704??

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif טובמהרמהרמהר ../images/Emo58.gif

אז החזירו אותו לתוכנית בעבר כי איימי ממש ממש ממש אהבה אותו והוא אהב את איימי וכל הזמן הצליחו לשכנע אותו שיש להם משהו טוב בשבילו. עכשיו אין יותר איימי, יש את איכשלאקוראיםלו, שאת עמדתו לגבי ג'ס אנחנו עדיין לא יודעים. ויש את הירוז, כמובן. והרי הוא ואלקסיס נפרדו, שזה גם קצת מכשול, למרות ששמועות אומרות שהם חזרו להיות יחד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אכן,

ורצוי שתהיה, בשביל זוג שהיה ביחד כמעט ארבע שנים.
ואכן, ג'ס הוא היחיד עמו לרורי יש כימיה. עם דין זה היה נוראי, זה נראה כאילו היא מנשקת עץ. עם לוגן... זה לא ממש נראה שהיא נמשכת אליו.

DarkMagic17

New member
סה"כ היה פרק..../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

מאכזב... אבל חביב בכל זאת
כמו שאמרו הקטעים הטובים היו בהחלט עם החגורה- "כן, נחגרת, זה סוף הדייט
" ועם אמילי- כשהיא צילמה את כל השוטרים וחייכה, והכי חמוד היה שכריס חייך כל הקטע הזה...
דווקא המוזיקה עם "ג'יילהאוס רוק" היה ממממש צפוי, ממש ציפיתי שהיא תגיד את השיר הזה
החברות של רורי דווקא היו שינוי מרענן, וזה שהיא מנפנפת את לוגן בשביל בנות שהיא הרגע פגשה- ללא ספק סימן...
נקווה שזה ידאיג אותו והוא יבוא מיד, עוד יותר נקווה שכשהוא יבוא הוא ימצא אותה ואת מרטי ביחד
זה יהיה כיף^_^ זהו, חוץ מזה לא היה הכי מעניין... אדוארד מלמד בייל, סוקי וג'קסון משתגעים עם הירקות שלהם, לא משהו שלא ראינו או שמענו בעבר... מריח מוכר, מריח כמו חיקוי זול, אבל משעשע קלות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

לוגן חוזר ותופס את רורי עם מרטי זה טלנובלי מדי, וחלילה שיקרה.:X אדוארד? זה השם של השחקן! את מתכוונת ריצ'ארד?

Alaithlos

New member
אדוארד הרמן, לא?../images/Emo15.gif

אבל נראה לי שהיא אכן התכוונה ריצ'רד..

DarkMagic17

New member
כן, אין ספק ששידורים רבים של../images/Emo28.gif

האלופה השפיעו עליי קשות
וכן, ללא ספק התכוונתי לריצ'ארד.. אני אפילו לא חושבת שידעתי שהשם של השחקן זה אדוארד
איפשהו בתת מודע

Blossom

New member
כמה הערות של סטייל

שמתם לב שמיס פאטי רזתה? אני לא יכלתי להפסיק להסתכל עליה ולחשוב.. "תסרוקת חדשה? לא. ההה! היא רזתה!" שזה ממש יופי לה ואני מפרגנת לאללה חוצמזה - פריס נראית מהמם עם בלונד והגיע הזמן שהיא לא תיראה כ"כ שלוכית. היא בחורה יפה ומגיע לה להיראות טוב לפחות כמו לורלי ורורי. ועוד משהו מטריד - מה קרה לשיער של לורלי?? היא יוצאת לדייט במכונית פתוחה עם כריס ואומרת לו "תזכור איך שהשיער שלי נראה כי הוא לא ישאר ככה עד סוף הדייט" וכל מה שעבר לי בראש זה "הלוואי שלא יישאר ככה! שכחת להסתרק מותק!"

למעלה