6 hour lay over in Toronto?

regvuv1

New member
6 hour lay over in Toronto?

אנחנו מתכננים טיסה לישראל בקיץ, וכרגע הטיסה הטובה ביותר כוללת עצירה של שש שעות בטורונטו.
האם זה סביר לצאת משדה התעופה ולהסתובב עם שלושה זאטוטים בכזה פרק זמן? מכיוון שאנחנו מתכוונים להגר לאי חודש מאוחר יותר, נשמח להזדמנות להראות לילדים עיר אחרת בקנדה - מבחינתם להגיע לפארק ולמסעדה זה מספק. השאלה היא האם זה אפשרי... (בניו יורק הספקנו לנסוע בסאב-ווי, ללכת לחנות צעצועים, לחטוף משהו לאכול ליד הפארק, לאכול ולחזור לשדה. זה היה לפני שנה והילדים עדיין מספרים לכולם על ההרפתקה שלנו בניו יורק...)

פורטי40

New member
ייקח חצי שעה במונית ו 60$

להגיע למרכז העיר. ועוד חצי שעה ועוד 60$ בחזרה
או - ייקח שעה ורבע באוטובוס אקספרס קו 192 THE AIRPORT ROCKET ורכבת תחתית , להגיע למרכז העיר. כ10$ לפאס יומי למשפחה בתחבורה ציבורית. ועוד שעה ורבע בחזרה. (אני לא בטוח אם אפשר לקנות את הפאס מנהג האוטובוס, אני יודע שאפשר לקנות בקופת רכבת תחתית)
כדאי לטייל לאורך חוף האגם (HARBOUR FRONTׂ) ,בתוך העיר, יש שם מסעדות, פארק, ספינות, פסטיבלים, תיירים, בקיצור- שמח.

PuffDragon

New member
חצי שעה בלי פקקים,

שעה וחצי בשעות העומס (קרי, כמעט כל שעות היום)

פורטי40

New member
חסר מזל הינך

נסעתי עשרות פעמים במונית מנת"פירסון למרכז העיר וגם להיפך.
הנסיעה הכי ממושכת שהיתה לי ארכה 50 דקות. בדרך כלל חצי שעה. TripAdvisor אומר 30-60 דקות.

drz400e

New member
מה שהוא אמר

כי אם מישהו מסיק מ״כמה פעמים״ שהוא נסע משדה התעופה למרכז העיר ש״כמעט כל שעות היום״ יש פקקים , אז יש לו בעיה .

דווקא מי שגר בטורונטו לא כשיר להעיד!

מי שגר בטורונטו נוסע מהשדה הביתה, לא למרכז העיר.

regvuv1

New member
נשמע טוב... תודה

ניקח אוטובוס,לא יהיו אתנו כסאות בטיחות למונית, חוץ מזה כולם יודעים שאוטובוס ורכבת זה יותר מגניב

אפרופו מונית - חברים ביקשו ממני לשאול לגבי

מחיר נסיעה במונית לשדה התעופה מתורנהיל וחזרה. יש למישהו מושג כמה אמור לעלות כל כיוון? והאם יש מוניות מספיק גדולות להכיל 5 אנשים על מזוודותיהם??

תזהרי שההוא לא יעיר לך על איך הוא אוהב

אנשים ששואלים בעבור חברים.
יכולה לענות לך חלקית.
כשאת מזמינה את המונית מראש, את אמורה לידע את המוקד במספר הנוסעים ומספר תוספי כבודה.
הם שולחים ואן במקרה כזה.

יכולה להגיד לך שמחיר מנורס יורק לשדה הוא בערך 35 דולר, לזה את מוסיפה טיפ.

את יכולה למצוא מחיר מדוייק יותר באתר הזה .

ואם את כבר פה. מה שלומכם? מרשה לך לענות לי בפרטי.

בטורונטו לא הייתי טורח על 6 שעות

גם אילו הייתי לבד.
אולי לברמפטון, איזה בופה הודי ולחזור.

אגב, לא לשכוח להגיד לדיילת שתפעיל את החימום בתא המטען.

למעלה