7 דק' לסוף, 94-91 ליוטה

rapgamer4ever

New member
7 דק' לסוף, 94-91 ליוטה

כבר דקות ארוכות שאני מרפרש בבוקס סקור ומחפש לינק בלי הצלחה. אם מישהו יוכל לשלוח לי במסר- אני אעריך את זה מאוד. ננצל"ש את זה לאשכול משחקי הלילה בהמשך.

rapgamer4ever

New member
יא אללה

חצי דקה לסוף מילסאפ מחטיא דאנק. 3 הפרש ליוטה. צ'אלמרס מחטיא שלשה, ריבאונד התקפה של יוטה. 16 שניות לסוף ג'יימס ג'ונס נשלח לקו. קולע את הראשונה, מחטיא את השנייה, עוד ריב' התקפה של מיאמי. עכשיו 15 שניות לסיום, 2 ליוטה. אם הם מפסידים את זה....לוזריות לשמה.

rapgamer4ever

New member
ועוד החטאה ועוד אופנסיב! ממש מחדל

בושה לאוקור-מילסאפ-קירילנקו שמיאמי חוגגת עליהם ככה בריבאונד. ג'יימס ג'ונס לקח עוד ריבאונד התקפה, סחט עבירה והשווה את המשחק עם 2 מהקו. 4 שניות לסיום, כדור של יוטה (נדמה לי שמהחצי, לא מצאתי לינק אז אני צופה בוקס סקור).

DOUBLE OVERTIME!

כמה אפשר כמה?? כבר הפעם השנייה השבוע שיש למיאמי 2 הארכות,ודווקא את שני המשחקים יוצא לי לראות מקווה שיהיה לי דז'ה וו

rapgamer4ever

New member
יוטה האלה לוזרים...

שוב איבדו יתרון של 8 הפרש. ותשלח לי במסרים את הלינק שלך בבקשה.

STEVE NASH

New member
דרון עם ג'אמפ משווה ל125-125!

3.4 שניות לסיום, כדור של מיאמי אחרי טיים אאוט.

STEVE NASH

New member
ההיט בורחים בהארכה השלישית

צ'אלמרס חוטף פעמיים רצוף וההפרש כבר 6, 133-127, פחות מ2 דקות לסיום.

rapgamer4ever

New member
כן, זה כבר גמור

יוטה פראיירית, המשחק הזה יכול עוד לעלות לה ביוקר. הם גם קרעו את עצמם עם 4 שחקנים ששיחקו 45 דקות ומעלה. שיאן המשחק הוא אוקור עם 54. לדעתי בתחום הזה די הרבה שחקנים שברו שיאי קריירה הלילה, משתי הקבוצות. דווין וויד(!!!!) עם כמעט טריפל דאבל של 50 נקודות. איזה מספרים...50 נקודות, 39 זריקות, 10 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 6 איבודים, 4 חטיפות ו-2 בלוקים. אחת השורות העשירות ביותר השנה, אין ספק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הם פשוט נפלו מהרגליים

הוייד הזה לא נגמר, כמו השפן של אנרג'ייזר!!

go lakers go

New member
את הנתון הכי מעניין של וויד פיספסת

ראשית , יוטה שמטו יתרון 7 פעמיים ,פעם ראשונה 107 - 100 שנותרו 55 שניות למשחק , פעם שניה בהארכה הראשונה 115 - 107 . לגבי דווין וויד , כפי שציינתי כבר בעבר הוא קובי ולברון בליגה אחרת מכל שאר יתר השחקנים . מה שהטבע נתן לו ולשני האחרים לא ניתן ללמד . נקודה מאוד מעניינת שקשורה לאשכול אחר שכתבתי בו היום - 107 - 105 ליוטה 4 שניות לסוף וויד לוקח זריקה ומחטיא .למזלו ולמזלה של מיאמי לקחו ריבאונד והשוו 115 - 115 הארכה ראשונה , שניה לסוף וויד לוקח זריקה ומחטיא 125 - 123 הארכה שניה למיאמי 19 שניות לסוף וויד מאבד כדור שמסתיים בסל של יוטה . 125 - 125 הארכה שניה , שניה לסיום וויד מחטיא זריקה . לפי התיאורייה של אורן , וויד אחושרמטה לוזר ומסיים משחקים גרוע . 3 החטאות במאני טיים שניה לסיום , כל זריקה יכלה לסיים את המשחק . כמובן שזו רק סטטיסטיקה מיותרת ,כי בלי וייד הם לא היו מגיעים בכלל להארכה . אם זה היה קובי היה נאמר שהוא לוזר , כופה זריקות ,ומשתין במכנסיים . אבל זה וייד ולכן יאמרו משחק ענק שלו ( שבאמת היה ענק למרות שלושת ההחטאות)

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנתון הכי מעניין על וייד...

הוא עבר הערב את אולנזו מורנינג והפך לקלע הטוב ביותר בתולדות מיאמי.

go lakers go

New member
זה לא חכמה כל כך

הוא היה צריך רק איזה 9700 נקודות כי מיאמי היא יחסית פרנצייז חדש . אני רוצה לראות שחקן בלייקרס עובר את ה38,387 של קארים אני רוצה לראות שחקן ביוטה עובר את ה36,928 של מאלון אני רוצה לראות שחקן בשיקגו עובר את ה32,292 של ג'ורדן

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגבי קארים

כפי שאתה יודע, לפני שהוא הגיע ללייקרס הוא שיחק שמילווקי. סה"כ הנקודות שהוא קלע במדי הלייקרס עומד על 24,176 וזה מציב אותו במקום השני ברשימת קלעי כל הזמנים של הלייקרס אחרי ג'רי ווסט עם 25,164. קובי עומד כרגע על 23,440 נק' בקריירה ומטפס למעלה. סביר מאוד להניח שעד סוף הקריירה הוא יהיה הקלעי הגדול בתולדות הלייקרס. ואני אומר את זה בזהירות אבל יתכן ועד סוף הקריירה של לברון גם השיא של-38,387 של קארים ישבר.

גם ללברון ולקובי יש משחקים כאלו..

נגד ההוקס-לברון אחרי משחק גרוע,המשחק בתיקו עם פחות מ10 שניות לסיום,הוא הולך לקו וקולע רק זריקה אחת.אם ההוקס היו משכילים ללכת ל2 נק' במקום 3 אולי הם היו מנצחים. ודרך אגב ווינר לדעתי זה אחד שהכל הולך לו,כמו דאנקן. הוא איכשהו מוצא דרך לנצח\להשוות משחקים-כמו השלשה ההיא נגד פיניקס במשחק 1 שנה שעברה. ההגדרה ללוזר היא אחד שכלום לא הולך לו-כמו סטיב נאש.לא משנה כמה הקבוצה שלו טובה תמיד משהו מתפקשש. וד"א השלשה ה1 שהוא לקח הייתה במצב שמיאמי לא יכלה להוציא את הכדור,וייד איכשהו לקח אותו וזרק ישר עם 3 אנשים עליו. את ה2 הוא לקח אחרי שמהלך שספולסטרה תיכנן לא הלך והזמן ניגמר.

rapgamer4ever

New member
הוא נחשב לאיבוד כי הכדור היה קודם אצל וויד

ואז הוא נלקח ממנו לביניים שעבר ליוטה.

go lakers go

New member
כנראה שלא הבנת אותי

הכוונה שלי הייתה שבסטטיסטיקה של "זריקות שסוגרות משחק" נוספו לו היום 3 החטאות , ושמסתכלים עליה באופן יבש לא רואים שהיה לו משחק של 50 נקודות, 10 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 4 חטיפות ו-2 בלוקים, אלא רואים עוד 3 החטאות על הבאזר. יש סטטיסטיקות מייצגות , הסטטיסטיקה של זריקות שסוגרות משחק היא לא אחת מהן . עד היום לוויד היה 27 אחוז בזריקות כאלו , אחרי היום ירדו לו כמה אחוזים , זה לא עושה אותו שחקן פחות טוב . זו סתם סטטיסטיקה מפגרת ! בגדול , התכוונתי שלמרות שלושת ההחטאות היה לו משחק ענק !!! בלעדיו מיאמי לא היו מגיעים להארכה ולא היו מנצחים את המשחק .

STEVE NASH

New member
זהו זה, 140-129 להיט בסיום

ווייד דופק הצגה שלא רואים כל יום. לא רק שהוא קולע 50 נקודות, הוא גם מוסיף 10 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 4 חטיפות ומקנח ב2 חסימות. שחקן ענק פשוט. צ'אלמרס מוסיף עוד 5 חטיפות, סה"כ 13 חטיפות למיאמי במשחק הזה. אוניל תרם 28 נקודות, 8 ריבאונדים ו5 חסימות, צ'אלמרס 23, האסלם 12 12. דרון הוביל את הג'אז עם 30 ו13 אסיסטים, קורבר צלף 25 נקודות, יחד עם 6 אסיסטים ו7 ריבאונדים, בוזר הוסיף 20 ו13 ריבאונדים, ברוואר 14, אוקור 13, קירילנקו 12.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שישרף האתר של ה-NBA!!!

מצאו זמן שהלינק ב-League Pass לא יעבוד!!! איזה עצבים

למעלה