???

...

אולי תוכלי לפרט? למה את מרגישה את הצורך לרדת על עצמך אם משהו לא זורם חלק? איתך אור

לאט לך ../images/Emo20.gif

לכי תעשי מקלחת טובה ותקחי הפסקה קלה. יש זמן. לאט לאט. הזמן ימחוק את הכל. תלחמי.

כשאת

כועסת על עצמך, את פוגעת בעצמך עוד. את לא מפגרת. קשה לך.

את לא מפגרת

מפגר מי שגרם לך להרגיש ככה. יש דברים שקשה מאד לתקן אבל את לא צריכה להאשים את עצמך. הקרב עם עצמך הוא הקרב הקשה ביותר

ששששש

אל תדאגי, אני כאן, ואני גם שולח לך את ידידי החתול המגפיים
ככה זה החים שלו כמו שחמט. משבצת שחורה, משבצת לבנה ... אם את רוצה לדבר בצ'אט? ...

...

אני מצטער אם ההודעה שלי פגעה בך איכשהו ... אני מקווה שתמצאי את האוויר לנשום. אם יש משהו שבו אני יכול לעזור ...

ליאללל

New member
../images/Emo20.gif

לא שוכחים... והזמן כמו שאומרים הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה... הכל תלוי באיך מתמודדים עם זה, נותנים לזה לקבור אותנו או שנלחמים בזה ויוצאים מנצחים וממשיכים בחיים ולא נותנים לחלאות שפגעו בנו לנצח ולקחת מאיתנו לא רק את העבר אלא גם את ההווה והעתיד. זה אפשרי.. אפשר להמשיך ולא לתת לפגיעה לשלוט בחיים אפשר לחיות, להנות, להיות מאושרים ולהמשיך הלאה.. מה שלומך היום? איך את מרגישה?

...

אני יושבת ואת, כל השיחה מדברת מסבירה מנסה להשיב לי את האמון מנסה להסביר שלא כולם כאלה ושיש כאלה ויש גם אחרים הראש מבין, הוא באמת מבין אבל אני עדיין עם המחשבות שלי והפחדים שלי ואני לא מצליחה להוציא אותם ממני להעיף רחוק רחוק וזה כולה כמה מילים רק תתחילי תגידי שהיא תתחיל שלפחות השיחה תתקדם אבל אני עדיין תקועה שם עם אותם המחשבות שחוזרות בלי הפסקה אל אותה השורה תגידי מה קרה תספרי אבל אסור זה כבר חלק ממני זאת האבן שלי והיא כבדה בכדיי לזרוק אותה מקווה ששבוע הבא

למעלה