.

.

אני צריכה חיבוק ואין לי ממי לבקש היה לי סיוטים בלילה והאמת? שזה מגיע לי שמישהו יעיר אותי כשאני אדע להתמודד..

אופיפה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifבוקר טוב.

שיהיה לך יום נפלא.

../images/Emo24.gif ענקי...

ועוד מלא
+ים אם זקוקה לאוזן קשבת, יש הרבה אוזניים שישמחו להקשיב לך

מותר לצעוק פה?

אני כל היום הזה חזקה חזקה חזקה שחקנית שחקנית שחקנית שהכל בסדר די הכל לא בסדר ועד שאני ישנה טוב בלילות יש לי סיוטים אז אולי עדיף לא לישון בכלל אבל גם זה לא טוב למה אף אחד בעולם הזה לא יודע מה עובר עליי? שידעו כבר מה אכפת לי שלפחות כמה אנשים ידעו ובכלל מה אני מפחדת להגיד ממילא כבר כולם מסביבי חושבים שאני במצוקה או משהו כזה אז לפחות שידעו את האמת במקום שיחשבו עליי אלוהים יודע מה ואז מה שידעו עליי דברים אז מה אם כל כך אכפת להם כמו שהם אומרים הם לא יזלזלו בכאב שלי ואם חס וחלילה כן אז לפחות אני אדע מי הם באמת וזה מה שאני צריכה את האמת גם אם היא כואבת בחיי שאני צריכה לשמור את ההודעה לא לשכוח את מה שכתבתי פה אני צריכה כל כך חיבוק כל כך

לירננה

New member
../images/Emo201.gif

מותר לצעוק כמה שאת צריכה את נשמעת מאוד כואבת וגם מבולבלת. מה עם מישהו לדבר איתו?מישהו ממשי בחיים שלך? יש מצב כזה? אנחנו פה.אבל אנחנו רק וירטואלים. לפעמים צריך מישהו אמיתי שיהיה מולך ויקשיב ויקבלאותך,גם אם את כל כך בסיוטים

ממ

יש אבל אני לא מאפשרת לעצמי בינתיים אז עד שאני לא אאפשר לעצמי זה כאילו אין אף אחד.

למעלה