.........................

.........................

לא מזמן הייתי הגוש קטיף, נסעתי לבקר קרובי משפחה, אני אפילו לא אדבר על הדרך לשם בדקו לנו את התעודות כמו לחיות, זה יוכל להיכנס זה ישאר בחוץ הרגשה נוראה. אבל בדרך חזור ראיתי משהו שהדהים אותי. בצומת ליד הכניסה לכפר מימון היו כמה בני נוער, שלוש בנות דתיות ושני בחורי ישיבה. הבנות חילקו סרטים כתומים והבנים חילקו סרטים כחולים. וכולם עמדו שם והתוכחו על אידאולוגיה, זה היה מלחמת אחיים יתר ממה שמלחמת אחים יכולה להיות. אני הייתי בתוך המכונית אבל הם פשוט השמיצו אחד את השני, הבנות צעקו על הבנים שהם לא נאמנים לארץ ישראל בלע בלע בלע. והבנים שיש להם זכות כי זה מה שהם מאמינים. זה היה פשוט מזעזע לאן הידרדרנו.

גוואלד

New member
מה הבעיה בויכוחים אידיאולוגיים?

אז הם התווכחו אחד עם השני. זאת מלחמת אחים? הלוואי שזה ישאר רק בגדר ויכוח, ולא ירד לפסים אלימים.

שאלה

האם 20 ש"ח לשעה מבטאים אידיאלים ונאמנות,או שזו הסיבה שהם יצאו מהבית? האם הם יהיו מוכנים לחלק סרטים כחולים בצמתים,ללא תמורה/שכר/20 ש"ח לשעה? ברגעה שאדם נאמן לארץ שלו ולאידיאלים שלו,הוא לא יפעל בשבילם תמורת שכר,אני אישית חילקתי היום סרטים כתומים,ואני עושה את זה בהתנדבות,ואף אחד מכל מי שחילק איתי לא קיבל על זה אגורה! הסרט הכחול לא מה מבטא מספיק את האידיאלים של השמאל,הכסף מבטא את זה יותר טוב.

אני לא בת 12

ושאני חילקתי סרטים כתומים,היו איתי ילדים מגיל 10 -20 ואפילו מבוגרים יותר בני 30-40ומעלה.

Bassman

New member
יפה. אז זה את והם, ועל אותו רעיון

יש את אלה עם האידיאולוגיה בשני הצדדים ויש את אלה שסתם מחלקים סרטים בשני הצדדים. וזהו

שטויות

רוב מחלקי הסרטים הכחולים לא עושים את זה בשביל כסף הרבה מהחברים שלי עשו את זה ולא קיבלו כלום, רק הלכו מתוך אידיאולוגיה

...

כן... בטח שטויות,אני מבקשת שכל אחד ידבר (יכתוב) בשם עצמו בלבד ולא בשם "רוב מחלקי הסרטים הכחולים/כתומים

meitush123

New member
רוב המחלקים

עושים זאת בהתנדבות. אני מכירה הרבה אנשים שמחלקים סרטים כחולים בהתנדבות ואף לא אחד שעושה זאת בתשלום

Islington

New member
מצטער על ההשוואה, אבל זה מתבקש

לפלסטינאים במחסון בודקים את התעודות באופן הרבה יותר חמור ואצלהם זה לא רק ייכנס או ישאר בחוץ.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif

למה ללכת רחוק? לערבי ישראל בתחנות מרכזיות, מרכזים מסחרים והכי נוראי בנתב"ג. מה יש להוסיף?

Bassman

New member
ולמה ה"לא חוקיים" מנסים להכנס לגוש

קטיף? כדי לשבת בזולה?

Bassman

New member
לא, אבל הם מסתננים כדי להפריע

למהלך חוקי של ממשלת ישראל.

למעלה