704 עם ספוילרים! ../images/Emo58.gif
גם אני ממש שנאתי אותו!!!
אוף די נמאס...כל הפרק חשבתי שאם הייתי יכולה להפסיק לראות הייתי מפסיקה לאלתר! אבל כמובן שאי אפשר, בכל זאת סדרה שמכורים לה 6 שנים זה לא דבר שמגיע כל יום, אי אפשר פשוט לנטוש- גם ברגעים הקשים! ואלו חברי- בהחלט רגעים קשים! אוקיי, עברו 6 שבועות, ונחשו מה? העולם כפי שהכרנו אותו נעלם וכעת קיים עולם אלטרנטיבי, עולם שבו לורלי וכריס כבר "יוצאים קבוע, כמו שני ילדי תיכון ולשניהם "נורא נורא טוב וכיף".
עולם שבו המושג לוק ולורלי הוא מושג היסטורי באופן סופי ובלתי ניתן לערעור. עולם שבו רורי רוכשת לה כל מיני חברות חדשות ותמוהות. עולם שבו לוק פתאום כבר לא נלחץ מלשמור על הילדה שלו (כמו ביומולדת שלה) ולוקח אותה לתקופה בלתי מוגבלת של לפחות שבועיים(!!!), וכן כן, גם לה לא אכפת שלורלי ולוק נפרדו והיא כבר מנסה למצוא לו שידוך...כאילו, רק לי זה נראה לא הגיוני שפתאום כולם קיבלו בכזאת שאת נפש את העובדה שהם כבר לא ביחד? מה רק אני היסטרית??
מה קרה לסרטים ורודים/ תכלת? חוץ מהדברים האלה, היה באמת קטע מצחיק שבו קרה עוד אירוע על-טבעי רק משעשע הפעם- הגברת גילמור אמילי נעצרה וקראה ללורלי לשחרר אותה...אהבתי את איך שלורלי צילמה את כל השוטרים עם הפלאפון.
וכמו שאמרת, זה היה הקטע המצחיק היחיד בכל הפרק (אם התכוונת לקטע הזה). כאילו, הקטע שכריס מפתיע אותה עם הסרט וכל זה היה יכול להיות מרגש, אם זה לא היה כריס...זה היה מושלם מידי...מעצבן!!! ומכל הפרק יצאתי בהרגשה של סופניות...כאילו שזה באמת נגמר, לפחות לזמן הקרוב. ככה הם מציגים את זה...ואותי זה מצער מאוד. וגם מרגיש אף אחד לא מראה שום סימנים של חרטה או צער. וכמובן- הגרנד פינאלה של כל הפרק הזה: הסוף העצוב מספר 4 של העונה!! כריס ולורלי נכנסים יחד הביתה על כל ההשלכות של הדבר. והקטע שהם מתנשקים בפתח של הבית...פשוט שבר לי את הלב כי הוא כלכך מזכיר את הקטע אחרי שלוק ולורלי רבים והוא בא אליה הביתה, והיא בדיוק רואה סרט ישן ואז היא פותחת את הדלת והם מתנשקים שם על רקע השיר...
אוף, נסחפתי קצת אה??
כמה דברים לסיום: * שוב היה מחסור משווע במוסיקה וזה מתחיל לעצבן.
* הרבה פעמים במהלך הפרק הרגשתי שאני צופה בהצגת תיאטרון מצולמת, שכאילו השחקנים לא עומדים נכון והם נראים כאילו לא נוח להם, זה לא נראה טבעי! * רק אל תגידו לי שעכשיו יהיה משהו בין לוק לאנה, כי אני אבכה...
* לרורי באמת אין חברים אחרי שנתיים (שנתיים?) של לימודים שהיא צריכה למצוא חברות חדשות? אבל יחד עם זאת אפשר להגיד שאחרי 4 פרקים אנחנו צריכים להפסיק לחכות לגילמור של הפלאדינו'ס ולהתחיל להתרגל לגילמור החדש, כי...נו...אין לנו כלכך ברירה.