5x16

משי22

New member
טוב, אז ראיתי ../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה היה פרק קצת יותר טוב מאשר "לא רע"... אהבתי את בחירת הזכרונות של סאם ודין. בגלל ששניהם עברו שינוי אופי מאוד משמעותי מהעונה הראשונה לחמישית, והפרק הזה קצת הזכיר איך הם היו בהתחלה. סצנת הזיקוקים- חבל על הזמן, הייתה מדהימה. אחת הסצנות הכי טובות שזכורות לי...
כייף אדיר לפגוש את אש שוב. פמלה הייתה מיותרת, במיוחד כל הנאום שלה על למה יותר טוב למות, אבל איפה אלן וג'ו? למה לא פגשו אותם? אגב הסתכלות אחורה, אמרו בתחילת העונה שיהיו הרבה פלאשבקים, אני שמחה שהם מקיימים את זה. לא בקטע של להסתכל אחורה, בקטע של להכיר יותר את האחים, כמו שהם היו לפני שכל המלחמה הזאת התחילה. אני מקווה שלא ממש יראו את אלוהים. מבחינתי אפשר להמשיך להשתמש בג'וש הזה בתור השליח. איך שהם לא יראו אותו, נראה לי שזאת תהיה אכזבה.

alonback

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אבל זה לא שהפלאשבקים חידשו לך, עוד פעם חפרו על הקטע שסאם עזב וכמה זה פגע בדין, כבר 5 עונות אנחנו חופרים על זה, די! נמאס! דין משחק אותה מופתע ופגוע שהרגעים השמחים של סאם היו לאחר שהוא עזב לקולג', תגיד! פגשת את סאם? איפה היית בחמש שנים האחרונות?? שאלה, את לא מעוניינת שיראו את אלוהים ממניעים דתיים פרטיים שלך או שאת פשוט לא חושבת שזה יתרום.

משי22

New member
../images/Emo58.gif

נכון, הפלאשבקים לא ממש חדשו, אבל כמו שאמרתי- דין וסאם עשו שינוי די רציני במהלך הסדרה. הפלאשבקים פשוט הזכירו לי אותם בעונה הראשונה. זה היה נחמד וזה היה אמין. בעיני זה לא מוזר שדין פגוע מסאם, להפך, תמיד לא הבנתי איך הא תמיד יכל לסלוח לסאם כל כך בקלות. בשלושת העונות הראשונות הייתה לדין סלחנות לא נגמרת כזאת לסאם, מן ראייה כזאת בראש שהוא האח הגדול והוא תמיד זה שצריך לתת, לא משנה אם הוא מקבל משהו בחזרה. ומהעונה הרביעית זה מתחיל לרדת לו, כאילו סאם כבר לא מקודש אצלו, והוא מסוגל לכעוס עליו ולריב איתו, אפילו על פגיעות מהעבר. זאת בכל מקרה הראייה שלי. לא, ממש לא בקטע דתי. אני פשוט תוהה מה כבר יכולים לעשות? אדם זקן? או מישהו מפורסם,כמו שעושים בכל מיני סדרות מצחיקות? או את ג'ון כמו שהצעת? הכל נראה לי שחוק ולא מספיק חזק. לא היה אכפת לי אם הם היו בוחרים לעשות אלוהים מגוחך או עלוב, אבל זה לא נראה כמו הכיוון שהסדרה הולכת אליו, להפך מציגים אותו כמו מישהו מאוד עוצמתי שלא מעוניין להתערב בבלאגן שהברואים שלו יצרו. אני מפחדת שאם הם יגשימו אותו, זה יהרוס את מה שהם מנסים להציג. אם הם יצליחו לעשות אותו טוב, אין לי בעיה, אבל אם לא- כבר עדיף שלא יראו אותו באופן ישיר. משהו מסתורי תמיד נראה חזק יותר.

למעלה