=((

tt 4 ever

New member
=((

לפי המדגמים לא נהיה בממשלה. מחזיקה אצבעות לנו בתוצאות האמת. אופ אני עוד שניה בוכה =(

CableGuy87

New member
בליאט אני לא מאמין!!!

איך זה שאנחנו לא עוברים???? איך הגימלאים השיגו7 מנדטים!!!! בליאט!!!! רררררררררר אני הולך לישון מבואס מאוכזב וכועס על זה שגימלאים ברו ואנחנו לא!

CableGuy87

New member
אז מה תגיד בקשר לחץ?

איך פורז הכל כך מוצלח שלך וטומי לא הצליחו לנצח בבחירות??? ראיתי יותר פעילות בשינוי מאשר בחץ... לחץ היו רק כסף לשלטים ולנו את האנשים שפעלו והיתנדבו! חבל שמאמץ לא נשא פרי...:(

תמיר1991

New member
בהחלט תודה, על תרומתם הפנטסטית

לפוליטיקה הישראלית. פורז עוד יחזור בגדול, וכל המקטרגים עוד יראו את ההודעה הזו כשזה יקרה. תמיר.

netc

New member
לא מסכים

דווקא בתור אחד שתמך בחץ, אני כמעט בטוח שפורז יפרוש מהחיים הפוליטיים לגמרי, וילך בדרכו של טומי הביתה.

תמיר1991

New member
לא חושב כמוך - הפרלמנטר הפעיל

והגדול הזה, אחד הטובים שדרכו בכנסת ישראל, אולי יפרוש עכשיו, אבל יחזור ובגדול לקראת הכנסת הבאה, שלשם על הציבור להכניסו ובגדול. תמיר.

דללה

New member
אני מקווה מאוד שפורז ילך בדרכו של

טומי ויפרוש מהחיים הפוליטיים.

תמיר1991

New member
בלאו הכי אין לו יותר מדי מה לעשות

בשנתיים-שלוש-ארבע הקרובות. כשיהיו בחירות, הוא יחזור ובגדול. תמיר.

דללה

New member
אני חושבת שצריך "להודות" לטומי..

כמו שהוא הרים את שינוי הוא דאג להפיל אותה ולמוטט אותה עד הסוף! רון הצליח להרים את שינוי לפי הסקר של גל"צ שנערך ביום שני בערב מ0% ל1.8% שזה הישג אדיר לדעתי בחודשיים.. חוץ מזה, עשינו מעל ומעבר בבחירות האלה. גם ככה עוד שנה-שנה וחצי זה יתחיל מחדש. עד שקדימה תרכיב ממשלה, היא תתפרק.

תמיר1991

New member
המועצה הדיחה בצעד חסר אחריות

את פורז, וטומי עשה את המוטל עליו והפסיק לסייע לתנועה שהתנכרה לתרומתו הפנטסטית. ולגבי קדימה, אני מסכים איתך. אגב, כל הכבוד לגימלאים על ההישג
תמיר.

tt 4 ever

New member
טומי בתור אחד

שדוגל בדמוקרטיה <כנראה שלא> היה אמור לתת ללוונטל להיות במקום השני ברשימה ולא לפרוש בגלל שחברו פורז לא נבחר. זה בעיניי הכי לא דמוקרטי והכי סותר את עצמו.

netc

New member
איך

איך בדיוק היה סקר שנתן לשינוי 1.8%, כשבתוצאות האמת שינוי קיבלה 0.1%? כמו שחזיתי מראש, חץ קיבלה יותר קולות משינוי. לא שזה הישג או משהו, ובטח לא נחמה לעניים, אבל זה היה שקוף. לוינטל בחיים לא יקבל מנדט מהציבור.

דללה

New member
עובדה,

בבוקר יום שלישי הודיעו לנו מגל"צ ששינוי עמדה על 1.8% בעוד שחץ עמדה על 0.5%

wizibusy

New member
תמיר, אולי כדיי שתפסיק לשמוח

כל כך ולהספיד בצורה כה מבישה את המפלגה שעד לפני חודשיים היית חבר בה. בסופו של דבר זה לא היה הפסד, לא היה הפסד של שינוי ולא היה הפסד של חץ, זה היה הפסד לציבור החילוני אשר עשה טעות ובחר 'להחזיר עטרה ליושנה' במובן השחיתות והבזבוז שיהיה והיה בממשלות חרדיות-דתיות.

למעלה