7 אחת ולתמיד.

קומונצי

New member
רציתי לכתוב שעדיף

שתמשיך לנגן על ש ו ש נ ה במקום כל השטויות שאתה כותב פה...אבל אז נזכרתי ששיתפת וידאו שאתה מנגן...ובכן...תמשיך לדבר שטויות!

EvilPizza

New member
יקירי אתה לא שווה אפילו תגובה

בושה למורי גיטרה באשר הם ולמין האנושי, דרך צלחה

קומונצי

New member
חחח...

עלק"לא שווה תגובה"...חחח...שכחת שאנו מכירים לא מעט זמן...אתה הג'אנקי הכי גדול של הפוסטים שלי!!!

יצאת גם שקרן וגם טמבל...

אני לא התכוונתי להעליב בקטע של שושנה...זה קצת מצחיק אותי זה הכל

terje

New member
תפסת אותי במילה, יפה לך גיבור

כנראה לא טרחת להגדיל ראש, ולהבין שהתבלבלתי בניסוח.

אסביר בקצרה,
"ואכן נתת הרבה עובדות, שחלקן נכונות." - אכן כתבת כמה עובדות נכונות. בשביל לקרוא לשאר - "נכונות" ( כי בבסיסן הן איכשהו קרובות למציאות) צריך לתת הסבר נורמלי.
"לכן אין טעם ל 70% ממה שכתבת, למרות שהכל נכון " ראה תשובה שורה מעל.

דוגמא:
-צליל 7 הוא לא שייך (אטונאלי) לסולם או לאקורד מזורי,וההוכחה שלסולם C אין צליל Bb .

בשביל לכתוב את זה נכון:
בסולם מאז'ורי ( בעל מרווחים קבועים של טון-טון-חצי טון-טון-טון-טון-חצי טון) התו השביעי בסולם יהיה תמיד מאזור 7, כלומר מרחק ספטימה גדולה מצליל השורש.
מיותר לציין ש Bb אינו קשור לסולם, מידע עודף ומבלבל.

-צליל 7 יעורר מתח באקורד או בסולם המזורי...מספיק שתקשיבו לטונליות ולנעימות של אקורד Cmaj7 , לעומת ה-אטונליות והמתח של אקורד C7 ...
מה ההקשר של מה שאתה כותב? אתה קורא לזה עובדה??
אקורד C7 יכול להיות נפלא, בתוך סולם F מאזור. אקרוד C7 גם יכול להיות נפלא בסביבה של סולם C מאזור, אם הוא משמש להולכה בתור דומיננטה שניונית ל דרגה הרביעית בסולם C שהיא F מאזור.

אני אישית, מבין מה רצית להגיד בכל הנושא הזה, אבל אם אני מנסה להתסכל על זה כמו שאחד העם יתסכל (נגן שהנושא הזה זר לו באיזשהו אופן) אני חושב שהייתי יוצא עם יותר אי וודאות לגבי הנושא מאשר הבנה במה מדובר.

אולי רק אני ככה.
ולגבי המשפט האחרון שלך,
אני לא מכיר הרבה אנשים שיודעים לפרגן כמוני ( אולי אני מחמיא לעצמי)
אבל אני ככ בטוח במקום שלי בעולם הזה שאין לי צורך להוריד ולו טיפה מאדם אחר.

רק טוב, ובהצלחה
ואני לא ציני

terje

New member
ההודעות מגיעות לי למייל, אז כל עוד אין

לך משהו חשוב לענות, שמור את זה.

חברה בבקשה תשומת לב.

אני מאוד מעריך את זה שההשרשורים האלה עדיין קיימים, וגם אם שרון הוא מורה טוב או לא, בסופו של דבר הוא מתאמץ להפיץ ידע כדי לתרום, וכנראה שאכפת לו, אם המידע הזה יותר נכון או פחות נכון זה לא העניין.

מה חשוב הוא שתדברו כמו בני אדם!
לא לקלל, לא להעליב, לא לצאת על דברים אישיים.

סרקזם? בכיף!
ציניות? מבורך!
תאוריות קונספירציה? עליי!

אבל בטעם טוב.

שרון באמת שאני לא מבין אותך, אנחנו לא עד כדי כך מעניינים! אנחנו לא כאלה חברותיים והציניות בשמיים!
ואני שואל את זה לא בתור מישהו שיודע תיאוריה( כי אני לא) ולא בתור ״מנהל״ הפורום, אלה בתור אדם שרואה את השרשורים מהצד-
למה אתה לא עוזב?!

אני שואל בשיא הכנות!

Katarzis

New member
כי הוא מקבל אחלה בחלה של פירסום

עוד לא עברו 4 שעות וכבר 400 צפיות.
שוב הוא מסובב את כולכם (מי שהגיב) על הקטנה
.

כבר דיברנו על פרסום רע לא?

וזה 400 אנשים שלא ימליצו עליו או יותר מזה יפרסמו אותו רע.

למעלה