.........................

Bassman

New member
אלה הולכים לעשות פיגועים ואלה

הולכים לריב מכות עם שוטרים. שני הדברים צריכים להמנע.

פנינה 21

New member
חוקי?

פיטרו שרים כדי להעביר את החוק בממשלה,בשיעור היסטוריה למדנו שלפטר שרים כדי להעביר חוק זה משהו שהוא לא ממש בסדר אפשר בבקשה הסבר איך זה חוקי?

Bassman

New member
כי יש 61 שרים בכנסת?

וכולם היו בסכנת פיטורין נכון?

פנינה 21

New member
ההחלטה הגיעה לכנסת

על סמך האישור בממשלה. האישור בממשלה לא היה חוקי ולכן הפניה לכנסת הייתה לא חוקית

לתושבי הגוש?או לפעילי הימין?

תושבי גוש קטיף אינם מהימין הקיצוני, ותאמין לי שאין שום צורך למנוע מפעילי ימין ("נוער הגבעות")להיכנס לגוש-הם יכולים להיכנס עם כל המחסומים והאבטחה. עד עכשיו אלפים הצליחו להכנס לגוש קטיף-בלי ת.ז-ובלי לעבור במחסום.

פנינה 21

New member
תזכורת

נגד מה שקורה במחסומים בשטחים(הבדיקות לפלסטינים)יש המון הפגנות של השמאל טוענים שזה לא הומנטרי,אז שמישהו יסביר לי בבקשה למה אף אחד לא עושה רעש כשמדובר ביהודים שנבדקים בכניסה לבית שלהם?

meitush123

New member
אולי עכשיו תוכלי להבין

מה זה להיות פלסטיני, שגם הוא בגלל מיעוט קיצוני נאלץ כל החיים שלו לעמוד שעות במחסומים (הרבה יותר זמן מכם)

אוי...

ממש מסכנים כל הפלשתינים האלה,מה?...עצוב לשמוע... הם כל-כל מסכנים-בגללנו הם לא הצליחו לעשות פיגוע....אנחנו מפריעם להם להתאבד!זה ממש לא יפה שאנחנו לא מתים בשקט...אנחנו צריכים לתת להם לעבור במחסומים מתי שהם רוצים,איך שהם רוצים,בלי בדיקה,ואל תדאגו-זה לא כואב למות,רק קצת ,בהתחלה-שהוא מתפוצץ,וכל המושבים של האוטובוס עפים... אה,ועוד שאלה-מיהו בדיוק המיעוט הקיצוני? מדינת ישראל? את טועה יקירתי-במדינת היהודים המיעוט הוא השמאל, וכל אחד יודע את זה-הגיע הזמן שגם את תדעי,כל מטה מאבק קורא לעצמו על-שם מה שהוא רוצה,למשל: הנאבקים בהתנתקות קראו לעצמם "מטה ההתחברות" כי הם לא רוצים להתנתק-אז במקום להתנתק,הם מתחברים! עוד דוגמא: מטה השמאל,שהוא כרגע מיעוט-ללא אביב גפן-קורא לעצמו "מטה הרוב" למה?כי אין לו רוב!אז הוא מנסה לעשות לעצמו רוב!

Bassman

New member
עם ניק כזה קשה להתייחס אלייך ברצינו

ת. מסכנים. כי מתוך הרבה מאוד אנשים יש כמה שכן מנסים לעשות פיגוע ובגללם כולם נפגעים. אותו רעיון בהתנחלויות. מספיק רדיקל אחד. המיעוט הקיצוני משני הצדדים- שמאל וימין. מדינת היהודים זה שם של קורבנות. אני גר במדינת ישראל. זה שהמיעוט הוא השמאל לא אומר שיש להכפיש אותו, להתעלם ממנו ולדרוך עליו. אנחנו במדינה דמוקרטית. וכל מפלגה מנסה לעשות לעצמה רוב. אה כן אני שונא את אביב גפן.

מתוך הרבה אנשים?

אם לא ראית טלויזיה בעשור האחרון-אז אני יגיד לך מה הולך שם (בעזה): קודם כל,חשוב שתדע שלכל תושב פלשתינאי שגר בעזה-יש פוטנציאל של מחבל מתאבד. יש שם ילדים ממש קטנים,אפילו בני עשר,שמחנכים אותם בבצפר לשנוא יהודים,הם רק מחכים לנשק ואפשרות לצאת.הם שונאים יהודים,הם שונאים חילונים,הם שונאים דתיים,הם שונאים ימנים,הם שונאים שמאלנים!!!!!! כל ילד מגיל עשר יודע כבר איך להשתמש ברובה/אקדח/חגורת נפץ. והקסאמים שנוחתים על שדרות מגיעים משם,ושדרות הם לא מהישובים המיועדים לפינוי. עד כאן בקשר לפלשתינים מדינת היהודים זה לא שם של קורבנות-זה שם של מקום, וגם של ספר שכתב הרצל. גם אני גרה במדינת ישראל (נעים להכיר)שהיא מדינת היהודים-ע"פ מגילת העצמאות,אם אתה לא רוצה לגור ב"מדינת היהודים" (כאילו שיש לך כ"כ הרבה אופציות)ורק ב"מדינת ישראל",אז הרשה לי לאמר לך דבר מה- השם "ישראל" מקורו בתנ"ך,וזהו שמו השני של יעקב אבינו (את זה אתה צריך לדעת לבד),עם ישראל-שנמצא במדינת ישראל-הוא צאצאיו של יעקב אבינו-ז"א של"מדינת היהודים" ול"מדינת ישראל" יש אותו פירוש. אל תנסה להתכחש למוצא שלך-יהודי תמיד ישאר יהודי,גם אם הוא יעבוד אלילים בתאילנד (או בכל מקום אחר)-הוא ישאר יהודי-ואם נבחרת להיות יהודי-סימן שיש לכך סיבה מצוינת,אתה צריך להיות גאה ביהדות שלך ולא להתכחש לה, ואם בכל זאת תרצה לנתק קשרים עם עמך ומולדתך,ותחליט שבחו"ל יותר טוב- אז תמיד יהיה מי שידאג להזכיר לך את העובדה שאתה יהודי! עד כאן בקשר למדינת היהודים. גם אני שונאת את אביב גפן-הוא שר נורא! *לפחות על זה אנחנו מסכימים...

konda

New member
יש לך טעות אחת..

יהדות היא דת היא לא גזע !! ומי שיעבוד אלילים בתאילנד הוא לא יהודי! תפסיקו להפוך את היהדות לגזע.

Bassman

New member
יהדות היא גזע. בעיקר על פי היהודים.

אחרת מה הבעיה בנישואי תערובת? הרי אם זה דרך חיים אפשר ללמד את זה גם לבן של יהודי ונוצריה.

Bassman

New member
אותו כנ"ל עם מצביעי ש"ס, ותומכי

הליכוד בכלל- כולם מפרעים בפוטנציה. ואני בספק אם את יכולה ללמד אותי משהו על יהדות.

למעלה