7 לילות עשו את זה שוב

acid bath

New member
בונא בנאדאם

אם כל זה שגלגלצ זה באמת לא משהו את לא יכול לקחת מהם את זה שהם באים ובאמת דוחפים אמנים לא מוכרים. נכון שזה טיפה בים כל אומן שהם דוחפים מול כל החרא המיינסטרימי שהם זורקים לגל הלוך ושוב,אבל יש להם תוכניות (אומנם בלייט נייט ממש) כמו הקצה,עסק שחור שדוחפות אמנים בכלל לא מוכרים למיינסטרים,ובכלל אני בתור בנאדאם שסתם מכיר פה ושם אנשים באנדרגראונד של המיינסטרים אפשר לאמר מכיר 5 אנשים שהושמעו בגלגל"צ. אי אפשר לבקש מתחנה שתשמיע כל הזמן דברים חדשים כי אז היא לא תתפוס (אלא אם כן זה הקטע שלה ואנשים ישימו אותה בשביל להגיד שהם שמעו ראשונים את הכוכב).

M e n s R e a

New member
אבל בעצם ענית לעצמך

כי אמרת שמה שהם דוחפים זה זבל. אחי, דיברתי עם אלון ימין. הוא מאד התגאה בכך שמירי מסיקה ואריק ברמן פרצו אצלם, כשהם לא היו מוכרים עוד לפני כן. I rest my case

acid bath

New member
אף פעם לא אמרתי שגלגלצ זה לא

זבל אבל תיקנתי את הבחור ואמרתי שלמרות הזבל הם כן דוחפים אמנים צעירים ולא מוכרים.

ToMoOsH

New member
אל תהיה תמים...

ואם אני אשקיע ימים ולילות ואקרע ת'תחת והתוצאה הסופית תהיה שווה לתחת כי אני לא כישרוני ולא מוסיקלי? אז מה, רק בגלל שהשקעתי רגש ומחשבה הם ישדרו את זה? לא, כי הם שואפים לשדר איכות בלי קשר לזמן ההשקעה. תחשוב מי שמקשיב לרדיו, אחד אומר: "איזה שיר חרא" השני אומר לו: "מה אתה מעביר תחנה הוא השקיע זמן ומחשבה בשיר הזה". אנשים רוצים לשמוע מוזיקה טובה, נקודה. על האיכות שגלגל"צ מגדיר אפשר להתווכח אבל העקרונות שלו נכונים. זו דעתי, תחשוב על זה.

M e n s R e a

New member
מה?

על מה יש לחשוב כאן בדיוק? נכון, מי שלא מוסיקאי יכול להיות מאד שלא יעריך זמן והשקעה. אבל לומר שגלגל"צ לא ישדרו את זה בגלל ש"הם שואפים לשדר איכות"? אז מי תמים פה בדיוק? והרי אחרי זה הוספת-אפשר להתווכח על האיכות. אז בשביל מה ההקדמה חסרת הטעם הזו? ואגב, בתור מי שדיבר עם העורכים המוסיקלים שלהם כמה פעמים, הם מודים שחלק מהדברים שנכנסים לפלייליסט מגיעים לשם רק בגלל "לחץ של הקהל". אז זה אומר, שהם בעצמם לא מבסוטים ממה שהם מכניסים.

אני מסכים איתך חלקית

זה נכון שאי אפשר לשים את כל מי שישב והשקיע, יש צדק בזה. אבל גלגל"צ לא שואפים לשים משהו איכותי, הם שואפים לשים כל שיר קליט שיצליח להביא להם כמה שיותר רייטינג. אם הקהל ידרוש למשל, שירי דיכאון נגיד של ראובן המלאך, גלגל"צ ישימו כל עוד קהל המאיזנים רוצים, גם אם זה לא איכותי, וזה רלוונטי גם לרוק. אנחנו צריכים להכתיב לגלגל"צ מה לשמוע ולא הם לנו.

M e n s R e a

New member
וזה לא יקרה

כלומר, אנחנו כאוהבי רוק לא נכתיב לגלגל"צ מה להשמיע, כל עוד הרוב מאזין לתחנה הזו. אין להם סיבה לעשות שינוי מהותי.

ringo rulz

New member
גם לפני שבועיים הייתה כתבה

הם שלחו דיסקים עם שירים של אואזיס ונירוונה תחת שם של אומן ושלחו לחברות תקליטים...אם לקורט קובין אין סיכוי בהליקון מה יהא על אזובי הקיר?

מלך123

New member
זה כל כך ברור

נו באמת. הם בטח שומעים רק את ההתחלה ואם זה לא פופ סגנון רוני דואני, נינט, הראל סקעת וכדומה או היפ-הופ מטומטם הם זורקים את זה.פשוט יש לי הרגשה שכל סינגל ששולחים להם שם והוא לא כמו הז'אנרים שציינתי למעלה פשוט נפטרים ממנו.

M e n s R e a

New member
יש מצב

רק שבטלפון הם נורא נחמדים. גורמים לך לחשוב שהנה, עוד שניה אתה נכנס לפלייליסט ומשמיעים את שיר הרוק שלך נונ-סטופ. הבעיה היא לא רק השאלה האם הם בכלל נותנים צ'אנס לסגנונות אחרים. כי גם אותם הם מסננים. הם בגישה שגם משהו טוב לא אמור להיכנס לגלגל"צ, אלא אם כן: 1.יש דרישה מהקהל (ואיך הקהל בדיוק יכיר אותך, זה מאד קשה בלי תמיכה מהמדיה במדינה בה אנשים לא הולכים הרבה להופעות של הרכבים אותם הם לא מכירים) 2.יש יחצ"ן די חזק. וזה עולה גם 8,000$ לשנה, סכום שלא לכל אחד יש אפשרות (ורצון) להוציאו.

M e n s R e a

New member
והתגובה שלהם:

שוחחתי אתמול עם מנהל התקליטיה. הטענה שלו היא, שאכן הכתבה הציגה אותם באור רע. אבל הם לא זרקו את מה שהם ביקשו לשלוח. הם טוענים, שיש סינגלים שמגיעים אליהם בכמות של עשרות, בעיקר מחב' תקליטים, ואת הכמות הזו הם זורקים. כלומר, אם הם אומרים למישהו לשלוח 10 עותקים, הם לא זורקים אותם. השאלה היא-האם מאמינים להם? אגב, בכתבה משתמע, שיש אומנים, שלא מאמינים שהם בכלל מאזינים למה ששולחים להם (אז למה הם מבקשים לשלוח? כנראה בשביל שלא לצאת אלו שלא נותנים צ'אנס וכזה).

למעלה