.....

.....

ופתאום וחשבתי שהיום יגמר מהר את איתי אני איני לנצח נשאר? שיר קצר ובנתיים אהבה פרועה וחושבת ואומרת רק אתה

......

פחדים מאהבה כי לא בנוי כי לא רוצה לדעת כי ויש לי חולצה חדשה ואוהב אותה כי וחושב כי קומוניסטית מצוייה ומחשבות מיוחדות כי ופתרונות כי ושנאה רוצה לחזור לתקופת המגע אהבה מטורפת קצרה נגיעה רכה חיבוק של סלידה אני בצרה

פחדים....

מאהבה? חשבתי שדיברנו חשבתי שהבהרנו חשבתי ש... ואתה שוב מבולבל... להתייאש?? להעלם?? יהיה לך יותר קל אם אלך..? הרי אם תבקש, אלך ולא תראני שוב!! הבאמת זה מה שאתה רוצה?

*קסנדרה

New member
איזה דיאלוג יפה !! ../images/Emo41.gif

תודה לשניכם
קסנדרה

........

דברנו הבהרנו הכל ברור כשמש רוצה רק לגעת בך מבפנים מפחד כי חושש כי לא ברור כי מבולבל כי נגיעות רכות של אהבה להוריד את המסכה ויש לי חולצה יפה אוהב אותך אוהב אותה ולא רוצה שתלכי תשארי לצידי תגעי תדברי תרגיעי ודיי אוהבת אותי? מפחדת מדמותי לא חושב כי קצת מפחד כי הכל מיוחד אולי דיי מושלם

אני הולכת...

לא ממך... כי אם מהרגע הזה שתפס אותי חזק כמעט שנה ויבוא שוב!! ואני נשארת איתך, נוגעת בך תמיד!! ואוהבת אוהבת אוהבת!! (באמת תגרום לי לרשום משו שמח??) ושתדע לך, דיברתי עם חבר צ´לי--------ואולי הוא יביא לך כרטיסים למשחק של האדומים שלך!! אבל אינ בלב ובנפש ירוקה!!!!!!!

......

מבטיח להיות איתך ברגע קולי עם שפורפרת ואהבה אמיתית ושמח אמרתי שמח יהיה הבטחתי וכרטיסים זה נחמד ולאדומים חביב והפועל הפועל תל אביב ומה עם מה שהטחת לי בחמישי? עדיין בתוקף?

למעלה