מתוך הרבה אנשים?
אם לא ראית טלויזיה בעשור האחרון-אז אני יגיד לך מה הולך שם (בעזה): קודם כל,חשוב שתדע שלכל תושב פלשתינאי שגר בעזה-יש פוטנציאל של מחבל מתאבד. יש שם ילדים ממש קטנים,אפילו בני עשר,שמחנכים אותם בבצפר לשנוא יהודים,הם רק מחכים לנשק ואפשרות לצאת.הם שונאים יהודים,הם שונאים חילונים,הם שונאים דתיים,הם שונאים ימנים,הם שונאים שמאלנים!!!!!! כל ילד מגיל עשר יודע כבר איך להשתמש ברובה/אקדח/חגורת נפץ. והקסאמים שנוחתים על שדרות מגיעים משם,ושדרות הם לא מהישובים המיועדים לפינוי. עד כאן בקשר לפלשתינים מדינת היהודים זה לא שם של קורבנות-זה שם של מקום, וגם של ספר שכתב הרצל. גם אני גרה במדינת ישראל (נעים להכיר)שהיא מדינת היהודים-ע"פ מגילת העצמאות,אם אתה לא רוצה לגור ב"מדינת היהודים" (כאילו שיש לך כ"כ הרבה אופציות)ורק ב"מדינת ישראל",אז הרשה לי לאמר לך דבר מה- השם "ישראל" מקורו בתנ"ך,וזהו שמו השני של יעקב אבינו (את זה אתה צריך לדעת לבד),עם ישראל-שנמצא במדינת ישראל-הוא צאצאיו של יעקב אבינו-ז"א של"מדינת היהודים" ול"מדינת ישראל" יש אותו פירוש. אל תנסה להתכחש למוצא שלך-יהודי תמיד ישאר יהודי,גם אם הוא יעבוד אלילים בתאילנד (או בכל מקום אחר)-הוא ישאר יהודי-ואם נבחרת להיות יהודי-סימן שיש לכך סיבה מצוינת,אתה צריך להיות גאה ביהדות שלך ולא להתכחש לה, ואם בכל זאת תרצה לנתק קשרים עם עמך ומולדתך,ותחליט שבחו"ל יותר טוב- אז תמיד יהיה מי שידאג להזכיר לך את העובדה שאתה יהודי! עד כאן בקשר למדינת היהודים. גם אני שונאת את אביב גפן-הוא שר נורא! *לפחות על זה אנחנו מסכימים...