7 דקות בגן עדן או.......

7 דקות בגן עדן או.......

7 דקות בגן עדן או...לפעמים חלומות מתגשמים... כמעט יממה כבר חלפה לה והגוף עדיין מרחף לו. ההתרגשות שלא היתה לפני עולה וצפה בכל פעם שזיכרון החוויה חוזר אלי. הנסיעה לחוף בבונים .(טוף נו, חוף הבונים) עברה עלינו בשתיקה כאשר מחשבות על הקפיצה הקרבה ובאה מתרוצצות בראש. איך מרגישים
על מה חושבים
מה יהיה אם...
לא, התרגשות לא היתה שם, רק מחשבות אנליטיות למדי: לספור שניות של נפילה,לשחזר את ביטוח החיים שלי , להגיד יפה שלום לבית כי מי יודע.... האוטו נעצר במגרש החניה אל מול ההאנגר הגדול. קפיצה למשרד לסגור עניינים יבשים, לחתום, לשלם ולחכות בסבלנות שיקראו בשמי. "הספונטאנים" קראו לנו שם, שכן ההחלטה לצנוח ולרחף בין שמים למים התגבשה סופית רק באותו בוקר. והנה קוראים לי לבקרה. רגל פה ורגל שם, יד מונפת ועכשיו השניה והנה הרתמה מהודקת עלי. שמעון המדריך נראה קצת מודאג מהשלווה שלי בשעה שאנחנו מתרגלים תנועות ידיים והנפת רגליים. מנסה לשנן את ההנחיות . ברור לי כי ברגע האמת אני לא אזכור מתי הידים נפרשות לצדדים ומתי הן מוצמדות לגופי .... שיחת חולין בעליה למטוס מגלה שהמדריך שאיתי צעיר ממני בשבוע ימים בדיוק, עוד כמה מדרגות ואנחנו בתוך המטוס, יושבים ברגליים פשוקות בשתי רכבות אנושיות. מהחלון אני משקיפה על הר תבור, הכנרת, חיפה והחרמון בעודי יושבת קרוב הרבה יותר מדי למדריך שבינתיים מחבר אותנו יחד. 4000 מטר באוויר והמטוס מתישר. תזכורות אחרונות לגבי תרגולת הידיים והנה-אני קופצת שניה. המחשבה על הישיבה בפתח המטוס כשהרגליים בחוץ גורמת לאנדרלנין שלי להשתולל משל היה שור ספרדי אל מול סדין אדום. אין פחד, רק ציפיה לקפיצה הגדולה ו....הנה זה בא.... 50 שניות של צניחה חופשית במהירות של 250 קמ"ש. הים ורצועת החוף קרבים אלי (או אני אליהם יותר נכון) במהירות מסרחררת. לרגע נשכח הלחץ באזניים, שוכחת בכלל שהבטחתי לעצמי לספור כל שניה על מנת לוודא שחס וחלילה אנחנו לא צונחים "חופשי מדי".... וואו...זה מה שעובר לי בראש.. פשוט וואו...לא צועקת רק נופלת ומחייכת. עוברות עוד כמה שניה ואני נזכרת לנופף לשלום לצלם שמולי, לתת איזו פוזה בשביל ההסטוריה. ללא הכנה מוקדמת המצנח נפתח והופ, אנחנו מזנקים למעלה. אם לפני כמה שניות הרוח הכתה בפנים ובאוזניים הדבר שמכה בי עכשיו זה השקט. "וואו, איזה שקט" היה המשפט הראשון. השקט הכי שקט שיש, ממש וואקום ווקאלי. "אני רוצה עוד פעם", היה המשפט השני.... 7 דקות...איזי איזי אנחנו נוחתים למטה אל עבר משטח הדשא כמו עלה ברוח. דווקא כשאני נוחתת אני מתחילה לרחף, שותקת, לא מוצאת מילים. הבחילה עוברת תוך דקות (אחר כך הקאתי בבית אבל שטויות), הלחץ באזניים מתפוגג והולך... מבלי להיות דרמטית יתר על המידה, אני חשה שדווקא באותן שניות בהן דגדגתי את הסכנה, את המוות, דווקא אז הרגשתי הכי חיה בעולם. 50 שניות ושבע דקות בין שמים למים-לפעמים חלומות מתגשמים....

../images/Emo112.gif יפה לך הריחוף הזה

וכשסרטן באמת מעיז להתנתק מהקרקע ולרחף באויר.. שויין, דה סקאיי איז דה לימיט. אחלה.

משהו מענין../images/Emo41.gif

במדור האסטרולוגיה של מעריב קראי שיום שבת הוא יום טוב לאקשן
. לקחתי את ההמלצה הזאת עד הסוף...

מיקי 43

New member
יו שומרת טייארה

סחטיקה על הריחוף עכשיו את יכולה להחליף את הניק לטייארה

shemesh22

New member
שיפתח עלי...וואו

איזה יופי לך, פנטזיה שלי כבר הרבה זמן אבל גיליתי שנהייתי פחדנית עם השנים שעוברות. כל הכבוד על האומץ ואכן חלומות מתגשמים.

יערית

New member
ביקשת?קיבלת!../images/Emo8.gif

איזה מזל שיש לנו את ימי ההולדת בכדי ל"רכב" עליהם ולהגשים חלומות? אז לא אומר לעולם לא אעשה זאת{למה יש עלי מעט פחד גבהים},כל החוויה מסביב ,התוספת הענקית של האדרנלין כנראה מחייבת להעיז בכדי להגשים.כמו הרבה דברים בחיים להעיז בכדי להגשים! עד להגשמת החלום הבא
נ.ב המלאכיות של צ'ראלי היו מיתקנאות בך ללא ספק!

בן הקשת

New member
../images/Emo57.gifתודה.

תודה לך יפתי. בתור אחד שריחף פעמים רבות מאד, בין שמיים וארץ, ואהב, פשוט אהב כל שניה ושניה מהחוויה, מרגע שהתחלתי לקרוא אותך, פשוט הייתי שם, איתך. לא רק קראתי והזדהיתי, אלא עברתי את אותו אוקיינוס של רגשות, שאדם חווה בכל התהליך הזה של הצניחה, את ההתרגשות, האדרנלין, ה"וואו" והתדהמה מהשקט. ונהנתי מחווית הרגשות, בלי להיות שם באמת. אחחחח, איזה חיים יפים, איזה בוקר נפלא, תודה. נו? מתי נעשה לך מסדר כנפיים?

R a c h e li

New member
ונכון שהחיים יפים....

מאפשר פרספקטיבה נכונה על הדברים הקטנים שניראים לנו כאן כל כך גדולים...
רחלי בריחוף מתמיד........

שומרת- הבן שלי קיבל ליום הולדתו

את המתנה הזאת-"צניחת טנדאם" הדבר הראשון שהוא אמר תיכף שנחת...אימא תעשי לי קורס- אני רוצה שוב! מצחיק לקרוא אותך- ככה הוא הרגיש בדיוק - חוויה אמיתית.(טאצ' דאון)-

° זואי °

New member
לא כי

אם זה הולך על סגנון "אף פעם לא קיבלתי פרחים לעבודה" אז.... "אף פעם ..... ליומולדת"

למעלה