---------

Darkenes sky

New member
אמממ....

הייד פארק? פעם הייתי משתתפת בפורומים שלהם.. ההודעות האחרונות שלהם בדר"כ זה בתאריך...4.5.2003 זה כזה מבאס.. את נזכרת בהצתה מאוחרת (דילאיי) על משהו שאת חייבת לשאול או לשתף עם חבריי הפורום.. ועד שאת רושמת והכל..ומצפה בכיליון עיניים שיענו לך כבר... מחכה יום...יומיים...שלושה...חודשיים...אפחד לא עונה... "כולם התפגרו או מה?" ואז את מגלה...."פג תוקפו של הפורום הזה!" הפורומים שלהם יבשים עוד יותר מביצות החולה.. בעעעע=\ אבל אממ...תודה על זה שחיפשת מידע עבור השאלה שעלתה בפורום... ממש נחמד ומתחשב...=) למרות שאני חושבת שאני לא אכנס..מי יודע? אולי הם עשו שם איזה כישוף וודו...שכל מי שנכנס לשם הופך ל"שליח" הורחני של השטן בכבודו ובעצמו...=P

FallenStar

New member
הם כאילה מטומטמים שם.

אני לא פמיניסטית אבל אני מאמינה בשיויון זכויות והם פשוט נישמעים כמו חבורת ילדים פאתטיים שקראו על זה באיזה אתר ועכשיו מרגישים עליונות..

Darkenes sky

New member
בעעע

צודקת..כן.. זה מעצבן...אישה שהיא דעתנית הופכת להיות אגרסיבית.. או..אם היא מאמינה בשיוויון זכויות אז היא מהפמינסיטיות...אם בכלל פמינסטית קיצונית שחושבת שהגברים צריכים להכחד.. זה כזה מטומטם.. מה את כבר חושבת? שנשים לא פחות טובות מגברים כמו שגברים לא פחות טובים מנשים...והם הופכים את זה לקיצוניות... יענו...את צריכה לחשוב שהעם הנשי הוא גזע נחות או מה? למשל...בלי שום קשר...אני אוהדת משחקי מלחמה, פעולה..אקשן..דברים כאלו.. אז נכנסתי לפורום של טומב ריידר..לראות האם יש שם אנשים שיותר מתמחים ממני..ויכולים לעזור לי בכמה שלבים... הם שינו את המשחק כולו! הם המציאו את טומב ריידר מחדש...=\

FallenStar

New member
לא היתכונתי לזה..

היתכונתי לכך שאני מאמינה בשיוויון זכויות ולא שנשים יותר טובות מגברים או גברים יותר טובים מנשים (טוב עזבי.. זה סתם עוד משהו שקראתי בסלון מזל..)

FallenStar

New member
אה רגע לא הבנתי נכון את התגובה שלך

וכן אני מסכימה איתך לא צריך להפוך שום דבר לקיצוניות שיויון זכויות זה הכי טוב..:)

Dark faith

New member
כת השטן

כת השטן הינה עוד חיקוי לשטניסטים. ומה הם בעצם השטניסטים- כת המאמינה בשטן (לוציפר)- ובתורתו האמיתית והמקורית. כת השטן פשוט יצרה לה תנך מפוברק תוך שהיא מאמינה בלב שלם- כי זהו דרך השטן. לוציפר אינו מפציר ודורש ממאמיניו שיקריבו לו קורנות, אינו דוגל בהתעללות בבעלי חיים- כל אלה כת השטן עושה ומבצעת בניגוד לשטניסטים האמיתיים. כת השטן איננה שליחיו של לוציפר, הם עוד חבורה שפשוט סילפו את דבריו.

למעלה