+72

אסִי

New member
../images/Emo41.gifבלעדי: לוח השידורים החדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

נכון שהבטחתי שברגע שתהיה התפתחות בנוגע ללוח השידורים של עונת הקיץ אני אודיע
אז אכן יש התפתחויות לגבי לוח השידורים החדש, וזה מובא אליכם. המידע הזה הוא ראשוני ובלעדי ברשת - במיוחד בשבילכם
ובזאת אני רוצה למסור
ענקית לשלי ניידיץ', ממערכת הערוץ, על כך שהשיגה והביאה לי את ההתפתחויות בלוח החדש, תוך כדי זה שאני משגע לה ת'שכל.
אז אלה התכניות העיקריות של הערוץ (תרתי משמע) לעונת הקיץ הקרובה, המתחילה, פרט ל"תרגיע", ב 18 ביולי): ראשון, ב 22:00 - תרגיע (עונה שלישית, החלה אתמול) שני, ב 22:00 - פיוצ'רמה (מבית היוצר של סימפסון) שלישי, ב 22:00 - הדרבי הגדול (עם קיציס, אלי ומריאנו) רביעי, ב 22:00 - סאות'פארק (עונה שביעית) חמישי, ב 22:00 - דאבל דייט (עונה שלישית) פרטים נוספים - בקרוב...

NimaZ

New member
אסי אתה ענק!!!!!!../images/Emo24.gif

כל הכבוד!!! תודה לשלי
וואי... מגניב!!! פיצ'ורמה!!!!!1 ישששששששששששששששששששששששששששששששש

greeneye

New member
עונה שביעייייייית של סאות' פאאארקקק

יוווווו כמה חיכיתי לזה! ראיתי באתר של הקומדי סנטרל מלא פרקים חדשים שמתתי לראות...יששששש שלי ניידיץ' מלכה. היא עזרה לי לקבל רשות מההפקה ללכת לחטא ועונשו בפעם הראשונה (שאחרי באו עוד מיליונים)

אוש7יתי

New member
יייווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif

פיוצ'רמה
יייישש אני מתה על זה
כשזה שודר בטלויזיה לא ראיתי את זה אבל אח שלי קנה את המישחק לסוני פלייסטיישן של זה והביא לי פרקים ליראות|
יייייייייששש תודה אסי
תודה אסי
תודה אסי
וזוכרים שאיזה שבוע בערך ליפני שהתחילו לשדר את אלי נגד העולם בערוץ שתיים היה פרק אחד של הדרבי הגדול
זוכרים|| פרק אחד ופןף
נעלם
שבוע אחרי זה היה אלי נגד העולם...(כמה אני חוזרת על אותו דבר...
)

NimaZ

New member
אני לא זוכרת משו בשם "הדרבי הגדול"

המפ... אבל כל דבר שכולל את קיציס הוא יהיה טוב...
איזה סוג של תוכנית זאת? מה עושים שם?

XplowBoy

New member
אז אני יזכיר לך...

בערוץ 2 לפני כמה זמן הייתה תוכנית שכל הזמרים המזרחיים יתחרו נגד הזמרי האיפ אופ... משהו כזה לא ממש הבנתי... בקיצור אני הפסדתי את זה, זה סתם דברים שאמרו לי

סי15

New member
לא יודעת...

הדיעו בכלל אם יעשו עונה שניה או לא? אני לא מבינה מה הבעיה שלהם, לאקדמיה היה ריטינג מצוין בערוץ 2 אבל השאלה גם אם אנחנו רוצים עונה שניה... זה לא יהיה אותו הדבר בלי יוסי טירן, נוסבאום ואפילו צחי...

סי15

New member
זה לא יהיה אותו הדבר

המתמודדים החדשים יהיו כאלה שראו את העונה הראשונה והם ינסו לחקות אותה ולעשות כיתה טיפולית ושיגועים אבל זה לא יהיה אותו הדבר זה יהיה סתם מזויף

XplowBoy

New member
כן נכון!

הם בטח יריבו על אריה וצביקה =\ בכל זאת עם אתה מחזיק את אריה בטוח יחזירו אותך לאיזה ספיישל

DAND00SHY

New member
חחחחחחחחח............

נכון!!! הם לגמרי ינסו להתחזות... בטח תהיה צפונה כמו טלי שתשכח את הבדיחה שלה...
בטח יהיה מחומצן עם שפיץ...(רק בטח הרבה יותר גרוע מצחי...אם יש כזה דבר)
... זה כמו שבכוכב נולד אנשים עושים יענו את התנועות של נינט... כאילו זה יהיה מי רוצה להיות צחי איראני הבא ולא האקדמיה לצחוק... וזה לא אמור להיות ככה...
...

NimaZ

New member
לא קשור להתחזויות...

העונה השניה של האקדמיה תהיה גרועה. בדיוק כמו שהעונה השניה של כוכב נולד גרועה. הם בטח יעשו כמו כוכב נולד ויתחילו לשנות דברים (שנתיים אודישנים) וגם מתי שזה כן יעלה לא נתחבר למתמודדים כמו שהתחברנו לאלה מהעונה הראשונה... אבל אני מצאתי דרך כדאי שהעונה השניה של האקדמיה לא תהרוס לי את כל העונה הראשונה: אני פשוט אתיחס לעונה השניה כתוכנית נפרדת. כאילו שאין שום קשר בין הדבריםף.....

XplowBoy

New member
כן אבל...

הקרן של צביקה כבר קרוע! איך שיכניסו אותם לאקדמיה כולם יקפצו על צביקה ואז יצא ממנו כל המילואי! אבל הרוב יקפצו על אריה כדי שיחזירו אותם לספיישלים ולסיבוב האחרון! בטח כל הקטעים של הראלטי יהיהו ככה: טוב יאללה עברו 10 דקות עכשיו טורי להחזיק את אריה! טוב היום אני יושן עם צביקה. נו מה אתה דפוק! תראה מה קרה לקרן שלו!

למעלה