+72

XplowBoy

New member
חשבתי על משהו...

אולי באקדמיה לצחוק 2 אבא של צחי יבוא לאודשנים?

ט2לולה

New member
נכון נעמה!

זה ממש לא יהיה אותו דבר. אני בחיים לא נקשרתי למשו כמו שנקשרתי לאקדמיה לצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו כוכב נולד 2! מה הקטע איזה חצי שנה רק אודישנים!!!! וגם אם בכלל תהיה האקדמיה 2 כולם יחקו את אריה וצביקה ואת הכיתה הטיפולית ואת השפיץ של צחי ואת שבלול וטבלול ויתחילו לעשות פרסומות לכריות טו גו! חחחחחח

אסִי

New member
זה לא לוח השידורים המלא,

אלא התוכניות המרכזיות של לוח השידורים. את הלוח המלא אני אעלה לפורום בקרוב.

H i L o L a

New member
ובאיחור אופנתי....../images/Emo176.gif

וואו כמה זמן לא הייתי פה
איך זה נשמע טוב!!! סאות'פארק-מעולה,חיכיתי כבר לפרקים חדשים,כמה כבר אפשר לשנן את הפרק שהם נסעו לסקי וההורים שלהם הסתבכו עם אנשים שרצו למכור להם בית...
הדבר הזה עם קיציס פרידמן ואלי,נשמע נחמד,אבל ראיתי את מה שהיה בערוץ 22 שזה היה די דפוק,ואולי בגלל זה לא נמשך.אולי הם קצת שינו את הפורמט וזה יהיה יותר נחמד
הסדרות הלא מוכרות- יהיה נחמד להכיר
דאבל דייט- מצויין
אחלה תוכנית אני ממש אוהבת אותה.. ובקשר למה שדיברתם על האקדמיה-האקדמיה זה אחלה,אבל עונה שניה? לפחות בזמן הקרוב תוציא את החשק...זה ממש לא יהיה אותו דבר, ותחשבו אם עוד כמה שנים זה יחזור-אז זה יהיה משהו אחר! יהיה עוד קהל שלא הכיר את האקדמיה,וגם נתגעגע לתוכנית כזאתי...

DAND00SHY

New member
מה שנכון נכון...

קודם כל ברוכה השבה...התגעגנו...
! שנית כל...את צודקת אבל המפיקים וכל מי שקשור דווקא חושבים שצריך כמה שיותר מהר להתחיל עוד פעם...(כי הם בשוונג...חחח....) אני חושבת שאם עכשיו יתחילו עוד עונה זה יהרוס...
... למרות שאם לא יתחילו עוד עונה...אז אני אתגעגע...

H i L o L a

New member
../images/Emo51.gifלכם../images/Emo24.gif

אליאור- אייסי
מתגעגעים לאקדמיה אבל בשביל זה יש את השדורים החוזרים,קטעים על המחשב, וכמובן את המופע שהם מריצים עכשיו... עונה שניה תהרוס את הגעגועים לדעתי..

טוארג

New member
האקדמיה לצחוק - ה-פלופ של קשת.

הם צריכים לגנוז את התוכנית הזו ולקוות שאף אחד לא יזכור אותה יותר לעולם. עריכה נוראית, קאסט לא מצחיק בעליל (כולל את כ-ו-ל-ם), קיציס שירד מהפסים, עלמה שהיתה פלקטית מהרגיל, נראה כמו הצגת סוף שנה של כיתה ט'. אם הם מתכוונים לעשות עונה נוספת מה שלא סביר שיהיה, אז שיביאו אנשים שבאמת מצחיקים, ושיעיפו את רועי הפקאץ מההפקה, וגם את קיציס שקצת עלה לו הפיפי לשכל בזמן האחרון.

אסִי

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

לגבי העונה השניה של האקדמיה, אני מסכים עם כל מילה.

H i L o L a

New member
אסי../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

וואי התגעגעתי אליכם אנשים חמודים

../images/Emo6.gifברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

greeneye

New member
ה לא- קיציס-פרידמן-אלי.

זה אלי-קיציס-מריאנו. עם מריאנו, בלי טל. טל.....
אני מתגעגעת אליו. שנים שלא ראיתי אותו... ועעע... רוצה צילומיםםםםם

DAND00SHY

New member
לדעתי...

זה ממש תלוי...עונה שנייה של האקדמיה יכולה להיות שני דברים...: א. מוצלחת ואפילו עם יותר רייטינג מהעונה הראשונה... או:ב.נפילה חזקה כמו כוכב נולד שכולם רואים אותה רק בגלל העונה הראשונה...אבל בכל מקרה זה לא יהיה אותו הדבר...
...

NimaZ

New member
משעמם לי ../images/Emo4.gif אז קבלו סיקור מלא ../images/Emo13.gif

תרגיע- יי!!! אני אוהבת תרגיע..? תוכנית ממש מצחיקה וחמודה! פיוצ'רמה- יששששששששששש!!! מלאנתלאפים זמן אני חושבתי על התוכנית הזאת... היה לי מזור שלא הביאו אותה לביפ. הדרבי הגדול- אפעם לא שמעתי על הדבר הזה... שיהיה. כל תוכנית שיש בה שילוב של: קיציס, אלי ומריאנו תהיה טובה. סאות'פארק- ה-ל-ל-ו-י-ה-
הגיע הזמן באמת. דאבל דייט- ווי-הי! אני הכי אהבתי את התוכנית עם שני הבלונדיניים שיש להם חבר משותף שקוראים לו גדעון... ואני זוכרת שהם הלכו כזה על חוף הים בשקיעה והוא אמר לה: "סתכלי איזה שקיעה יפה." "עUב אותך משקיעה. יש כאן כלב שקוראים לו חזי."
... איך נשפכתי! זה היה קורעעע

אסִי

New member
+72

ההודעה הישנה (פורסמה בבלעדיות ראשונית ב-21.6.2004) על לוח השידורים - חוזרת לנעיצה בפורום, בגלל פרסום הפורום בעמוד הראשי של תפוז אנשים ובגלל שכדאי שיראו את לוח השידורים החדש של הערוץ.

PitZzahat

New member
רגעעע... מה עם מלקולם??..:(

יש עוד עונה? לא מביאים אותה?... אה ואני חדשה פה.. היי כולם :)

למעלה