706

Idomania

New member
706../images/Emo58.gif ראיתי הכל!!

פרק ענק!! מצחיק בטירוף באפי די הייתה מגעילה הפרק ודי מטומטמת.. דאון.. וואו מה זה היה במועדון?? וילו חחח לפחות סוף סוף יודעים שהיא לסבית ולא דו! והקטע שהיא נשתה להפוך אותו לאישה...חחח ואניה אוווו אניה....
פרק ענקי.. חבל שטארה לא הייתה גם... זה היה יכול להיות נחמד תארו לכם אם קרודיליה או גלורי היו שם.. זה היה מחזה לא נעים..

MegaMan

New member
עזרה

מישהו יודע למה זה לא מתחבר לדאל נט? או שמישהו יכול לתת לי ערוץ אחר שאפשר להוריד ממנו פרקים? בבקשה

buffstar

New member
../images/Emo58.gif706

אוי אהבתי, אומנם לא כמו את הפרק הקודם אבל היה ממש מצחיק... ואנ חושבת דווקא שבאפי ניראה ממש טוב בפרק הזה! לא מכוערת בכלל , אני אהבתי את הפוני, וגם דאון ווילו נראו טוב, אניה לא משו יותר אהבתי איך שהיא ניראה בפרק הקודם... הRJ באמת חתיך... היה מצחיק, במיוחד הקטע שפיצלו את המסך ווילו רצה להפוך אותו לבת, אני כל הפרק חיכיתי שווילו תתאהב בו, ואז שזה קרה נקראתי מצחוק, אפילו שאני עדיין חושבת שהיא דו כי זה לא ממש מסתדד לי אם זה שהיא פיתאום *לא* נמשכת לבנים...

talrv

New member
אני בעמדה שלך..

לא פרק גאוני בכלל, וגם די ברור שהוא פילר, אבל קורע בטירוף! לא "משהו כחול" קורע, כי בכל זאת, משהו כחול הוא הפרק *הכי* קורע בבאפי נקודה (טוב, נו, לדעתי בלבד..), אבל בהחלט מריץ תחרות יפה על המקום השני. אמנם מיחזור, אבל עשו אותו בצורה מצחיקה.. רק חבל שהתמקדו בדאון בפרק הזה, ההופעות המזעריות שלה הם מה שהפכו אותה להרבה פחות מעצבנת בפרקים האחרונים והנה היא שוב במלוא קרציותה.. בוכה מייבבת ועומדת לבצע התאבדות.. רצח אופי עושים לה.. ובאפי באמת נראתה יותר טוב בפרק הזה! אהבתי את השיער
וזאנדר היה מעולה.. כמה חורים בעלילה שלא סיפרו לנו עליהם - כולם שכחו מה היה עם אניה פרק קודם והיא בסקוביס עכשיו? מתי זה קרה?? ולמה לא ראינו את באפי מספרת לכולם שיש לספייק נשמה??

Idomania

New member
בדיוק../images/Emo58.gif

חשבתי כבר שזה יהיה עוד משהו שהיא לא תספר להם כמו זה היא שכבה עם ספייק ופתאם היא מדברת איתם על זה חופשי איתם זה קצת מוזר... ושמתם לב בהתחלה שדאון דברה איתה על כל עניין הנשמה וזה שהיא לא מבניה איך הוא יכול להשתנות עם נשמה..... מישהו בכלל סיפר לה על אנג´ל?? והם לא שכחו הם פשוט המשיכו הלאה כמו שהם תמיד עושים.. וגם באפי שנכעה אותה בתחילת הפרק.. ואחרי הכל היא כבר לא שדה..

buffstar

New member
../images/Emo58.gifצודק

באמת יותר מידי דאון בפרק הזה, ושוב כל היללות המעצבנות... ובכלל הקטע של המעודדות היה כל כך מביך, החבאתי מאחורי הכרית... אבל אהבתי את הסלו מואשיין והמוזיקה ברקע כל פעם שהראו את הבחור הזה...

idan3k

New member
פרק חמוד ומצחיק בשביל פילר ../images/Emo58.gif

לא ציפיתי ליות מדי, לפי העלילה חשבתי שזה יהיה ממש ממוחזר אבל זה היה בסדר... הכי קרע אותי הסוף "גלידה על חשבוני"... ודון בברונז....
אני רוצה את הג´קט הזה!!! למה שרפו??? (אם זה מה שיגרום לי להיות עם באפי אז למה לא?) הוא היה פרק חמוד, לא גרוע כמו שציפיתי, אבל מחכה לנו פיצוי ב2 פרקים הבאים נדמה לי (ואני מקווה!) ולא אל תגלו לי! גם ככה הרסו לי את רוב 707 ואם מישהו מגלה לי משהו ל708 אני Devoure אותו

למעלה