713 ../images/Emo58.gif
קודם כל- תזכירו לי בבקשה מי זכה באוטו בהישרדות 6? מאט? לברטון לא הגיע האוטו. למי שעף וחזר לא מגיע שום דבר. אבל הטעות הכי גדולה של ברטון היתה שהוא לקח איתו את ג'ון. אם נגיד שאנחנו מסתכלים על זה מנקודת המבט של ג'ון וברטון, שהם שולטים בכל מה שקורה באי. אז אם שניהם יוצאים, זה נותן לשלוש הבנות זמן לבד. אבל אם ברטון היה לוקח את ליל, אז- א. היתה לו הזדמנות לחזק את הברית המזוייפת איתה, כי עכשיו היא לא בטוחה בזה, ו-ב. ג'ון היה נשאר על האי כדי לשלוט במה שקורה עם שאר הבנות. חוץ מזה כמובן שזה היה מפריד את הבנות ולא היה נותן להן זמן להיות שלושתן ביחד לבד. אכן, הטעות הזו הביאה לנפילתו של ברטון, ולדעתי גם נפילתו העתידית של ג'ון. משום מה לדעתי המשפט של ג'ון בבית הדין יזכר בהיסטוריה של הישרדות- "בזמן האחרון מועצות הדין הן מועצות-דין-הפתעה, ואני רק לא רוצה להיות בצד השני של ההפתעה" משפט מגניב שמפתיע שיצא מהפה של ג'ון החלאה. אבל עם פה כזה גדול, גם דברים כאלה צריכים לצאת משם מדי פעם. ואגב פה- קריסטה נראית די טוב כשהיא לא פותחת את הפה שלה. אחרי שג'ף קרא 3 קולות, שמחתי לאללה שמי שיעוף יהיה בטוח אחד מהאאוטקאסטס. פחות אחד יותר נחמד, לאף אחד מהם לא מגיע לזכות וטוב שאחד מהם עף. חח המושבעים ממש קרעו אותי, בעיקר ההבעה של רופרט. איזה כלים
וגם סנדרה שצחקה איתם. בקשר למילים האחרונות של ברטון, גנבתם לי את המילים מהפה, אין מה להוסיף. ליל לא תהיה פיינל 2 אלא אם כן היא זוכה בחסינות האחרונה. כי לא דארה ולא סנדרה יקחו אותה לפיינל, כי למרות שהיא מכוערת מדוכדכת ומעצבנת, מסתבר שכולם שם אהבו אותה, ומפחדים להיות נגדה בפיינל 2. הימור שלי להמשך: מקום רביעי- ג'ון- אף אחד כבר לא מאמין לך, ולבנות יש ברית שאתה לא יכול לשבור. מקום שלישי- ליל- אם לא תזכי בחסינות, אף אחד לא יסתכן לעלות נגדך לפיינל 2. מקום שני- דארה- עם הקול של ריינו וטי בטוח, אבל יש יותר מושבעים שתומכים בסנדרה, ובצדק. מקום ראשון- סנדרה- עם הקולות של רופרט וקריסטה בטוח, אולי גם ג'ון אם יהיה מקרה קריסטי (היא אוייבת שלי- אבל ניצחה אותי בחוכמה ובצדק). יהיה מעניין. פייבוריטיות: סנדרה ודארה כמובן. לשם שינוי גם יש סיכוי טוב להן לפיינל. שנואים ביותר- ליל (שלשם שינוי עשתה את המעשה הנכון, אז היא פחות שנואה מג'ון) וג'ון (שפחות גרוע מפרקים אחרים, אבל עדין חרא)