מוטעה מהם

מממ

Coma נמצא בUse 1... אבל 2 גם מעולה במיוחד אהבתי שם את החידוש לKnocking On Heavens Door שממש מומלץ לשמוע בTribue של פרדי מרקורי, You could be mine שיר אדיר כך גם Civil War וEstranged שזאת ממש יצירה Use 1 נחמד, יש בו את רוב הלהיטים שלהם Dont cry שנמצא אגב גם ב2 אבל עם ליריקס אלטרנטיביים, November rain ועוד אני מקווה שתהנה מאחד הדיסקים כי לדעתי הם להקה אדירה

חולוני

New member
אופס, התבלבלתי..

התכוונתי כמובן ל Civil War ול- Estranged.. לפי דעתי הקאבר לבוב דילן של Knockin On heaven´s Door ב Tribute לפרדי דווקא לא ממש יצא טוב, כי הסאונד לא יצא משהו, וגם אקסל קצת זייף.. בדיסק זה נשמע יותר טוב.. וכן, גם You Could Be Mine מהפסקול של שליחות קטלנית 2 שיר טוב, והוא נמצא ב Use 2, שיר 12 מיד אחרי Estranged.

למעלה