713

Eskorbuto

New member
713 ../images/Emo58.gif

סוף סוף הבנות קיבלו קצת שכל ועשו ברית בין שלושתם..הגיע הזמן באמת !! התחרויות היו סבבה, הפרס זה משהו שכל הישרדות עושים עם כל התחרויות מהעבר, והחסינות היה מעניין, משהו חדש וטוב..דארה הזאת גם כן..3 פעם ברציפות..כל הכבוד לה !! חוץ מהמבטא המעצבן שלה היא אחלה. למה למה הם לא העיפו את ג'ון אבל?! עם כל השקרים שלו הוא עוד יעשה בריתות חדשים עם הבנות המפגרות האלה..אבל אין לדעת.. הסדר שנאי רוצה שיהיה: 1. סנדרה 2. דארה 3. ליל 4. ג'ון

g.o

New member
../images/Emo58.gif

איזה חוצפן בורטון איך בסוף הוא אמר לליל שהוא מקווה שהיא תוכל לחיות עם עצמה כי היא הפרה ת'ברית בינהם . הרי הוא זה שגם הפר אותה.!! מישו יכול להגיד מתי הפרקים הבאים משודרים ומה יהיה בפרק הבא? 1. סנדרה 2.ג'ון 3.דארה 4.ליל

cj20

New member
../images/Emo58.gif713

הוצאת לי את המילים מהפה! בוא'נה חתיכת אדיוט מוגבל - ולמי בדיוק אתה הצבעת ותקעת סכין בגב? שיואו, כמה מפגר הוא יכול להיות?! אחלה פרק. כ"כ רציתי שדארה תזכה בחסינות, ומכל האנשים שם, מגיע לה. וסנדרה ממש התחבבה עליי בזמן האחרון. אהבתי את הקטע שהיא נשבעה בילדים שלה לדפוק את ג'ון וברטון... אבל הקטע הכי טוב בפרק זה כשרואים בסוף את רופרט וקריסטה שמחים לאיד שהעיפו את ברטון

axnholic

New member
713/712../images/Emo58.gif

אני חייב להגיד שהיה פרק מצויין, לא הפרס ולא התחרות חסינות גם לא שברטון עף (יש!!!!!!!!!) אלא החיוכים של כולם. זה היה פשוט כל כך כיף לראות את כולם מחייכים כולל חבר המשובעים חוץ מג'ון, זה פשוט הרס אותי. כמה שאני שמח אני גם עצוב... אני בספק אם ליל ודארה ישמרו על הברית. הוא יכול להגיד להן שאם הן יקחו אותו יש לו הכי קצת סיכויים לזכות בכסף, וזה לפי דעתי מה שישבור את הברית. עד עכשיו לא אהבתי במיוחד את סנדרה אבל בפרק הזה היא עלתה לראש הרשימה אחרי שכריסטה (היא לא כל כך מכוערת עם מקלחת) עפה. אבל מה האסטרטגיה שלה? להחביא דברים? טוב תמיד יש דברים חדשים... דארה אותו דבר כמו סנדרה. גם אותה לא אהבתי אבל עכשיו היא עלתה בסולם. את ליל תמיד חיבבתי אבל לא יותר מדי, תפסיקי להתבכיין! למה ציפית?!?! את הגירסה הנשית של אוסטין. טוב הגזמתי קצת אבל עדיין מה הקטע של "שורפות לי הרגליים אני הולכת לשים אותם במים"? אני רוצה להוסיף שהן (כולן) שחקניות גרועות ואצלי הפרס לשחקן הטוב ביותר מוענק לג'ון (אם לא הבנתם אני לא מתכוון לשחקניות גרועות של הישרדות). שמתם לב שהפרסים גדלו? מה הקטע של ג'ף "הנה המפתחות של המכונית שלך" טוב שלא הגזמנו. כמו כולם גם אני חושב שמילות הפרידה של ברטון היו מאוד מפגרות ואני לא צריך להגיד למה. משום מה גם בשלי לא מראים מה יהיה בפרק הבא רק מספרים שזה פרק סיום ויש הצגה פיצפונת של הפיינל 4.

De fire

New member
אז זהו ש../images/Emo58.gif 713

אני דווקא התפללתי שברטו יזכה בחסינות כי אז ג'ון היה עף. אבל בהחלט הכי שווה היה לראות את החיוכים של המושבעים. אם ג'ון היה עף בכלל היו נפתחים שם בקבוקי השמפניה.. וברטון אכן אדיוט.. כן נכון. ליל לא תוכל לישון כי היא פירקה את הברית. ולמי בדיוק הוא הצביע? שמעון פרס? שלום ולא להתראות ברררררררררטון!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif712

עד הפרק הזה אני עוד חיבבתי את ברטון.. אבל כשהוא עף, כל הבית רעד מצרחות השמחה שהיו לי. מגיע לו, הבנזו*ה. אחלה פרק, למרות שקריסטה הייתה מאוד חסרה בו
קרע אותי שחבר המושבעים שמח כשברטון עף!!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 713

פרק מצויין. דארה פשוט מלכה. מגיע לה לקחת הכל. איזה בחורה שקטה, מחושבת, יודעת מה היא רוצה. לא סובל את ליל, וטוב שברטון עף. אני מאוד מקווה שהתחזית שהעליתי כאן לפני כמה ימים תתגשם וליל הבאה בתור. אין לי בעיה עם השלושה שיישארו - לכל אחד מהם היו רגעים טובים במשחק שגורמים לי להעריך אותם בתור שחקנים כל אחד/ת בדרך שלו/שלה. אני כל כך מחכה ליום שני לראות איך העונה המדהימה הזו תיגמר. פייבוריטים : 1. סנדרה 2-3. ג'ון ודארה. 4. ליל תחזית : 1. סנדרה 2. ג'ון 3. ליל 4. דארה

Boran

New member
713 ../images/Emo58.gif

קודם כל- תזכירו לי בבקשה מי זכה באוטו בהישרדות 6? מאט? לברטון לא הגיע האוטו. למי שעף וחזר לא מגיע שום דבר. אבל הטעות הכי גדולה של ברטון היתה שהוא לקח איתו את ג'ון. אם נגיד שאנחנו מסתכלים על זה מנקודת המבט של ג'ון וברטון, שהם שולטים בכל מה שקורה באי. אז אם שניהם יוצאים, זה נותן לשלוש הבנות זמן לבד. אבל אם ברטון היה לוקח את ליל, אז- א. היתה לו הזדמנות לחזק את הברית המזוייפת איתה, כי עכשיו היא לא בטוחה בזה, ו-ב. ג'ון היה נשאר על האי כדי לשלוט במה שקורה עם שאר הבנות. חוץ מזה כמובן שזה היה מפריד את הבנות ולא היה נותן להן זמן להיות שלושתן ביחד לבד. אכן, הטעות הזו הביאה לנפילתו של ברטון, ולדעתי גם נפילתו העתידית של ג'ון. משום מה לדעתי המשפט של ג'ון בבית הדין יזכר בהיסטוריה של הישרדות- "בזמן האחרון מועצות הדין הן מועצות-דין-הפתעה, ואני רק לא רוצה להיות בצד השני של ההפתעה" משפט מגניב שמפתיע שיצא מהפה של ג'ון החלאה. אבל עם פה כזה גדול, גם דברים כאלה צריכים לצאת משם מדי פעם. ואגב פה- קריסטה נראית די טוב כשהיא לא פותחת את הפה שלה. אחרי שג'ף קרא 3 קולות, שמחתי לאללה שמי שיעוף יהיה בטוח אחד מהאאוטקאסטס. פחות אחד יותר נחמד, לאף אחד מהם לא מגיע לזכות וטוב שאחד מהם עף. חח המושבעים ממש קרעו אותי, בעיקר ההבעה של רופרט. איזה כלים
וגם סנדרה שצחקה איתם. בקשר למילים האחרונות של ברטון, גנבתם לי את המילים מהפה, אין מה להוסיף. ליל לא תהיה פיינל 2 אלא אם כן היא זוכה בחסינות האחרונה. כי לא דארה ולא סנדרה יקחו אותה לפיינל, כי למרות שהיא מכוערת מדוכדכת ומעצבנת, מסתבר שכולם שם אהבו אותה, ומפחדים להיות נגדה בפיינל 2. הימור שלי להמשך: מקום רביעי- ג'ון- אף אחד כבר לא מאמין לך, ולבנות יש ברית שאתה לא יכול לשבור. מקום שלישי- ליל- אם לא תזכי בחסינות, אף אחד לא יסתכן לעלות נגדך לפיינל 2. מקום שני- דארה- עם הקול של ריינו וטי בטוח, אבל יש יותר מושבעים שתומכים בסנדרה, ובצדק. מקום ראשון- סנדרה- עם הקולות של רופרט וקריסטה בטוח, אולי גם ג'ון אם יהיה מקרה קריסטי (היא אוייבת שלי- אבל ניצחה אותי בחוכמה ובצדק). יהיה מעניין. פייבוריטיות: סנדרה ודארה כמובן. לשם שינוי גם יש סיכוי טוב להן לפיינל. שנואים ביותר- ליל (שלשם שינוי עשתה את המעשה הנכון, אז היא פחות שנואה מג'ון) וג'ון (שפחות גרוע מפרקים אחרים, אבל עדין חרא)

walking

New member
אני מעוצבן! ../images/Emo58.gif

ירון למה לכל הרוחות אתה הורס את הישרדות שש?! לא ראיתי את זה!! >< זה שאני רואה את שבע לא אומר שראיתי את שש >_< פרק יפה..

Boran

New member
מחשבה ../images/Emo58.gif

כתבה על הישרדות 7 גרמה לי לחשוב קצת. ג'ון יעוף ראשון בפרק הבא ע"י ברית הנשים. אבל מה יקרה אם ג'ון יזכה בחסינות? אול הל וויל ברייק לוס. זה יהיה ממש אסון. ואם ליל תזכה בחסינות האחרונה? האם היא תיקח את מי שיותר מגיע לה- סנדרה, או את מי שהיתה איתה מתחילת המשחק- דארה? (זה בהנחה שברית הבנות תישאר לפיינל 3) אבל מה יהיה אם ג'ון יזכה בחסינות הראשונה? אסור, אסור אסור אסור.

asd32

New member
באתר של השרדות ראיתי

שג'ון ינסה להסית נגד אחת הבנות לא ידוע אם זה יצליח ואל תשכחו שאף אחד לא רוצה להיות עם ליל בפיינל 2 כי המושבעים יצביעו לה בטוח כי היא הכי אהובה ולאף אחד אין שום דבר נגדה ( שלא כמו סנדרה וג'ון) תחרות החסינות האחרונה תהיה מותחת מאיי פעם למרות שהייתי מתוח בטירוף גם בקודמת . וג'ון הוא האסטרטג הכי טוב שאי פעם היה בתוכנית כך שיש סיכוי שהוא יצא מזה

Boran

New member
במחשבה שניה ../images/Emo58.gif

תמיד השחקנים הכי טובים מגיעים למקום שלישי. אז אני אצטרך לנחש שסנדרה תגיע למקום שלישי, ודארה תנצח.

Boran

New member
אח שלי עם האתר והסיכומים המגניבים

מה קורה עם הסיכומים של שני הפרקים האחרונים?

למעלה