=((

דללה

New member
ים צודק, תמיר.

להזכירך, עד לפני חודשיים גם אתה תמכת בשינוי והיית פעיל בנוער. גם אתה, כמו רבים אחרים מחץ הלכת אחרי העדר ונטשת את שינוי. כפי שאמרתי כבר קודם, שינוי עו תחזור ובגדול.

תמיר1991

New member
הלכתי אחרי העדר?

הרי לטענתכם, שינוי הרבה יותר גדולה מחץ, אז איפה העדר? הלכתי אחרי הלב שלי, שמעדיף לתמוך במועמד שאני מעדיף מאשר לתפוס כיסא במזכירות מפלגה מפוררת בראשות מועמד תמהוני, שילך לעשות מעתה את הפרובוקציות שלו בעיריה כפי שעשה בגלל הקול של אבא שלי כבר שלוש שנים=/ מכל מקום, הציבור העניש קשות את שינוי על האנטישמיות של תשדיריה ועל הדימוי הרע שנוצר לה. לפיד ופורז היו שלד המפלגה, ומרגע שעזבו המפלגה התרסקה, ורק חבל שלא היה להם מספיק זמן להעלות את המחנה החילוני במפלגה משלו. תמיר.

תמיר1991

New member
אז מה אתה בעצם אומר?

שעכשיו צריך לשלב כוחות כדי לחזור לכנסת הבאה? הציבור עשה טעות, אך היא חיובית בסופו של דבר כיוון שאת השלכותיה נראה ללא ספק בקלפי 2008/2009/2010, לטובתנו. תמיר.

wizibusy

New member
אני אומר שצריך לוותר על מאבקי אגו

ולנסות לתקן את הנעשה. צריך לעשות ויתורים כואבים משני הצדדים - אבל הויתורים ישאו פרי בסופו של דבר. חבל שהאנשים, בראשם פורז, לא החכימו לעשות זאת. במפלגות נורמליות יחסית, ואני לא מאמין שאני קורא לליכוד או לעבודה נורמליות, לרוב המנהיגים נשארים איפשהו באזור המערכה הפוליטית המפלגתית שלהם. בעולם הפוסט-מפץ זה כבר לא בטוח ולא ברור, אבל אין אוררין שזה המעשה הנכון לעשות. כפי שאריאל שרון אמר - "לא משנה אם אתה למעלה, לא משנה אם אתה למטה, חשוב להשאר על הגלגל". ומפוליטקאי תמוה,שנוי במחלוקת וחסר אהדה שרון הפך להיות ראש הממשלה האהוד והפופלרי ביותר.

תמיר1991

New member
וטוב שכך - לוינטל כמנהיג סיעה בכנסת

היה אירוע הרה אסון, לטעמי. חבל שגם חץ בחוץ:-

דללה

New member
פורז פרש בגלל שרון קיבל את המקום ה2

ולא הוא. ותאמין לי שפעלנו טוב גם בלי טומי ופורז. ועוד טומי החצוף הזה מעז לשאול אותנו בכיכר רבין אם מפלגת שינוי קיימת בכלל? אחרי שהוא הרס אותה יחד עם פורז???

השמלאני

New member
טוב זה קורה

כה מה לעשות מפלגות עולות ומפלגות נופלות (לדעתי האישית גורלה של "קדימה" יהיה דומה לגורלה של שינוי אני רק רוצה להגיד שאני מצטער בשבילכם ואמת שגם בשבילי (בתור חילוני במדינת ישראל) מקווה שיהיה טוב

למעלה