72 לאנטון לה-ויי

The Wraith

New member
72 לאנטון לה-ויי

ב11 לחודש (אפריל) אנטון לה-ויי היה בן 72, זכרו של האיש הגדול יבער לעד לצד הלהבה השחורה במוחותיהם של אלו שלהבותיו של השטן בוערות בהם. REGIE SATANAS! AVE SATANAS! HAIL ANTON! HAIL SATAN! SHEMHAMFORASH!

frank n furter

New member
או! או! גם אני רוצה! גם אני רוצה!

אני לשם שינוי אשים ציור שאהבתי שלו...

magica

New member
אנטון לה what

ספרי והסבירי מי האיש (האמנם איש) ומה גברתו ?

frank n furter

New member
לא... זה היה

אנטון שנדור לה-ויי בגדול... עכשיו בוקר ואני צריך לזוז לביצפר אבל כשאני אחזור אני אכתוב יותר מפורט

frank n furter

New member
Anton Szandor LaVey

ד"ר אנטון שנדור לה-ויי, נולד ב-11 לאפריל 1930, נפטר ב-29 לאוקטובר 1997, בן 67. ייסד את תורת השטניזם וב-30 לאפריל 1966 הקים את ארגון כנסיית השטן (THE CHURCH OF SATAN). בין הספרים שכתב: The satanic bible, The satanic witch, The satanic ritual ועוד... זהו... אין לי כוח לכתוב יותר... אני עייף... אני בטוח שלוריית´ יש מה להוסיף Hail Anton LaVey! Hail Satan!

The Wraith

New member
ובכן

ממתי זה שאנדור ולא זאנדור? אנטון לה-ויי לא ייסד את השטניזם, הוא ייסד את כנסיית השטן, בסוף לא אכתוב מאמר על האיש (לא חסרים מאמרים עליו???). הספרים שהוא כתב היו: 1. The Satanic Bible 2. The Compleat Witch (שלאחר מכן שונה לThe Satanic Witch בתחילת שנות השבעים). 3. The Satanic Rituals 4. The Devil´s Notebook 5. Satan Speaks! מה שכתבת היה מאוד כללי, אפשר לסכם ככה גם את יצחק רבין בלי לומר כלום על מה שהוא עשה אלא לתת קו אחד כללי. חוץ מזה, אני לא זוכר מתי טענתי שאני אמור לתת לכולם ידע בחינם, רוצים לדעת יותר על אנטון זאנדור לה-ויי? תקנו את הספר The Secret Life Of A Satanist מאת בלאנש ברטון. אני לא נותן ידע על מגש של כסף, לפחות לא בלי אינטרס.

The Wraith

New member
נ.ב

חוץ מלהפוך את ההודעה המקורית שלי לתערוכת תמונות לה-ויי, והציור בוודאי נלקח באופן לא חוקי מהאתר עם תערוכת ציורי אנטון לה-ויי, אני לא מבין למה הגבתם לערפד האנרגטי הזה וסתרתם את כל הפילוסופיה המבריקה שלנו.

frank n furter

New member
...

אנטון לה-ויי לא המציא את השטניזם אבל הוא הפך את השטניזם לדת רשמית מכל מיני כתות שהיו בעצם פארודיה על הנצרות... זה אנטון שנדור לה-ויי שם הונגרי זנדור או סזנדור זאת טעות לא מבטעים את זה ככה כן, זה היה מאוד כללי אני גם לא מתכוון לכתוב את כל החיים של אנטון לה-ויי כתבתי רק בכמה משפטים אתה התחלת עם התמונות! :)

The Wraith

New member
ובכן

קודם כל, אנטון לה-ויי נולד (כסטאנטון לה-ויי (Stanton Levey)) בארה"ב ורק סבתא שלו נולדה מחוץ לארץ אבל היא באה בכלל מטראנסילבניה, האיזור הזה מחולק בין הונגריה לרומניה וסבתא שלי גם באה משם (אבל היא קטנה מאנטון לה-ויי בכמה שנים
). מאיפה לך שזה שאנדור? בכל אופן, אני שמתי רק תמונה אחת לשם ההודעה הראשונה. ואנטון לה-ויי לא הפך שום כתות לדת רשמית, הוא בין הראשונים שחיברו את הפילוסופיה, אבל אין קשר לכתות ולא לפארודיה על הנצרות למרות שאני משער שייתכן והיו שטניסטים כמונו גם בימה"ב - למרות שלהם לא היה את התנ"ך השטני
Hail Satan!

בן כמה היה לה ווי כשצולמו התמונות

שאתה מפרסם כאן? אני מניחה שהוא היה בן 30-40? מעניין איך הוא נראה בגיל 67, לפני שנפטר... זה קצת מזכיר לי שבתאילנד יש להם בכל מקום תמונה של המלך שלהם, כשהוא היה בן 30 ומשהו, ועכשיו המלך שלהם בן 70, אבל אך אחד כבר לא יודע איך הוא נראה, מסיבות פוליטיות מובנות...

The Wraith

New member
אני?

אני מפרסם? הם השני ספאמרים שהפכו את ההודעה שלי לתערוכת תמונות אנטון לה-ויי 2002. אני פירסמתי תמונה אחת. התמונה בה הוא מחזיק את הסכין צולמה ב1987 או 1989, הוא נראה יחסית טוב. אבל התמונה עם הנחש והתמונה שאני פירסמתי? אין לי מושג.

dopey_wizard

New member
ממ

אני לא תערוכת לה-וי 2002, אתה פרסמת תמונה ואמרת את דבריך, אני , כדי להביע השתתפות, הוספתי את ההודעה ואז חשבתי, יש לי תמונה יפה שלו, (זו תמונה שאני אוהב..) והחלטתי להוסיף אותה... -לא גנבתי אותה.. מצאתי אותה באלטהויסטה בתמונות לפני הרבה זמן... ואני יודע שיש אותה באתר של כנסיית השטן... אבל אז לא ידעתי את זה!. אז , זה נחשב לגנבה???? ---> דוד

magica

New member
תודה אבל בילבול

עכשיו קצת יותר מובן מי זה להווי לא מובן אם זה זאנדור או שאנדור או אנדור כל כך אבל אפשר להבין שזה עויות קל יחסית (האם חשבתם שהוא נגרםנ אולי משינוי מועט שיש בכל שפה?) התמנות יפות גם הם הם של מישהו ונילקח ממשהו לא היתי קוראת לזה גנבה כי אז שהרי אז חצי מהאינטרנט הוא גניבה ויותר מחצי בני התמותה גנבים והשטן יצטרך שיפוץ דחוף

למעלה