6Z יש שיפור

TheChessMaster

New member
החזאי ברשת ב לפני שעה גשם של ממש:

נחום יודוביץ אני חושב. אמר ברשת ב לפני שעה קלה. רביעי עלייה בטמפרטורות התייבשות וחם מהרגיל ! חמישי ככה הוא אמר : " שינוי משמעותי ". ירידה ניכרת בטמפרטורות וגשמים בכל רחבי הארץ !

TheChessMaster

New member
כן חמישי זה מה שהוא אמר :

רביעי חם מאוד התייבשות כנראה חזית חמה לא יודע. וחמישי ירידה ניכרת בטמפרטורות וגשם בכל רחבי הארץ ! לא יודע לפי איזה מודל אבל זה מה שהוא אמר בוודאות !

טל שמאי

New member
בחמישי בהחלט צפוי גשם בשעות הערב

סיכוי לא רע אפילו לסופות רעמים - אבל חציו הראשון של היום יהיה חם, יבש ואביך.

j o w

New member
אין לי מושג איפה ליפמן שמע את

יודוביץ מדבר על גשם בכל הארץ בחמישי , בכל אופן כפי שכבר ציינתי השמ"ט צופה ביום חמישי גשם מקומי קצר ותו לא ! האם לדעתך (טל) זה רק הפתיח והגשם צפוי להימשך גם לאחמ"כ ?

barnea1

New member
עדכון מצויין מבחינתנו, נקווה שישאר.

למרות שלדעתי 00Z היה יותר טוב, כאשר ממש הראה מז"א סוער בסוף השבוע-יום ראשון.

supercellstorm

New member
גפס נותן לנו כ-7 ימי גשם בשבועיים

הקרובים, עם שני ימים עם גשם משמעותי במיוחד. אחלה עדכון. למה זה עדכון צהריים??

TheChessMaster

New member
כשזה יבוא נקבל את זה בבום אדיר :

לא יודע זה מתקרב. הגשם. לא ברור איזה עוצמה מה מי כמה. אבל זה מתקרב. ולדעתי נקבל את זה בעוצמה בום אדיר ! מי יודע אולי משהו קיצוני מאוד. סך הכל חום כזה ועפרל כזה זה גם קיצוני בעונה הזו. לכן לא מן הנמנע כשכשהגשם יגיע נקבל משהו קיצוני גם. לא יודע זה שברוך זיו וחי סלוצקי דיברו על גשמים כבדים אחרי חום ממושך כל כך עושה לי טוב. אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא ? בכל מקרה אני אופטימי לסוף שבוע הזה ותחילת הבא !

Itai7

New member
או סוף סוף

סוף סוף המודלים מראים משהו נורמלי! ושמח.

ronenrad

New member
מטאוגרמות מבחינת סה"כ כמות המשקעים

התמתנות לעומת ה 00Z

supercellstorm

New member
זו לא התמתנות...אפיקיות ממושכת

זה טוב לנו- חוץ מזה , ששני מ"מ או אפילו 5 פחות במטאוגרמה באיזה שתי עמודות לא ממתנות שום דבר - בוא נחכה לערב, במילא יותר אמין ויותר קרוב לאירוע (אחחח כמה שאני מחכה לזה!
)

ronenrad

New member
המטאוגרמות הבוקר צפו כ 25 ממ

למרכז, לעומת 14 בעדכון זה.- אך אכן- לא צריך ליחס להן חשיבות יתרה בטווח זה

natigr

New member
כרגע מרכז השקע נמצא בשבת מעל יוון

ואחר כך נע לכיוון צפון מזרח. במצב הזה נקבל הרבה רוחות מזרחיות לקראת יום רביעי - חמישי שישתנו לדרום מערביות בשישי שבת אבל לא ברור לי איך נראה הרבה גשם מזה אם מיקום השקע לא ישתנה. אגב אי.סי פחות אופטימי כרגע מגפ"ס אבל שניהם מסכימים שמדובר בשקע עמוק מאוד (990-995 מ"ב) שיעשה פה הרבה

למעלה