אבל לפי מה שאני יודע כת השטן אלו חבורה של נערים מתבגרים (רוב הזמן) שמרגישים שהשטן איכשהו יצר איתם קשר ושהוא שולח אותם לרצוח אנשים מסויים להקריב לו קורבנות (חיות מחמד) ולערוך בשבילו טקסים.
זה כמו הקטע עם מוחמד "הנביא" של אללה.. רק שהם פחות שפויים...=\ הם גם המציאו להם דת חדשה..רק עם דברים יותר "קולים" ונועזים... ממש אפקת הפרפר... עוד סיבה למה הגזע האנושי צריך להכחד...=)
אם את מוסלמית..למה את מסתירה את זהותך? לא יפה לבגוד בדת שלך ככה.. ממש לא יפה...לא יפה! ולפי הסיפורים..יש הרבה סיפורים.. גם הסיפור שישו קם לתחייה אחרי שהוא נצלב והתחיל לרחף לו על המים כי כיף לו..סיפור נכון גם הסיפור שמקום היהודים הוא בגיהנום...גם סיפור נכון.. גם הסיפור שאחרי שישו יקום לתחייה כל האנשים שלא מאמינים בו (הכופרים היהודים) יושמדו...(גם זה סיפור נכון). כל הסיפורים נכונים..אז בואו נאמין להם..
הרבה הרבה אנשים שמאמינים כי מוחמד היה הנביא האמיתי של אללה מתאסלמים..וכווווווולם מוסלמים! אם את מאמינה בזה....מן הסתם שאת אוו מסלמית או שתתאסלמי יותר מאוחר אני לא אומרת כי זה נכון..אני אומרת..שלפי איך שאת הגבת לגבי מה שכתבתי על מוחמד...זה נראה כאילו את מוסלמית.. מוחמד (ועוד הדגשת את זה) היה הנביא האמיתי של אללה..אל תזלזלי... אני לא מזלזלת ולא כלום..אני פשוט לא מאמינה לזה.. ולגבי קטיה...מה הקשר של חוסר סבלנות דתית?!?!?!?! לא הבנתי שום דבר ממה שכתבת.. ובארוש..אני מאוד רגועה!!! מאוד!!!!
את פוסלת דתות אחרות, את כולן חוץ מהדת שלך, כי מהילדות לימדו אותך שהדת שלך הכי נכונה (ככה אני משארת בגלל שגם אני כמו שאני מתארת שאת גדלתי פה) אם זה לא חוסר סובלנות דתית אז אני לא יודעת מה כן.
אממ פוסלת דתות? בהודעה האחרונה שלך את אמרת..ואני מצטטת.. (כן, בן 100 תיפס על ההר ודיבר עם אלוהים . הגיוני מאוד) אני משארת שזה היה בציניות.. אז...אני זאת שפוסלת דתות? את זאת שפוסלת דתות..את כרגע פסלת את היהדות.. מישהו אמר שאני מזלזלת בדתות אחרות? לא! אני למדתי על הקטע של מוחמד בשיעורי היסטוריה...ועל הקוראן...ועל האיסלם ועל הדברים שהוא חולל.. אני למדתי פחות או יותר על הנצרות...על ישו...על הברית החדשה ועל האיסורים שהוא הפר.. וגם למדתי על היהדות.. אני אולי נולדתי לעולם יהודי..אך לא לכפייה דתית...ההורים שלי אמרו לי שאני אאמין במה שאני אחפוץ...אם זה להתנצר וכ'ו.. לא יודעת לגבי ההורים שלך..אבל ככה זה אצלנו.. אבל אני מעדיפה להשאר באמונה שלי..כי היא נראת לפי צורת חשיבתי הכי נכונה.. לא כי נולדתי יהודייה...כי אני חושבת שזאת הדת האמיתית... ממנה התפתחו כל הדתות ושאר הזרמים הדתיים.. אבל זה לא שיעור בתנ"ך..ואני גם לא צריכה לתת לך דין וחשבון.. וstaffordshire או איך שלא יכתבו את זה.. אני לא רוצה להשמע חצופה....אבל..תיהיה בשקט...עדיף.. ו..תיקון טעות...אני ב- 17 לינואר בת 15 אז זה לא נחשב.. חוץ מזה..מה פתאום אתה קובע שאנשים שהם צעירים בגיל הם חסרי השכלה וחסרי כל יכולת התבטאות??? מאיפה לעזאזל אתה מביא ת'שטויות האלו? אז זה שאני לא בת 40 כמוך שעברה הרבה חרא בחיים וראתה הרבה..זה לא אומר שאני לא יודעת כלום.. ולגבי הצורה בוגרת, ילדותית....תשאיר את זה לעצמך..קרוב לתא האפור שלך! אם אני ילדותית..בעיה שלי! אז אל תתערב...!!!! ואם כבר מדברים על חוסר בגרות....חחחחחחחחחחח...אני?!? אני?!?! לפחות אני מודה בזה...לא מנסה להתכחש לזה כמוך.. "את יוצאת מפגרת" מותק...רק אנשים חסרי השכלה עם ציון לא עובר בהבעה מנסחים את עצמם ככה... אז אתה נסחת את עצמך כך..ואתה גרמת לי לנסח את עצמי באותה הצורה.. יחס גורר יחס..אז תפסיק לילל ותתגבר סופסוף על ייסורי חייך!
אוקיי.. הבנתי והפנמתי שאת לא מוסלמית.. אני רק מנסה להעביר את המסר שאין לי מושג למה...לא נקלט להרבה...(אולי אני לא יודעת להעביר מסרים..בעעע=\ הבורות!!) שלפי איך שאת גוננת על הדת....זה נתן רושם מוטעה כי את מאמינה של מוחמד או משהו...ומאמיניו של מוחמד הם מוסלמים.. זה הכל!!!!!!!!! אז אם פגעתי בך בצורה כלשהי...אני מתנצלת על כך...
דבר ראשון - זה לא המקום, בשביל זה יש את פורום "כת השטן" בהייד פארק, ואת פורום "תאולוגיה ודתות" בתפוז. טוב, לאחר שיטוטי הממושך באינטרנט מצאתי מספר אתרים על השטניזם, תעיין בקישורים הנ"ל ותמצא את מה שאתה מחפש.