^

^

היום כשישבתי מחוץ לדלת שלו, דופקת, נואשת, שומעת את צעדיו ויודעת שהוא מסרב לפתוח לי כי הוא כועס עלי, הרגשתי שאני חוזרת שנים אחורה, לא מצליחה לנשום, לא מצליחה לראות דבר, רק המשכתי בחרדה לדפוק על הדלת, ובכיתי בהיסטריה, התחננתי בקול ואחר כך בשקט - ומצידו דממה. לא יודעת כמה זמן ישבתי שם. אולי שעה. שומעת אותו פותח את ברז המים, מדליק את הרדיו, בוודאי חושב שמזמן כבר הלכתי. ושוב ניסיתי לדפוק, ושוב השתררה דממה. שלחתי SMS נואשים, טילפנתי. כלום. בדרך הביתה, שמעתי את השיר הזה שמדבר על הדממה. איך כשהיא שותקת היא משתגע, וככה בדיוק הרגשתי. מוענשת. וזה מצחיק כי הכל התחיל מיזה שאני כעסתי עלייך, איך זה התהפך והפך לזה שאתה כועס עליי? שאני זו שמתחננת בליבי אלייך שתסלח לי. על מה לעזזל? אני מקווה שאני אזכור את התחושה הזו. שלא מחר אני אשכח וכל מה שאזכור זה הגעגוע אלייך, והיד המלטפת שלך והאהבה שלך. שאני אזכור ששתקת. שאתה יודע שאני הולכת לאיבוד בדממה, ועדיין שתקת. שבחרת להשתמש בנשק הכי אכזרי, זה שגורם לי לאבד את עצמי לדעת. זה שגורם לי להתחנן למוות. זה שגורם לי להרגיש שאני מטורפת ומקומי בבית החולים. ואתה בחרת להשתמש בו. אחרי כל כך הרבה פעמים שבכיתי בגלל זה, שאמרתי לך שאני לא יכולה לסבול אכזריות שכזו. עייפתי ממך. עייפתי ממני. אני לא מבינה איך זה שאני יודעת שאתה לא בסדר, שאני יודעת שאני כועסת עלייך, אבל ברגע שאתה מסרב לראות אותי אני מתחרפנת. הרי קודם לכן אני בכלל לא רציתי לדבר איתך. איך זה שכל מה שאני מרגישה זה שאני רוצה לעשות משהו נורא, לצרוח, לשבור את הדלת הזו, לדפוק עד שכל השכנים ייצאו, לחתוך את עצמי כל כך עמוק... והמחשבות האלו מפחידות. כל כך מפחידות. וכל כך רע לי. לא ביום יום, אלא בנקודות האלו שבהן אני הולכת לאיבוד. בין לבין אני נזכרת שסבתא שלי אמרה לי - תתרחקי משם. תתרחקי ממנו, הוא יגרום לך לבכות כל כך הרבה. ובלית ברירה, אני קמה משם. מרגישה שיכולה לעמוד, שהבחילה עברה, שהנשימה חזרה. אני קמה והולכת אבל עוד מסתכלת אחורה, לחלון שלך, לראות אולי תסתכל מהחלון, תראה איכפתיות. אבל לא. זה לא מעניין אותך, אני לא מעניין אותך, והכאב חד. אני חושבת איך זה שאני נותנת לך כל כך הרבה כוח בחיים שלי. זה כמו ביום ההולדת שלך, לא דיברנו, ואני כל כך כעסתי עלייך, אבל הפכתי את העולם להכין לך את מתנת יום ההולדת המושלמת. ועכשיו? אני כל כך המומה מהשתיקה ועדיין באמצע הלילה גוררת את עצמי לטפל בדברים שלך. זה מדהים. איך זה קורה? איך זה שמול השתיקה הזו אני הופכת להיות שבר כלי אובססיבי. ויותר חשוב - איך אני מפסיקה את זה? איך אני גורמת לזה לא לחזור על עצמו? איך זה בפעם הבאה, שמישהו יתעלם וישתוק, אני אסתובב ואלך. אמשיך במעשיי, ולא אשקע בכזה דיכאון שאני כבר יודעת שמחר אין סיכוי שאני אתפקד ושבלילות הקרובים אני אחיה את הסיוטים הנוראיים שלי.

../images/Emo24.gif ענקי

קראתי את ההודעה שלך 3 פעמים, ואני רועדת פה מול המחשב. מרגישה את החרדה, את הפחד, את העצב, את התסכול שבך. אני חושבת שהבחור עושה לך רע, ואת כמו רובנו משתדלת לזכור את הטוב ושוכחת את הרע הזה, כל כך אוהבת ששוכחת את הרע. אני חושבת שהדבר הכי טוב עבורך זה לחתוך את הקשר, לסיים אותו- מגיע לך מישהו שלא יגרום לך לשתוק, שיגרום לך להרגיש טוב. אני מציעה לך להדפיס את ההודעה הזאת ופשוט כל פעם שיש לך מחשבה לחזור אליו תקראי את זה ותפנימי בסופו של דבר למה לא כדאי לחזור אליו. שולחת לך מפה המון המון חיבוקים

בבוקר שאחרי

הכל מוזר. הכל אותו דבר אבל התחושה היא שהמציאות עצמה השתנה. שהגעתי למקום הזה אתמול בלילה שבו יכולתי לבחור שני דרכים והדרך שבחרתי שינתה הכל. ועם זאת, הכל ניראה אותו דבר, זו רק אני שמרגישה עייפה. מובסת. שונה. בודדה.

ניאו30

New member
../images/Emo91.gif לקריאה ../images/Emo26.gif אלבר קאמי

אני אמנם לא קראתי את הספרים שלו(עדיין),אבל התחלתי לקרוא עליו ועל יצירתו במסגרת הלימודים שלי...ממליץ לך לקרוא את אחד מהספרים שלו-הזר, המיתוס של סיזיפוס, המרד... ואולי יש עוד.הוא מדבר בדיוק על זה,על השאלה הקיומית של אדם שלא מוצא משמעות בכלום...שהחיים הם חסרי משמעות. הוא אומר שהכל חסר משמעות ולכן אין טעם לעשות כלום.הפתרון שהוא מוצא, כמו שאני הבנתי,הוא להעמיד פנים כאילו יש משמעות...אבל עוד לא קראתי,אז בטוח שאפשר לפתח את הנושא הזה עוד הרבה יותר. מהנסיון האישי שלי אני יכול לספר שאני חייתי מתוך תחושה בדיוק זהה לזו שלך בכל השנים של חיי עד שהתחלתי להסתכל פנימה...שהתחלתי להקשיב לעצמי, ללב,לנשמה,לכאב אבל גם לשמחה...משמעות בשבילי זה מימוש העצמי האמיתי שלי.לכן,קודם צריך לחפש מי זה בעצם "אני"...אח"כ להגיד לעצמי מה אני בעצם רוצה להשיג מהחיים שלי ומדוע לא הגעתי ל"שם" עד עכשיו...ופועל יוצא מכך הוא לטוות לי דרך אשר תקרב אותי למימוש הפוטנציאל האישי ולתחושת המימוש העצמי שלי...זה המפתח לדעתי,אבל כמובן שלכל בן אדם יש מפתח אחר למציאת האושר האישי שלו,וזה חלק מהעבודה הפנימית של מציאת ה"מי אני באמת?".

ניאו30

New member
זה היה מכוון ללמפה אבל בטעות יצא

בתגובה להודעה שלך.מצד שני,זה דברים שאני חושב מיועדים לכולנו...

למעלה