נחום יודוביץ אני חושב. אמר ברשת ב לפני שעה קלה. רביעי עלייה בטמפרטורות התייבשות וחם מהרגיל ! חמישי ככה הוא אמר : " שינוי משמעותי ". ירידה ניכרת בטמפרטורות וגשמים בכל רחבי הארץ !
יודוביץ מדבר על גשם בכל הארץ בחמישי , בכל אופן כפי שכבר ציינתי השמ"ט צופה ביום חמישי גשם מקומי קצר ותו לא ! האם לדעתך (טל) זה רק הפתיח והגשם צפוי להימשך גם לאחמ"כ ?
לא יודע זה מתקרב. הגשם. לא ברור איזה עוצמה מה מי כמה. אבל זה מתקרב. ולדעתי נקבל את זה בעוצמה בום אדיר ! מי יודע אולי משהו קיצוני מאוד. סך הכל חום כזה ועפרל כזה זה גם קיצוני בעונה הזו. לכן לא מן הנמנע כשכשהגשם יגיע נקבל משהו קיצוני גם. לא יודע זה שברוך זיו וחי סלוצקי דיברו על גשמים כבדים אחרי חום ממושך כל כך עושה לי טוב. אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא ? בכל מקרה אני אופטימי לסוף שבוע הזה ותחילת הבא !
זה טוב לנו- חוץ מזה , ששני מ"מ או אפילו 5 פחות במטאוגרמה באיזה שתי עמודות לא ממתנות שום דבר - בוא נחכה לערב, במילא יותר אמין ויותר קרוב לאירוע (אחחח כמה שאני מחכה לזה!
ואחר כך נע לכיוון צפון מזרח. במצב הזה נקבל הרבה רוחות מזרחיות לקראת יום רביעי - חמישי שישתנו לדרום מערביות בשישי שבת אבל לא ברור לי איך נראה הרבה גשם מזה אם מיקום השקע לא ישתנה. אגב אי.סי פחות אופטימי כרגע מגפ"ס אבל שניהם מסכימים שמדובר בשקע עמוק מאוד (990-995 מ"ב) שיעשה פה הרבה