706

HuGo Hell

New member
706../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

איכסה של פרק.. פשוט איכס.. הפרק היה עלוב ביותר.. ממש ציפיתי ליותר אחרי 705. למרות שהבנות נראות טוב מהרגיל.. ביחוד באפי. וזה רק אני או שמה עושים לבאפי? הופכים אותה לזונה? מאנג´ל לספייק ולבחור-המכוער? היא הופכת להיות "אם אתה קוסמי אני שלך" (קוסמי = ערפד/מכשף/ בקיצור יצור קסום משהו מהעולם האל טבעי) היו יכולים לעשות אותו יותר יפה.. הפרק ממש איכסה

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif דווקא אהבתי

נכון, זה אמנם לא טרם לעלילה המרכזית, למעט העובדה שספייק יכול להיות קצת יותר נורמלי ולעזור, ושאולי באפי סולחת לו. לדעתי הפרק היה מצחיק מאוד, באפי נראתה טוב מאוד ודואן, טוב, תמיד חשבתי שהיא מאוד מעצבנת אבל בעונה הזאת היא פשוט הפכה לפצצה (אבל מעצבנת). סתם פרק חמוד וקליל, כמו שעושים הרבה פעמים כדי למרוח את העונה. וחוץ מזה, הפרק הבא אמור להיות יותר רציני ולעניין, אני חושב.

A Pig in a Cage

New member
אה, כן

באפי בכלל לא נהייתה זונה. זה היה קסם, זה הכל. היא לא היתה מתנהגת ככה בלעדיו.

Angelus

New member
s07e06.him ../images/Emo58.gif +תשובה חלקית..

אמ.. הפרק חמוד ביותר, לי יש את הגירסא של ה FFN. לא משהו.. אבל עדיין, פלאש-באק לעונה השנייה והכל.. היה לדעתי מאד מאד מצחיק מן פרק הפסקה בין לבין.. בכל מקרה, נכון בסוף שהודיעו על הפריצה שקרע אותי מצחוק אז זה נגמר בזה שזהו אניה כיבתה את הרדיו יש לה מלא כסף וזהו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב אני לא יכול לענות לך פה למה אתה לא מצליח אבל אם אתה ממש רוצה תשלח לי מסר או באייסיקיו.

Angelus

New member
אה ועוד קטע קטן בפרק ../images/Emo58.gif

הקטע שהיא מנסה להרוג את המנהל הרג אותי!!!!!!!!!!!!! ושווילו רוצה להפוך אותו לבחורה.. השתגעת?! זה היה אחד הפרקים הכי מצחיקים בתולדות באפי. אני שמח שהם חזרו לעצמם אחרי עונה מסריחה:}

A Pig in a Cage

New member
מה, אף אחד לא ראה את הפרק?

לפני שבועיים היה שרשור ענק בקשר לפרק. נכון, הוא היה יותר יפה, אבל עדיין. כנראה הרבה לא הצליחו להוריד או משהו

max2k

New member
אני בכלל

לא מוצא את העמוד בכדי להוריד את התוכנה. ובמירק זה בתשלום.

Skunk On Wheels

New member
אוי אוי

מתי אנשים יקלטו שמירק זה תוכנה לא בתשלום? לכו לwww.mirc.co.uk ופשוט תורידו משם, לא צריך לשלם על התוכנה הזאת בכלל

star lili

New member
אני מאוד נהנתי מהפרק

מזמן לא צחקתי (צחוק באמת) בבאפי ככה
... בשביל פרק כזה העלילה העונתית יכולה לחכות. דרך אגב, לעוד מישהו חסרה איזה דקה וחצי מהפתיחה?

A Pig in a Cage

New member
כן, ויש לזה סיבה

למרות שאני לא בטוח כמה מזה אפשר להגיד בפורום, אבל בכל זאת. הגירסה שהגיעה למקום-הזה-שכולם-מורידים-ממנו-את-עונה-7 היא שונה מבדרך כלל ונעשתה ע"י אנשים שונים שיש להם מוניטין לא משהו (בגלל זה גם האיכות טיפה ירודה, ולקח הרבה זמן עד שהפרק הגיע לרשת). אלה שעושים את הפרקים שבד"כ מופצים שם פישלו השבוע ולא הספיקו להכין אותו בזמן, למרות שהיום כבר אפשר למצוא אותו קצת, והוא בטח יהיה שכיח יותר בהמשך. מקווה שכתבתי את זה כמה שיותר מעורפל כדי לא לגרום להודעה להימחק. בכל מקרה אפשר לפנות אליי במסרים להסבר יותר מדויק

GuyNemesh

New member
זה אומר שרק לי דאל-נט לא התחבר?

הוא כל הזמן כותב לי Unable to connect (Can´t assign requested address) לכל השאר זה עבר כרגיל? כי שאר הסרברים התחברו לי רגיל... אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה שישלח לי מסר. תודה

Idomania

New member
706 ../images/Emo58.gif אוקיי דקות ראשונות..

ראיתי רק את הדקות הראשונות של הפרק וכבר שמתי לב לכמה דברים. אוקיי בקטע שדאון ובאפי ישבו במגרש ממש בתחילת הפרק זה היה ממש מוזר! זה ממש הזכיר לי את העונות הראשונות כל הצורת דיבור של באפי.. והמשקפיים! זה אותם משקפיים! ועדין היא מעלה אותם למעלה(שמתם לב שלא ראו אותם מהעונה השלישית..נראה לי) לדעתי ג´וס עושה את זה בכוונה! וגם הקטע בהתחלה עם אניה. אוף אני שונא את דהופרין ולחשוב שעד פרק שעבר אהבתי אותו!! אוף! טוב נו כל זה יצא מכמה דקות מסכנות שראיתי אני אגיב אחר כך שאני אראה את כל הפרק..

Angelus

New member
עוד משהו קטן לא ממש ספוילר לפרק..

באפי הייתה מכוערתתתתתת כל כךךךךךךךךךך... והשיער היה עקום והמשקפיים באמת מהעונות הראשונות וראיתי שהוא מנסה להחזיר הכל אבל שיעשה אותה יפה היא הייתה ממש מכוערתת..

למעלה