60000 נקודות ארופלאן...

יואב ר.

New member
60000 נקודות ארופלאן...

מי שמזמין טיסה לתל אביב דרך האינטרנט ויש לו כרטיס ארופלאן של אייר קנדה יקבל 60000 נקודות בונוס - שזה הרבה מאוד אם רוצים לנצל את זה בטיסות או שדרוג ללקוחות שיכולים לטוס ביזנס... Earn up to 60,000 Bonus Aeroplan Miles! When you fly with Air Canada or Lufthansa, and register online, between January 5 and March 31, 2004, you'll earn up to 60,000 Bonus Aeroplan Miles‡ on non-stop or direct scheduled flights operated by Air Canada in any booking class§, between Canada and Europe, Asia, Australia, India or Tel Aviv and on non-stop scheduled flights operated by Lufthansa between Canada and Germany. This is all on top of the Aeroplan Miles you regularly earn on Air Canada and Lufthansa flights! For complete details and to be eligible for this great offer you must register online or call 1 800 342-8026 by March 31, 2004.‡

weinnir

New member
נרשמים באתר שלהם

aeroplan.com צריך לגור בקנדה בכדי לקבל את הכרטיס המגנטי, אבל הכרטיס הוא לא חובה, הוא רק מקצר תהליכים. ההרשמה אגב, בחינם.

formersusan

New member
תודה על המידע

נתתי את הכתובת שלי בקנדה. בכל אופן, בפעם הבאה שאני מזמינה טיסה באיר קנדה פשוט להזכיר שיש לי כרטיס? הוא מעניק לי גם הנחה מהמחיר הרגיל?

weinnir

New member
עצם היותך חברה בתוכנית

aeroplan לא מעניקה לך אילו שהן הנחות בטיסה, מה שכן, את תקבלי מיילים על כל טיסה ולכשתצברי מספיק מיילים תוכלי לממש אותם לצרך רכישת הכרטיס (שלא יעלה לך כאמור, מלבד המיסים). יש כל מיני חברות שיכולות להעניק לך מיילים נוספים, לדגומא Primus (חברת הטלפון) תעניק לך מיילים X 5 על כל דולר שתוציאי בחשבון הטלפון. בנוסף רוב חברות השכרת הרכב הגדולות (avis, hetrts, budget, national) כן יתנו לך הנחה אם את חברה, בקיצור, יש הרבה הטבות, בייחוד כשהשירות הוא בחינם.

weinnir

New member
נשמטו כמה פרטים...

לצורך קבלת 60,000 המיילים (שזה אכן הרבה, טיסה לארץ הלוך חזור שווה ל- 75,000, ככה ש 60,000 זהו סכום מכובד מאוד) צריכים לבצע 4 טיסות הלוך חזור ליעדים המצויינים לעיל. או כמו שמצויין בפרומושיין: one roundtrip (or 2 one ways) for 7500 miles (two roundtrips (or 4 one ways) for 7500 miles (acummulated - 15000 (three roundtrips (or 6 one ways) for 15000 (accumulated 30000 (four roundtrips (or 8 one ways) for 30000 miles (accumulated 600000 לא שהמבצע לא קורץ, אבל צריך לקרוא את כל הנתונים קודם... (ושלא יגידו שאני נגד המבצע או אנטי איירופלן: בנוסף למיילים הללו, מקבלים גם את המיילים שאמורים לקבל על הטיסה, ככה שבסוף יצא הרבה יותר מ- 60000 מיילים)

למעלה