7 דקות בגן עדן או.......

° זואי °

New member
אז התבלבלתי

בסוף זה צפוי או לא צפוי? זה יקרה בבית הפתוח? כי לא נראה לי שאפשר לצנוח משם ....

my sunshine

New member
נראה לי שה...

שכנה שם מלמעלה זותי שלא הסכימה לזרוק סוכרזית... תסכים לזרוק....

° זואי °

New member
ככה?

חברות על אמת???? לא מספיק מאוורת תקרה נכנסה לי בראש. את גם רוצה לזרוק אותי מהשכנה??? כל הצרות מלמעלה??? אי אפשר כמה צרות מהשכנים שלמטה?

° זואי °

New member
שמה למטה

גר לו ההוא. זה ששמו מתחיל ב"ש" ואפשר למכור לו נשמות. תראי, אולי יש מצב לעשות קצת כסף, לכי תדעי, המצב בהי טק לא טוב
נמכור לו איזו נשמה...

° זואי °

New member
בעיה

זה חד פעמי. אם מתאים לך התנאי, נא לזכור, 30% הולכים לסוכנת (במקרה הזה - אני)

מצוטטת

New member
בחיייייייי את אמיצה.......

אני רק מלחשוב על זה צונח לי הרחם..... שלא לדברת על שאר אבריייי האמת ואני רצינית עושה פלאיייייי לאמיצים

שומי הצנחנית

בובית, עד שאת לא מפרסמת כאן תמונה של בלונד מתנופף ברוח בגובה של 4000 מטר, זה לא נחשב...

החתולית

New member
בחיי שאת גיבורה אמיתית

אני בחיים לא הייתי מעיזה - אבל אני פחדנית ידועה.

seg sug

New member
../images/Emo5.gif זה מקינאה וזה../images/Emo6.gif השתתפות בשמחה

איזה כייף, איזו תחושה לרחף מעל הרים ים ונוף משתתפת בשחמת האדרנלין הזורמת וואו, ממש מתרגשת הלוואי הייתי יכולה גם להגשים את החלום אם אוכל להפטר מפחד הגובה שלך לא היה חלום מדהים נפלא, גם שלמעלה מעט ריחפתי, כך הרגשתי וכשמטוס קל הטסתי גם בחילה מעט הרגשתי כייף, חוויה, וכן חלומות מתגשמים אני עדה.

d a n i e l s 5

New member
WOW

בתור אחת שחוותה את החוויה ונוספה לה עוד חוויה בחודש האחרון דאייה בכדור פורח.... הצלחת להעביר את החוויה כל כך יפה כאילו הייתי שם . 50 שניות ושבע דקות של wow . אחלה מתנת יומולדת !

פנינה 13

New member
סחטן../images/Emo45.gif

את פשוט גדולהההההה, אין לי מילים להגיד עד כמה התרגשתי לקרוא את הכתוב... אז אם אני היתי שם היתי בכלל רועדת מיפחד, אז סחטן על האומץ פנינה

../images/Emo65.gif ואני קורא קורא קורא........

ולא מבין למה פי פעור מעצם הדאגה? או מעצם החשבה כמה כייף לך.

GOG 1

New member
אחחחחחחחחחחחח

צונאמית אהובה, לפעמים חלומות מתגשמים

מיננה

New member
../images/Emo13.gifחופש אמיתי

וואו זה החלום שלי. ונשמע מדהים מפחיד ומרגש. ההרגשה הזאת של החופש ..ואתה מרחף בדיוק מה שבן אדם צריך . מקנאה מקוה שאממש גם. מיננה

למעלה