704??

Alaithlos

New member
לא. ../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

להרגע, יקח עוד קצת זמן עד שאנשים פה יתחילו להשתפך.. [אני לדוגמא לא אראה אותו לפחות עד שבת..]

../images/Emo58.gif704

ראתי היא חוזרת לכריס אבל הוא קצת חנוני משום מה והפרק קצת משעמם ממש אבל ממש חבל שאימי ודניאל קבר לא כותבים את הסדרה היחידה שנהיתה די בסדר זו אפריל. היא חמודה . החברות החדשות של רורי מה לעזעל קרה שם למה היא התחברה איתן הם ממש מעצבנות. היחידה שנשארה נורמלית זו סוקי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo11.gif[בלי ספוילרים]

$&@@$*#^#@$!#@~#@^%$#*&^)*_(+)&$%~@$#^@$^##$^$&#$ שנאתי את הפרק הזה. ממש. חוץ מקטע אחד מצחיק. לא רוצה גילמור יותר. @%!^$&%^%
אמ. כן.

Tahoe

New member
704 עם ספוילרים! ../images/Emo58.gif

גם אני ממש שנאתי אותו!!!
אוף די נמאס...כל הפרק חשבתי שאם הייתי יכולה להפסיק לראות הייתי מפסיקה לאלתר! אבל כמובן שאי אפשר, בכל זאת סדרה שמכורים לה 6 שנים זה לא דבר שמגיע כל יום, אי אפשר פשוט לנטוש- גם ברגעים הקשים! ואלו חברי- בהחלט רגעים קשים! אוקיי, עברו 6 שבועות, ונחשו מה? העולם כפי שהכרנו אותו נעלם וכעת קיים עולם אלטרנטיבי, עולם שבו לורלי וכריס כבר "יוצאים קבוע, כמו שני ילדי תיכון ולשניהם "נורא נורא טוב וכיף".
עולם שבו המושג לוק ולורלי הוא מושג היסטורי באופן סופי ובלתי ניתן לערעור. עולם שבו רורי רוכשת לה כל מיני חברות חדשות ותמוהות. עולם שבו לוק פתאום כבר לא נלחץ מלשמור על הילדה שלו (כמו ביומולדת שלה) ולוקח אותה לתקופה בלתי מוגבלת של לפחות שבועיים(!!!), וכן כן, גם לה לא אכפת שלורלי ולוק נפרדו והיא כבר מנסה למצוא לו שידוך...כאילו, רק לי זה נראה לא הגיוני שפתאום כולם קיבלו בכזאת שאת נפש את העובדה שהם כבר לא ביחד? מה רק אני היסטרית??
מה קרה לסרטים ורודים/ תכלת? חוץ מהדברים האלה, היה באמת קטע מצחיק שבו קרה עוד אירוע על-טבעי רק משעשע הפעם- הגברת גילמור אמילי נעצרה וקראה ללורלי לשחרר אותה...אהבתי את איך שלורלי צילמה את כל השוטרים עם הפלאפון.
וכמו שאמרת, זה היה הקטע המצחיק היחיד בכל הפרק (אם התכוונת לקטע הזה). כאילו, הקטע שכריס מפתיע אותה עם הסרט וכל זה היה יכול להיות מרגש, אם זה לא היה כריס...זה היה מושלם מידי...מעצבן!!! ומכל הפרק יצאתי בהרגשה של סופניות...כאילו שזה באמת נגמר, לפחות לזמן הקרוב. ככה הם מציגים את זה...ואותי זה מצער מאוד. וגם מרגיש אף אחד לא מראה שום סימנים של חרטה או צער. וכמובן- הגרנד פינאלה של כל הפרק הזה: הסוף העצוב מספר 4 של העונה!! כריס ולורלי נכנסים יחד הביתה על כל ההשלכות של הדבר. והקטע שהם מתנשקים בפתח של הבית...פשוט שבר לי את הלב כי הוא כלכך מזכיר את הקטע אחרי שלוק ולורלי רבים והוא בא אליה הביתה, והיא בדיוק רואה סרט ישן ואז היא פותחת את הדלת והם מתנשקים שם על רקע השיר...
אוף, נסחפתי קצת אה??
כמה דברים לסיום: * שוב היה מחסור משווע במוסיקה וזה מתחיל לעצבן.
* הרבה פעמים במהלך הפרק הרגשתי שאני צופה בהצגת תיאטרון מצולמת, שכאילו השחקנים לא עומדים נכון והם נראים כאילו לא נוח להם, זה לא נראה טבעי! * רק אל תגידו לי שעכשיו יהיה משהו בין לוק לאנה, כי אני אבכה...
* לרורי באמת אין חברים אחרי שנתיים (שנתיים?) של לימודים שהיא צריכה למצוא חברות חדשות? אבל יחד עם זאת אפשר להגיד שאחרי 4 פרקים אנחנו צריכים להפסיק לחכות לגילמור של הפלאדינו'ס ולהתחיל להתרגל לגילמור החדש, כי...נו...אין לנו כלכך ברירה.

y a e l s

New member
../images/Emo190.gif

לורילי וכריס..... חשבתי שבלעתי ליטר סוכרזית... ממש מכעיס! זה מושלם מידי פתאום... מזל שיש את אמילי שתמיד מצילה את המצב של הפרקים המתדרדרים.

704 ../images/Emo58.gif

רק טבעי שאנה תהיה עם לוק, כמה שזה מעצבן. ואהבתי את מה שאמרת על זה שאי אפשר לנטוש, גם ברגעים הקשים (= מסכימה וחוזרת למניפסט שלי בנוגע לפרק. כריס לורליי - עדיין מוזר לי קצת. למרות שאני מניחה שזה צפוי. רורי חברות חדשות של רורי - לא נראה לי שזה משהו קבוע. אני מניחה שמנסים להוציא קצת מבועת הריץ' ביצ'ס שהיא הסתובבה איתם קודם ולחשוף אתה לסוגי אנשים אחרים. זה חכם, אבל אני מקווה שיחליפו את הבנות האלו כי הן לא ממש השאירו רושם (טוב, זאת עם השמלה האדומה הקצרצרה אולי). בהמשך נראה. חוץ מזה, עידוד לכיוון אומנות יגרום אולי להופעת אורח של ג'ס ותמיד נחמד לראות אותו. למרות שהעדפתי אותו מתוסבך. **אני חושבת שכל הקטע שיחת הטלפון של לוגן ורורי בסוף הפרק איכשהו מרמז שהיחסים האלו עתידים להפסק (כי הרי שני אנשים יכולים לנהל מערכת יחסים לגמרי נורמלית כשיש אוקייאנוס אטלנטי המפריד ביניהם). עדיין מחפשת את מרטי. הוא היה אחד נחמד. הערות כלליות: קירק - "היפ בייגל"? D= אמילי - חחח! ענק! גם אני הייתי מביאה מצלמה במקומה. וזהו. (=

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif רוצה ספויילרים להמשך? ../images/Emo3.gif

אני יכולה לענות לך על כמה דברים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם מהרמהרמהר ../images/Emo58.gifלהמשך.

על לוק-אנה עוד לא שמעתי שום דבר, לא נראה לי שיעשו עם זה משהו. אבל הוא כן יצא לדייט עם איזו מישהי. מרטי חוזר בפרק 7, לא יודעת מה תהיה העלילה. כריס ולורליי... נשאיר את זה מסתורי בינתיים.

מגניב

סתם שאלה, עד איזה פרק ישדרו את הפרקים ברצף? כי יש להם מתישהו בקרוב חגים, אז השידורים ידחו בטח לשלב מאוחר יותר.

יסמין@

New member
גם לי

קצת מוזר הקטע של לור-כריס. הפתיחה לא זרמה: לור קשקשה עוד ועוד ועוד ועוד ועוד על הנחשים וכו' וכריס נראה עם פרצוף של "סתמי כבר!!!". זה היה כל כך לא סקסי הפטפוט הזה. והרי בכל העונות ככה נפתח פרק: לורליי אומרת משהו ואומרת הרבה, וברוב הפעמים זה מלא חן וקסם ומצחיק ולורליי כזה. הפעם זה היה פשוט מתקפת מילים. וזה נדמה לי או שבפרק הזה מתקפת המילים עלתה על גדותיה? גם לורליי וגם הבת של לוק מדברת מהר-מהר-מהר והרבה-הרבה-הרבה וגם הבחורות החדשות, בייחוד אחת מהן. אוףףףף, שקט כבר!
ואני לא זוכרת אם כבר כתבו על כך, שמתן לב שבעיצוב דמותה של בתו של לוק יש דמיון לרורי? גם היא אוהבת לקרוא וגם היא מגיעה לביה"ס לפני הזמן וגם היא טיפוס של חכמה וכו' וכו'. ורק סוקי התעצבנה וכל הזמן רמזה על לוק לוק לוק... והכובע שלו פשוט נורא. פתאום נראה לי אפילו נורא יותר מבשבוע שעבר. כמעט מגיע לו לגבות. ענק כזה. וכל הקטע בין לור לכריס אפילו מביך. הם ממש לא מתחשבים ברורי. מה יהיה אם גם הפעם זה לא יצליח? וטובים דבריה של סוקי: לריבאונד לא לוקחים את האבא של בתך היחידה. אלא אם כן הוא אינו ריבאונד? האם לוק נמחק לגמרי מליבה ומתודעתה? קשה להניח זאת.

DarkMagic17

New member
אין ספק ש...../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

צפוי שהולך להיות לוק-אנה וגם צפוי שהולך להיות רורי-מרטי... למען האמת אני הייתי מופתעת לגמרי שמרטי לא בא איתה לתערוכה... זה היה כלכך צפוי שזה יקרה. מזל. אחרת היה צפוי *מדי*

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

לא מאמינה שיחזרו למרטי.
לא, לא חושבת שיהיה רורי-מרטי. ולא רוצה להאמין שיהיה לוק ואנה, למרות שזה באמת צפוי למדי.
במיוחד עכשיו שאפריל עברה לגור איתו ליותר מדי זמן.

luvgirl

New member
איכסה...

פשוט איכסה של פרק. חיכיתי כל הפרק שיגיע כבר הסוף. בקושי יש לי כוח להגיב..איפה בנות גילמור שאני אוהבת? איפה הימים הטובים שבהם נהניתי לראות בנות גילמור? עצוב לי...

למעלה