../images/Emo58.gif
נכון, הפלאשבקים לא ממש חדשו, אבל כמו שאמרתי- דין וסאם עשו שינוי די רציני במהלך הסדרה. הפלאשבקים פשוט הזכירו לי אותם בעונה הראשונה. זה היה נחמד וזה היה אמין. בעיני זה לא מוזר שדין פגוע מסאם, להפך, תמיד לא הבנתי איך הא תמיד יכל לסלוח לסאם כל כך בקלות. בשלושת העונות הראשונות הייתה לדין סלחנות לא נגמרת כזאת לסאם, מן ראייה כזאת בראש שהוא האח הגדול והוא תמיד זה שצריך לתת, לא משנה אם הוא מקבל משהו בחזרה. ומהעונה הרביעית זה מתחיל לרדת לו, כאילו סאם כבר לא מקודש אצלו, והוא מסוגל לכעוס עליו ולריב איתו, אפילו על פגיעות מהעבר. זאת בכל מקרה הראייה שלי. לא, ממש לא בקטע דתי. אני פשוט תוהה מה כבר יכולים לעשות? אדם זקן? או מישהו מפורסם,כמו שעושים בכל מיני סדרות מצחיקות? או את ג'ון כמו שהצעת? הכל נראה לי שחוק ולא מספיק חזק. לא היה אכפת לי אם הם היו בוחרים לעשות אלוהים מגוחך או עלוב, אבל זה לא נראה כמו הכיוון שהסדרה הולכת אליו, להפך מציגים אותו כמו מישהו מאוד עוצמתי שלא מעוניין להתערב בבלאגן שהברואים שלו יצרו. אני מפחדת שאם הם יגשימו אותו, זה יהרוס את מה שהם מנסים להציג. אם הם יצליחו לעשות אותו טוב, אין לי בעיה, אבל אם לא- כבר עדיף שלא יראו אותו באופן ישיר. משהו מסתורי תמיד נראה חזק יותר.