7 דק' לסוף, 94-91 ליוטה

בגלל שהם הגיעו למשחקי חוץ שלהם

כמעט כל הראשונים היו בבית ואז באו משחקי חוץ מול אידיאנס וטורונטו שבשניהם הם התקשו יחסית ואחריהם ההפסד לאטלנטה, שהאמ תכבר היה בידיים שלהם, גם ההפד למיאמי היה צריך להיות נצחון פשוט אין איך להסביר את הכשלונות חוץ שלהם... עם ייתרון ביתיות לכל הפלייאוף הם קונטנדרים רצינייים בלעדיו הם לא מסוגלים לנצח כמעט אף סדרה (טוב חוץ מאת יוסטון :))

rapgamer4ever

New member
יאללה- משחקי הלילה

כנראה שלא נקבל עוד דרמה כמו מיאמי- יוטה, אבל יש כמה משחקנים מסקרנים: מינסוטה-שארלוט: הוא לא אחד מהם. שארלוט צריכה לדרוש מעצמה לנצח, כשיש 5.5 קבוצות על מקום אחד בפלייאוף אין ברירה. שיקאגו-ניו אורלינס: ההורנטס ינסו לעלות למקום השלישי, לפחות זמנית. מולם תעמוד שיקאגו שממשיכה להראות כמו כשלון ולהיות מחוץ לפלייאוף כשהסף רק יורד ויורד והיא מתעקשת לברוח. אני בטוח שרוז יקבל כמה טיפים טובים מפול. 2 וחצי, יוסטון מארחת את סאן אנטוניו. הפער בין השתיים הולך ומצטמצם, ונצחון של הרוקטס ילחיץ את הספארס ויהפוך את הפער לממש מחיק (ליוסטון יהיה נצחון אחד יותר ו-2 הפסדים יותר). לכן אני מצפה למשחק קשה, אינטנסיבי ואגרסיבי. וואלה לא יודע מי תנצח. ב-3 דנבר תשחק מול הקליפרס ותנסה לנצל את ההזדמנות להתקרב עוד יותר לראשות הצפון מערבי. וב-4 פיניקס אמורה לעצור את ההתמוטטות עם משחק ביתי מול אוקלהומה. יציל לה בעיקר קצת כבוד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס מביסים את ההורנטס 97:79

בקרב הרכזים כריס פול פגש את דרק רוז שיש הטוענים שבעתיד הקרוב יהיה אחד משלושת הרכזים הבכירים בליגה ביחד עם CP ודרון אבל במשחק הספציפי הזה ההבדלים ביינהם עדיין היו מאוד מאוד גדולים. 29 נק' 6 ריב' ו-6 אסיסטים היו לפול לעומת 4 נק' ו-7 אס' לרוז. אבל גם המשחק המצויין של כריס פול לא עזר להורנטס להמנע מתבוסה בשיקאגו. בן גורדון סיים עם 27 נק' ב-11 מ-17, סלמונס הוסיף 24 ומילר סיים עם 15 ו-9 ריב'. כריס פול לא קיבל עזרה מאף אחד בקבוצה שלו ובעיקר נעלם להם דיוויד ווסט שסיים עם 10 נק' ב-4 מ-14 בלבד.

OrEl74

Well-known member
מנהל

Orenseg

New member
../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי עוד לינק נהדר ששכחתי לקשר אליו (במדור הלינקים): The Basketball Jones - פודקאסט בעבר, וידאו-בלוג היום. אנשים מצחיקים שכיף לשמוע, והם אחראים לדיבוב של קובי וארטסט.

למעלה