5x16

alonback

New member
5x16 ../images/Emo58.gif

פרק לא רע, לא מדהים אבל לא רע. אהבתי את הגרסה שלהם לגן-עדן, אתה חי מחדש את כל הזיכרונות הכי טובים שלך, זה הרבה יותר טוב מהדימוי של עננים ומלאכים עם כנפיים. קצת נמאס לי מכל ה walk down memory lane, זה נראה כאילו בכל פרק יש איזו-שהיא חזרה לעבר/לחיות מחדש דברים מהעבר וכו', תתקדמו קדימה! למה להסתכל אחורה? מעניין מה הקטע של לא מוצאים את ההורים שלהם בגן עדן, מה אתם חושבים? אלוהים נמצא בתוך ג'ון על כדה"א? או שהם "למטה"?

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

הפתיחה הייתה מעולה..למרות שראינו כבר אינספור פעמים את האחים מתים, הפעם זה היה קצת יותר כואב ואמיתי, מבינים במילא שהם יחזרו להיות חיים, אבל הצורה שבה הסצנה הייתה בנויה נתנה לזה תחושה אמיתית..ומצמררת.(אולי כי מה שהורג אותם זה 2 אנשים אמיתיים לגמרי עם רובים ולא משהו שהוא "על טבעי"..) פרק מטורף..מאוד אהבתי את כיוון העלילה ואת עניין הזכרונות. שוב העלו את העניין שסאם "נטש" את דין ואבא שלהם ונסע לאוניברסיטה. עניין שהיה בראש במשך 2 עונות חזר מהמתים..ואני אוהבת את זה
אש הזה מלך..חח..מתה עליו, רק חבל שלא הראו לנו גם את ג'ו ואמא שלה, דין יכל היה לסגור עם ג'ו מעגל סופי..
.אפילו שהם כביכול "מתים". מישהו חייב להרוג את זכריה הזה. דיי..דמות מעצבנת..פיכס. אה..המלאך "שמדבר" עם אלוהים(שבכלל מתהלך לו בכדור הארץ..), אני דיי חושבת שהוא או שעבד עליהם..או מסלף את האמת.סתם הרגשה. מה שעוד עניין אותי זה איפה ההורים של האחים?!... לסיכום..היה מעניין ושווה

alonback

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא נמאס לך מכל הנבירה הזאת בעבר? לי מתחיל ממש להימאס, יאללה!!! תתקדמו!!!! לא בוכים על חלב שנשפך! אני דווקא לא חושב שיהושוע שיקר, הרי כמו שהוא אמר, למה אלוהים ברא את הרוע? אנחנו נוטים לשייך את אלוהים כ"טוב" אבל אני חושב שהוא יותר ניטרלי מאשר טוב, הוא שם אותם על המטוס, הוא החזיר את קאס לחיים, עכשיו זה תלוי בהם, שהם יפתרו את הבעיה. זה לא הגיוני שאלוהים פשוט יבוא ויפתור את הבעיה כי אחרי הכל אם אלוהים הוא כל יכול ושולט בכל מה שמתרחש בעולם הוא יצר את הבעיה מההתחלה. בקשר להורים, יש לי הרגשה שאלוהים משתמש בגוף של ג'ון, בקשר לאמא, אין לי מושג

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo58.gif שאלה

בהתחלה של הפרק מראים מה היה בפרקים הקודמים ומראים שקסטיאל לוקח את השרשרת של דין..מתי זה היה?

פרק מעולה לדעתי! ../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

ראיתי אותו ואת הפרק לפניו ברצף והרבה יותר נהנתי מהפרק הזה.. (בטח בגלל שהפרק לפניו היה דוחה ולא ממש הסתכלתי ברובו וגם אין טעם שאני אגיב עליו
) איזה עצוב זה שכל הזמן הם מתים ומחזירים אותם לחיים והם בכלל לא זכרו את המוות שלהם עד כה! לא ידעתי את זה.. כמה מראים את ג'יין..ופעם עושים אותה כמו שהיא, טובה ופעם רעה (שמשחקים בבנים) זה נוראי שניה אחת אני אוהבת אותה ושניה אחרי שונאת אותה..הרעיון של גן עדן היה מגניב לדעתי.. וזה היה פשוט גאוני וממש לא צפוי שהחזירו את אש!! איזה מגניב הוא..מוזר שהוא לא פגש את אלן וג'ו עדיין..ובאסה שהם לא נתקלו בג'ו שם ובעוד אנשים שהם מכירים..פמלה היתה בסדר איתי עד עכשיו והרסה את הכל ברגע שנישקה ככה את דין..חבל חבל.. מעניין אם הם אי פעם יפגשו את אבא שלהם שוב.. ואהבתי את הכלב שהיה לסאם פעם!
איזה ייאוש מעניין איך הם יצליחו לעצור את האפוקוליפסה זה מה זה נראה כאילו אין דרך לעצור את זה..אפילו קאס מובס כבר..ומקווה שסאם לקח את השרשרת שדין זרק לאשפה..אי אפשר לדעת מתי הם יצטרכו את זה..

G Baby

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בהשוואה לפרק של שבוע לפני, מאוד נהניתי..היו כמה רגעים שממש נמתחים כמו מסטיק, כמו שוב לדון בעניין של הניתוק של סאם מהמשפחה. בסדר, הבנו הוא ברח ולא רצה להמשיך את ה"עסק המשפחתי", אבל אנחנו כבר הרבה מעבר, זה כבר ממש לא קשור, הוא השתנה לחלוטין מאז, זה ברור שהוא כבר לא ינטוש את אחיו, שהם הרבה יותר קרובים..אבל שיהיה.. אחח אש! איזה חיוך היה לי על הפנים כשראיתי אותו..נחמד לראות שהוא בסדר, אפילו יותר מבסדר..כבר דאגתי לו
מעניין הרעיון של כמה "גני עדן", מאוד ייחודי. אהבתי את הרעיון שגן עדן זה פרי יצירתך שלך, פחות התלהבתי מהקטע שאתה בעצם לבד..מה הכיף בזה? לנצח רק אתה והדמיון שלך. לגביי אלוהים ויהושוע, דווקא אהבתי את הכיוון שזה מתפתח, העובדה שאלוהים לא כזה שחור-לבן, טוב-רע, שזה יצטרך יותר מקצת תפילות והתחננויות שהוא פשוט יקפוץ לעזרתם. הרי הם מקבלים כל כך הרבה הזדמנויות, הם פשוט צריכים לנצל אותם.. אהה וסוף סוף החזירו את השרשרת, כמה שזה מזערי וטיפשי, מאז שקאס שאל אותה מדין, דאגתי שמא היא לא תופיע שוב, אהבתי את הסימבוליות של המעשה של דין, כשהוא זרק את השרשרת שבאמצעותה אפשר למצוא את אלוהים, הוא ויתר על האמונה בו והשמת התקווה שהוא יבוא ויציל את המצב...
מאוד מעניין איך זה הולך להתקדם מפה..רק מקווה ששבוע הבא לא יהיה איזה פילר מוזר ולא קשור, לא מתאים
אגב, הסצינה בתמונה, פשוט הצחיקה אותי! חיפוש כזה טיפשי, עם האור, כמו איזה מסוק משטרתי

היליקXOXO

New member
../images/Emo58.gif יש לי שאלה.. חחח

אתן מדברות על הפרק שאשתו של בובי חוזרת והכול?

גיא ע

New member
ספויילר

קטע בהחלט דרמטי, איבוד האמונה של קאסטיאל ודין, וזה למרות שאלוהים בכבודו ובעצמו טרח להציל אותם. מעניין אם נפגוש אותו בהמשך...

למעלה