7 לילות עשו את זה שוב

M e n s R e a

New member
7 לילות עשו את זה שוב

לכל חובבי גלגל"צ שבניכם (ואני מקווה שאין פה הרבה כאלה)-אתם מוזמנים לקרוא (שוב) את 7 לילות של ידיעות, שפשוט מתעלל בכל מה שהורס את המוסיקה פה בארץ. והפעם-דיסקים שנשלחו לתקליטיית גלגל"צ נמצאו זרוקים בפח הזבל שמחוץ לתחנה. מסתבר שתחתית של כוס הקפה זה עוד מצב טוב...

Anuerysm

New member
וכל המחזיק בסורק

מוזמן לשתף את חסרי היכולת (חוץ מזה שגם שברתי ת'רגל ביום שלישי! אז גם ללכת לקנות עיתון מקומי אנלא יכול!)

epitaph

New member
בדיוק רציתי להעלות העניין כאן...

רק חבל שאני לא משכים קום כמוכם.
אני אסרוק עוד מעט. וגידי, החלמה מהירה.

M e n s R e a

New member
תרגיש טוב, תהיה בריא

זה כבר נהיה נוהל-יום שישי, אני פותח פוסט על עוולות במוסיקה הישראלית, והמנהל מעלה את הכתבה חחחח

Anuerysm

New member
מצאנו טרמפולינה ישנה, אז רציתי

להראות לעולם שאני יודע לעשות סלטה קדימה, אבל בטעות היא היתה ארוכה מדי
עד יום שלישי אני צריך את זה

M e n s R e a

New member
אבל היי

לפחות עכשיו אני יודע איפה הדיסקים ששלחתי להם נמצאים...

epitaph

New member
הכתבה מ-7 לילות...

כתב: רועי בהריר צילוים: אריאל בשור מסתבר שהמערכון בארץ נהדרת על גלגל"צ ("גבולות גיזרה עד דפנה והעוגיות, כולל העוגיות") לא היה כל כך רחוק מהמציאות. כשחושבים על זה אז אולי באמת צריך להתחיל לבדוק מה יש בפחים שם, לעשות את זה איזה משהו חודשי, אני די בטוח שיהיו שם מציאות.

epitaph

New member
"החשיפה הגדולה"

תכלס זה היה די ברור שמשהו בסגנון קורה...

epitaph

New member
תגובת עורכי גלגל"צ

מה שמצחיק שגם דיסקים שהם חתומים עליהם כיוצרים מצאו את דרכם לפח. שווה במיוחד התגובה של אברי גלעד שמנסה לאזן את העניינים, טיפה באגרסיביות אבל הוא מביא כאן איזון מסויים.

epitaph

New member
תגובת חברות התקליטים

שפעם שעברה היו על המוקד, היום הם בצד המאשים. אגב, אני מוכרח לציין שהסידר של הכתבה הזו היה ממש לא נוח לסריקה, אני די בטוח שהם לא ממש חשבו עליי כשהם סידרו את זה ככה אבל אני אומר את זה בגלל שהחלק של תגובות האומנים התפספס קצת. (אפשר לראות חלקים ממנו מפוזרים במהלך הכתבה)

קראתי רק את של אברי

הוא צודק ב100%.. ומה זה הבולשיט הזה שאלה ששולחים את הדיסקים השקיעו זמן ורגש בדיסק שנזרק?! תהיו ילדים גדולים ותתגברו על זה!

M e n s R e a

New member
אסביר לך מה הבעיה

אתה לא יודע את מה שכנראה אברי לא יודע גם כן. ואם הוא יודע את מה שאני הולך לומר, אז הוא חתיכת חרא רציני: זה לא מקרי ששולחים להם כמה עותקים של אותו הדיסק. אני לא אומר לך את זה מעדות של מישהו אחר, אישית התקשרתי וביררתי כיצד מעבירים להם, והם אמרו לי-שלח 10 עותקים. מבין את החוצפה? מילא אתם זורקים דיסק, נניח שהתגברנו על כך, כפי שאברי ממליץ, אבל לבקש עוד עותקים ממנו?

yotamn9

New member
קל לך להגיד

אני רוצה לראות אותך קורע ת'תחת שבועות וחודשים תוך כדי השקעה של סכומים עצומים של כסף, ואח"כ לא נפגע כאשר זורקים את הדיסק שלך לפח.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif

וגם קל לאברי גלעד להגיד. ממש ירדה לי ההערכה אליו, מקווה שגם לעוד אנשים.

אוקי הם לא בסדר שהם מבקשים 10

דיסקים. אבל yotamn9, סביר להניח שזאת לא הפעם הראשונה שזה יקרה, ולא, לא אתה ספציפית. מה יש להיפגע מזה? הם לא חברים שלך והכסף שהוצאת לא אמור לעניין אותם.חוץ מזה גלגל"צ משמיעים רק להקות וזמרים מוכרים, מישהו פה באמת מכיר להקה שסתם שלחה להם דיסק והם התלהבו ממנו והחליטו להכניס אותו לפליי ליסט שלהם?

yotamn9

New member
יכול להיות שהם לא ישמיעו את זה

אבל מתוך כבוד למקצוע שלהם, הם אמורים לכבד את האומן. הפעולה של זריקת הדיסק לפח היא פעולה מגעילה. גם אם האומן לא הוציא הרבה כסף והשקיע הרבה זמן, הם עדיין מזלזלים באומנות שהם בצורה מסויימת מתקיימים ממנה.

למעלה